Ny kristen pedofilskandal i Tyskland – Katoliker inblandade som vanligt

Tyska media rapporterade för fyra dagar sedan om en undersökning, som den Katolska Kyrkan genomfört inom sina egna led i Tyskland. Det har visat sig, att inte mindre än 3677 minderåriga våldtogs eller utsattes för svåra sexuella övergrepp som minst 1670 funktionärer inom den Tyska katolska kyrkan begick. Bland andra har den ansedda tyska dagstidningen Die Zeit bekräftat uppgifterna, som en tysk biskopskonferens låtit ta fram. Inte mindre än 1429 lokala församlingspräster fanns med bland förövarna, och det är 5,1 % av alla tyska katolska församlingspräster överhuvudtaget – en överraskande hög siffra.

Den katolska pedofilin kryper närmare och närmare Sveriges gränser.  Hittills får vi inte höra om vad som försiggått och fortfarande försiggår inuti vårt eget land,  för svenska media vågar ingenting skriva, svenska politiker och poliser vågar ingenting göra. Land efter Land – Australien, USA, Irland, Italien visar sig vara inblandat – och nu också Tyskland, ett av våra grannländer. Varför gör EU och EU:s myndigheter, respektive Interpol ingenting ?

Minst 96 av de katolska prästerna var serie-förövare, som begick mer än 100 grova sexuella övergrepp vardera – allt riktat emot tyska barn och ungdomar. Detta enligt vad Berliner Zeitung erfar. ”Der Tagesspiegel” – Tidningen Der Spiegel i dagsupplaga – tillfogar att minst hälften av offren var under 13 år.

De kristna och katolikerna har oerhört mycket på sitt samvete. De har utrotat hela kulturer från vår planet, och våldfört sig på miljontals människor, allt i sin påstått ”kärleksfulle” och påstått ”allsmäktige” Guds namn. Tyska media anser liksom jag, att skulden sitter i själva religionen, i själva kyrkans maktstruktur och sätt att behandla människor.

Något bättre argument för att låta hedna sig, och lämna kristendomen bakom sig, en gång för alla kan vi knappast få ur det dagliga nyhetsflödet. De kristnas offer blir bara fler och fler, och någon gång måste ändå vi svenskar resa oss, och göra slut på de här galenskaperna, som inte hör hemma i något civiliserat land.

Här finns en gratis blankett, för dig som vill gå ur den ”Svenska” Kyrkan. Är du som läser detta fortfarande katolik eller något annat, föreslår jag att du skickar motsvarande formulär till den kristna kyrka du är med i, och låter hedna dig, en gång för alla…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s