Mördad flickas kvarlevor funna på Vatikanstatens område..

Vissa dagar händer tragiska saker, som närmast tycks bekräfta vad man redan vet. Idag, kort före Alvablotet, är tydligen en sådan dag. Kvällstidningen Ap-ton-bladet (förlåt, jag menar naturligtvis Aftonbladet) meddelar idag, att Vatikanens Chefs-Exorcist skall ha uttalat sig, efter att likdelarna efter en femtonårig flicka hittats inne på Vatikanens område av hantverkare. Inte nog med att Katolska Kyrkan har Exorcister i arbete, alltså – nu har de också en Chefsexorcist och alltså en hel hierarki av präster för detta ändamål. Vad kommer härnäst ? Tänker de återinföra den fina titeln Storinkvisitor, som ju fanns på salig Torquemadas tid ?

Chefs-exorcisten skall enligt Aftonbladet ha sagt i ett uttalande att 15-åriga Emanuela Orlandi mördades på ett ”sexparty” i Vatikanen 1983, vilket förklarar det faktum att hon varit försvunnen sedan dess. Den kristna dagstidningen ”Dagen” skriver något mer återhållsamt om fallet. Kvarlevorna fanns på Vatikanstatens ambassad i Rom, meddelar ”The Independent”

Offentliga protester har hållits utanför Vatikanen i mer än 30 år – men katolikerna har förnekat all kännedom om fallet…

Orlandi uppges ha varit dotter till en anställd inom Vatikanens Polisstyrka, vilket väl innebär Schweizergardet, och försvann efter en flöjtlektion på Vatikanens område – mitt på ljusa dagen. 2017 kommenterade den nuvarande Påven fallet och sa att ”Hon är i himlen”, men nu vet vi att det var lögn, precis som så mycket annat dessa kristna påstår. Hon låg hela tiden nedgrävd bakom Vatikanens ambassad i Rom istället… och nu har statsåklagarämbetet i samma stad identifierat kvarlevorna med DNA-bevis och allt…

Internationella medier rapporterar om att hantverkare som renoverar Vatikanstatens ambassad i Rom har gjort två makabra fynd. Ett nästan komplett skelett av en människa har påträffats, plus en mindre uppsättning människoben. Benen antas komma från två olika personer. Så nu tar nya spekulationer fart: Kan detta vara kvarlevor efter Emanuela Orlandi? Och 16-åriga Mirella Gregori som försvann 40 dagar före Emanuela, men vars försvinnande inte varit lika medialt uppmärksammat?

— —Emanuelas bror, som i decennier försökt få reda på sanningen om sin systers försvinnande, anordnade så sent som i somras en demonstration där han krävde att fallet ska öppnas igen. Han har hävdat att Vatikanen varit märkligt tyst i frågan och till och med anklagat den för inblandning.

Alla DNA-tester uppges inte vara avslutade ännu – men antagligen mördades de två tonårsflickorna – och allt pekar på att de blev sexuellt utnyttjade av katolska pedofil-präster, biskopar eller kanske kardinaler. Fyndomständigheterna tyder också på att man avsiktligen försökt dölja det helaman kan jämföra med det aktuella fallet med journalisten Jamal Khashoggi som lockades till Saudi-Arabiens ambassad i Istanbul, och där avrättades på ett sadistiskt utstuderat vis.

Likdelarna ska ha hittats i Saudiska konsulatets trädgård där i staden, utan att man ens försökt gömma dem så särskilt noga.

Och vad ska man säga egentligen ? Sådan är Monoteismen – och om stackars Emanuela blivit hedning, hade detta aldrig hänt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s