Behövs det en ”Sjätte November-Rörelse” i Sverige ?

Idag är det den sjätte November, vilket är ganska naturligt med tanke på allt. Gårdagens datum var ju den femte, och i landet Trump långt västerut, genomförs det någotslags val. Jag påminner mig själv att det en gång fanns en extremiströrelse i Mellanöstern, som kallade sig ”Svarta September” och att det i Sovjet på sin tid firades en Röd Oktober, som man sa. Varför skulle då vi etniska svenskar inte kunna fira den sjätte November i vårt eget land, särskilt som det av hävd brukat vara Gustav Adolfs Dagen ?

En del brukar hylla Gustav Vasa som vår Landsfader, men det borde rätteligen vara Gustav II Adolf. Han grundade de flesta Ämbetsverken, gav oss början till en modern lagstiftning och inledde vår tid som Europeisk Stormakt – och gav oss Samhälls- samt Tjänstemanna-ansvar, något som vår nuvarande Regering totalt svikit…

I Älvsjö söder om Stockholm finns faktiskt en Sjätte November-gata, men någon Sjätte November rörelse har ännu inte sett dagens ljus. Kanske borde vi grunda en, och återinföra det samhällsanvar, som våra odugliga politiker och ledare totalt frånsvurit sig. Någon Regering har fortfarande inte bildats, och den nuvarande framstår som allt mer och mer obildbar.

Idag, till exempel, avstyrkte Lagrådet en av Regeringen Löfvéns alltmer bisarra och verklighetsfrämmande lagar. Före valet yrade Stefan Löfvén själv om att han skulle överväga att ”införa ett tredje kön” som han sa, en fullkomligt onödig lag som nog fått de flesta att överväga om inte Statsministern skulle ta fram sina biologiböcker från grundskolan istället. Många väljare övervägde också, att aldrig mer rösta på (S) har det visat sig, men nu har galenskapen burit frukt. Lagrådet har tvingats ingripa, och konstaterar besviket att vad svensk Socialdemokrati nyss försökt införa, är sällsynt illa utformat, och strider både emot Europakonventionen och FN:s barnkonvention, som är till för barns och ungdomars eget bästa.

Så långt har förfallet gått. Regeringen har börjat bryta emot landets grundlagar för hur själva lagstiftandet ska gå till, och kommer det äntligen något budgetförslag i slutet av denna månad, är det fara värt att flera viktiga sakpolitiska områden, bland annat Försvaret och Socialförsäkringarna blir lidande, eftersom budgeten antagligen kommer röstas ned.

Och nyval är vårt enda hopp om förbättring, för det står redan klart att vi inte kan behålla den nuvarande Regeringen vid makten.

I Finland – vårt närmaste grannland – firar man idag Svenska Dagen till stöd för den etniskt svenska minoriteten i det landet, en minoritet som den svenska Regeringen aldrig hjälpt på de senaste sjuttio åren, och helt glömt bort att bry sig om, liksom sina etniskt svenska medborgare i Sverige. Idag har Svenska Dagen till och med 110-års jubileum, och ännu finns det starka intresseorganisationer i Finland, som tar tillvara de etniska svenskarnas rätt.  Jag tänker på min gamle kollega Janne från Nylandsbrigaden, och alla de Svenskfinländare jag känt genom åren, och ännu känner. Ni har tur ni, som i alla fall har en fungerande Regering och ett Fungerande land att leva i, för trots orättvisorna emot er på senare tid, fungerar det mesta i Finland i alla fall mycket bättre än i Sverige.

Gustav II Adolfs Rike var en Östersjöstat, där tyskar, svenskar och finnar arbetade och byggde sitt land på lika villkor. Svenska var huvudspråket, men andra språk tolererades, och de främlingar som kunde arbeta och bidra till landets välstånd var välkomna hit – men inga andra. Vallonerna var en grupp, som valde att överge katolicismen, låta sig assimileras i kulturellt hänseende och ställa upp för Sverige. Mot Katoliker och sådana, som ville bryta ned det svenska samhället och ställa det under främmande överhöghet, var Gustav II Adolf skoningslös.

Värjan måste göra det bästa,” sade han – ”ty hon skämtar intet !” och han förstod, att vi aldrig någonsin kan kompromissa med något ”Europa” – vars enda mål är att förslava och underkuva oss. Ska vi alls ha en framtid, så är det vi själva och ingen annan, som ska få bestämma i vårt land.

Och kungen skrev också: ”Tattare borde jagas af rijket och aldrig tillåtas att löpa i städer och byar till att bedragha och beswära folk eller med trulldom, tiufwerij och puckande skada och betunga landet”. Idag sitter samma tattare på varje torg i varje svensk stad, utanför varje ICA-butik, utanför varje Stormarknad och varje galleria – och fortfarande är det samma tjuveri och ”puckande” vi svenskar får betala, betala och betala för. Hur länge skall det behöva fortgå, frågar jag er. Hur länge ?

tiufwerij och puckande skada”. På Gustav II Adolfs tid drev man dem ur landet….

 

I SSU Malmö håller Löfvéns pojkar och islamisterna numera hov. I veckan har det bland annat avslöjats, hur S-ledningen – som under flera år kritiserats för grov antisemitism – känt till alltsammans. De kände till hur Islamistiska fanatiker tagit makten inom SSU Skåne. Hur SSU-Skånes vice ordförande Khloe Abdel Wahab direkt rekryterats från den egyptiska militärdiktaturens utrikesdepartement in i SAP Sverige. Hur SSU-Skånes styrelseledamot Omar al-Ganas, i år efter år spritt antisemitism på sociala media. Hur den förre ordförande för SSU-Skåne Rizwan Elahi, stött imamer som påstått att grisar är homosexuella.

Puckande Skada” som sagt – och milt sagt puckade uttalanden från riktiga tattare och klåpare..

En rejäl Sjätte November krävs kanske, trots allt ?

Annonser

En tanke på “Behövs det en ”Sjätte November-Rörelse” i Sverige ?

  1. Jag tror balten Palme avskaffade tjänstemannaansvaret 1976, efter att 1975 skrivit in i grundlagen att Sverige ska bli multikulturellt, bakom ryggen på svenska folket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s