Snart är det HEDNISKA SKIFTET ett faktum…

Datumet för vad jag själv och Hedniska Tankar förutspått i många år kommer allt närmare och närmare. Snart står vårt land inför det som brukar kallas DET HEDNISKA SKIFTET eller den tidpunkt, då de kristna inom den påstått ”svenska” Kyrkan utgör mindre än 50 % av vårt lands befolkning. Denna evangelisk-lutheranska kyrka är i själva verket inte ett enda förbannat dugg ”svenskare” än någon annan religion eller något annat samfund i landet, och den dag medlemsfrekvensen i den forna statskyrkan (upplöst via Riksdags- och regeringsbeslut för mer än 18 år sedan) sjunker under 50 %, tror jag det måste till en ordentlig attitydförändring ibland denna kyrkas företrädare.

Man har i flera år påstått inför oss medborgare att vårt land skulle vara ”Multikulturellt” och att detta till och med skulle vara skrivet i någon av Sveriges fyra grundlagar, fastän ingen politiker, förtåsigpåare eller massmedialt medioker journalist har kunnat förklara för oss var detta står, eller i vilken paragraf. Vad såkallad ”Multikulturalism” skall innebära kan man också diskutera, och det verkar inte framstå som så vidare klart om detta i så fall också innebär Multireligiositet, men så tolkar jag det i alla fall, eftersom religiös tillhörighet är ett kulturellt begrepp, som så mycket annat i Världen.

Snart är det ”GAME OVER” för dessa Ärke- någonting och Över-Imamer… (Vi behöver heller inga självutnämnda ”Riksgydjor” förresten)

Det kommer en dag då de kristna i vårt land MÅSTE acceptera, att deras egen religion inte på något sätt kan ha någon särställning ovanför alla andra religioner och livsåskådningar i landet. Till slut måste de i alla fall inse, att det INTE finns någon Statskyrka längre, och att de inte har monopol på varesig själavård, välgörenhet eller någonting annat, och att de inte alls kan gå omkring och inbilla sig, att just deras religion på något sätt ska vara finare och bättre än andra, därför ha mer bidrag från staten, behandlas med silkesvantar, ha massor av förbehåll, privillegier osv. Vårt svenska samhälle är inte som förr, och statistiken över denna påstått ”Svenska” Kyrka som fortfarande tror på en Abrahamitisk Ökenreligion hör egentligen inte hemma här, om vi skall vara ärliga, för vår kultur och vårt andliga ursprung är egentligen hedniskt – i alla för de 80 % av oss som fortfarande är etniska svenskar och inget annat – våra sk ”nytillkomna” får faktiskt ursäkta, för det är inte de som bestämmer här, och det är inte de som utgör folkflertalet – och inte de kristna heller.

Någon principiell skillnad mellan Islam och Kristendom finns ju inte – ”Svenska” Kyrkan är bara ”Islam light” – båda är strängt Monoteistiska, intoleranta och totalitära religioner, som helt vägrar att erkänna någon annan ”gud” än just deras egen…

 

Sedan flera år propagerar ”Svenska” Kyrkan för Böneutrop, slöjtvång för kvinnor och ren islamism. Vill du som svensk verkligen stödja sådant, eller vara med i en kyrka som har detta på sitt ideologiska program ?

Under Januari till Juli 2018 lät sig 34 344 personer hednas, och gick ur den ”Svenska” Kyrkan. Du som vill lämna den, kan också göra det enkelt och lätt med att använda detta formulär – tryck bara på denna blåmarkerade länk – Du är i gott sällskap, för ytterligare 11 071 personer hednades, bara i Augusti och September. Också landets före detta Statsminister Fredrik Reinfeldt är förresten hedning – och har varit det i hela sitt vuxna liv, liksom jag själv – men det är nog den enda likheten mellan oss, även om vi förstås är landsmän – och jag hoppas att även DU är min landsman, och därmed en god medborgare – som vet vad religionsfrihet verkligen innebär ! Är du det, ja då kan du inte fortsätta att stödja Monoteismen eller Islamismen, och bara tillåta en enda gud, när det faktiskt finns många svenskar nuförtiden, som är Polyteister, Ateister eller Agnostiker – och därmed HEDNINGAR !!

Om du sedan vill bli just en Asatroende Hedning som jag själv, lämnar jag till dig att överväga – den vägen är knappast till för alla – men under 2018 års första nio månader, var det bara 6337 personer som påståtts ha gått med i ”Svenska” kyrkan av egen fri vilja – och hur fria de i själva verket var, kan också diskuteras. Detta gör, att det finns ett ”hednande-netto” på 39 078 personer i landet. Jag förutspådde i Augusti, att helårs-siffran skulle ligga på drygt 36 000 personer – men den siffran är redan överträffad – hednandet av vårt land går bara SNABBARE och SNABBARE – och enligt vad jag själv helt ovetenskapligt antar, så är det just ”Svenska” Kyrkans täta samarbete med islam, som är orsaken till dess nedgång och fall – för Islam, och de värderingar denna världsreligion kommit att stå för, ”gillas” inte av de flesta etniska svenskar. Sådan är den bistra sanningen, även om den säkert inte är rolig för dessa kristna, som vi fortfarande har omkring oss.

Befolkningsutvecklingen i vårt land skenar fortfarande, på ett sätt som är ekonomiskt ohållbart, och det sker till största delen tack vare helt ohejdad invandring. SCB, statistiska centralbyrån, beräknade att befolkningen var 10 129 114 personer 1 Januari 2018 – oräknat de som uppehåller sig här illegalt, och inte alls ska vistas här. 1 Augusti i år var den uppe i 10 196 177 personer – vilket innebär att den var 75 935 personer högre än förut. Så kan det inte alls fortsätta, för vårt land kan omöjligt skapa bostäder eller arbeten i samma takt som nya invånare ständigt tillkommer. Vi har också fått ett ”naturligt bortfall av kristna” genom att ca 85 % av de som dör i landet kan antas vara medlemmar i ”svenska kyrkan”.  Det betyder 55 693 färre medlemmar för ”svenska” kyrkan, samtidigt som man tyvärr tvångsvärvar spädbarn – som aldrig någonsin varit kapabla att välja religion själva – in i samma kyrka, genom sk ”dop” – en fullkomligt vidrig, avskyvärd och barbarisk sedvänja, som borde vara förbjuden i lag.

ALDRIG I LIVET skall du ”Döpa” dina barn (men KNÄSÄTT dem gärna istället !)

Tyvärr utsattes fortfarande ca 7815 av våra minsta och allra mest oskyddade medborgare för denna allvarliga kränkning av deras mänskliga rättigheter, som inte borde få förekomma i ett civiliserat land. Det borde en gång för alla stå klart för alla kyrkor och samfund, att detta är en fullständigt oacceptabel metod för ”medlemsvärvning” som helt underkänner ett aktivt val hos de individer det gäller, och de som pratar en massa smörja typjamen barnen kan ju alltid gå ur kyrkan sen” (när man i 18 år och mer har tagit deras pengar i sk ”kyrkoavgift”) visar bara, att de inte förstått vad detta handlar om.  Hursomhelst, ”avkristnande-nettot” eller ”generationsväxlingen” som de kristna själv kallar den uppgick under Januari till September till 47 878 personer.

Därmed har den falska ”Svenska” kyrkan – Evangelisk Lutheransk och inte ett enda dugg ”svenskare” än någon annan – förlorat 86 956 medlemmar på nio månader.

Det är faktiskt ganska häpnadsväckande, och en ovanligt hög siffra, givet det ovedersägliga faktum, att samma kyrka själv erkänt, att den hade exakt 6 008 356 medlemmar vid årsskiftet. Om dessa beräkningar stämmer, är det alltså bara 5 921 400 kvar av dem nu – och befolkningen har samtidigt ökat till minst 10 196 177 personer. Detta innebär, att bara 58 % är medlemmar i Svenska Kyrkan – emot drygt 60 % vid detta års början. Med den takten, infaller det ”Hedniska Skiftet” om ca fem år, eller innan 2025 – hur vi än vrider och vänder på det hela..

Vi får väl se, när den officiella statistiken publiceras i början på april nästa år, men hittills – eller i fyra år – har mina beräkningar snarast varit för låga, och tilltagna i underkant…

Är DU redo ? Kom ihåg: VID SLUTET, STÅR SEGERN !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s