Låt HEDNA dig GENAST ! – Och DU – det MÅSTE ske IDAG !!

Nu, kära läsare är det dags. Det KAN helt enkelt inte få vänta längre. Ni har antagligen läst den här bloggen i flera månader, allesammans – i sin nuvarande form har den ju funnits i flera år.

Det kan inte undvikas. Du MÅSTE hedna dig. Hedna dig nu, ofördröjligen och i ett sammanhang – annars får du nämligen vänta i ett helt år, om du inte är muslim. Är du det, så kan du enkelt hedna dig med hjälp av bacon.

En enda liten molekyl av bacon räcker nämligen, för att en påstått rätt-trogen ska bli skild från Allah och hans anhang i evigheters evighet. Sedan slipper du sharia och niqaber. Du kommer inte längre tvingas på sjutton finniga tonårstjejer i det islamska paradiset, såna som ska förbli jungfrur i evighet, och alltså är totalt djävla obildbara på ämnet sex. Vad ska du förresten med sådana parodier på kvinnor till ? Nej, sök dig till Valhall – där finns riktiga kvinnor, först som sist.

Du som däremot är kristen bör GÅ UR ”Svenska Kyrkan” tycker jag nog… Vad denna kyrka numera lär ut, är ju bara ”islam light”. Flera av dess biskopar, som de i Växjö stift och själva Ärkeskojarna i Ärkestiftet, är ju för böneutrop och slöjtvång. Vill du som svensk verkligen ha sådant i vårt land ? Nej, är du verkligen troende, då tycker jag att du ska söka dig till en riktig kyrka, som till exempel Missionsförbundet.

Varje svensk betalar i genomsnitt 3700 kronor eller mer per år till den ”Svenska” Kyrkan, och på ett helt arbetande liv kan det bli mer än en miljon kronor – med ränta på ränta. Och kristendomen är en religion som mer än 50 % av oss inte alls valt själva, eftersom vi blivit medtvingade och meddragna i den sedan kort efter födseln, genom en fullständigt grotesk, närmast medeltida ceremoni som de kristna kallar för ”Dop” men som mest utgör ett fruktansvärt exempel på ”religiös doping”.

Dessutom tillämpar ”Svenska” Kyrkan fusk-regler, som är uppkonstruerade bara för att du som svensk ska bli klådd på pengar. Man talar fortfarande om ett mystiskt ”stoppdatum” som infaller den första November, alltså i övermorgon. Efter det datumet godkänns plötsligt inga utträdes-försök, utan de som försöker GÅ UR kyrkan tvingas betala, betala och betala ett helt år extra – och såhär har det varit ända sedan 1950-talet. ”Svenska” Kyrkan – som inte är ett enda förbannat dugg ”svenskare” än något annat samfund här i landet ljuger rätt ut. De påstår, att det ”inte skulle gå” att ändra i kyrkobokföringen, men ända sedan 1970-talet förs denna automatiskt och per data – de skändliga undanflykter man fortfarande använder för att få folk att betala, betala och betala är en kvarleva från svunna tider, när kyrkobokföringen fortfarande skedde för hand.

Allt sådant är borta sedan länge, men det är ändå DU som får betala festen. Många tror dessutom, att det kostar pengar att gå ur ”Svenska” Kyrkan, fast det är helt felaktigt. Det kostar nämligen ingenting. Allt du behöver göra är att fylla i en blankett med namn, adress och personnummer, samt skicka in den till din Församling.

Här har du en elektronisk länk, till en blankett som du kan skriva ut. Men DU !! Vänta INTE till i morgon – för snart är det FÖRSENT för det här året. Gör det IDAG !!!

Du kan också TA ETT STEG TILL och BLI ASATROENDE – för då är du HEDNING PÅ ALLVAR. Livstids medlemskap i Nordiska Asa Samfundet (nu med mer än 1800 medlemmar) kostar bara 2500 kr – det är MINDRE än vad du tvingas betala till ”Svenska” Kyrkan under ett enda år via skattsedeln…

Stöd Asatron och stöd asasamfundet via:
Paypal: info@asa-samfundet.se
Bankgiro: 556-3002
Swish: 123 097 20 91.

Det kostar bara 269 kronor per år – och mer om vad du får, kan du läsa här… Asatron växer och blir starkare och starkare i Sverige för varje dag som går. Med mer än 1800 medlemmar är NAS nu det tredje största samfundet i sitt slag på hela vår planet, eller i Midgård rent generellt. Det finns visserligen andra samfund för samma sak i Sverige också, men de flesta av dem är högst tvivelaktiga ur demokratisk synpunkt, medan däremot NAS ensamt inte har några politiska bindningar – helt olikt ”Svenska” Kyrkan, som ju är åtskilligt politiserad sedan länge.

Dagens Nyheter upplyser oss idag om att det är 158 år sedan den första Dissenterlagen infördes i vårt land, 30 Okotber 1860. Många vet inte ens, vad en dissenterlag är för något. Innan vårt land fick någon verklig religionsfrihet först år 2000 – det är tyvärr inte längre sedan Kyrkan formellt skildes från Staten – var det nämligen förbjudet att  välja vilken religion man ville, och det förbudet fanns kvar långt in på 1900-talet, för innan år 1951 fick man inte vara Polyteist, Agnostiker eller Ateist – innan dess fick man enligt Dissenterlagarna bara välja sådana religioner, som var Monoteistiska, och som Staten själv godkänt.

Men Polyteism eller Asatro, godkändes inte förrän under detta århundrade. Först nu har vi lämnat 1900-talets och föregående seklers långa förtryck bakom oss. Idag är Nordiska Asa Samfundet dock godkänt av Kammarkollegiet, även om det orättvist nog inte uppbär en enda krona i bidrag, och inte heller får ta ut medlemsavgiften via skattsedeln som de Monoteistiska samfunden får. Istället måste alltihop drivas som en förening.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s