Sanningen om Katolikernas illdåd kommer fram – på Irland…

Den finska statstelevisionen YLE, som många gånger vågar sända program som i Stefan Löfvén Sverige hela tiden censureras bort av SVT tog igår upp de katolska barnamorden på Irland – ett ämne som också jag berört tidigare, men som svenska media inte vågar ta upp. När man för en tid sedan grävde på bakgården till ett barnhem i Tuam hittade man kvarlevorna av nästan 800 barnlik i en septiktank. Barnen hade systematiskt svultits till döds under hela efterkrigstiden fram till 1960-talet, och barnhemmet drevs av katolska nunnor. Nunnorna tog barnen direkt från deras mödrar, som användes för tvångsarbete på barnhemmet. De svagaste barnen dog medan de som hölls friska såldes till adoptivföräldrar, ofta i USA.

Peter Mulryan och Winifred O´Neill, som intervjuas i radiodokumentären Det är livsfarligt att vara barn hör till dem som har upplevt nunnornas grymhet på nära håll. – Min mamma blev gravid som ogift, och det var en fruktansvärd skandal för Kyrkan, säger Peter Mulryan. Prästen knackade på sent en kväll och sa att flickan måste föras bort från församlingen. Vi hittar ett trevligt hem åt henne där hon ta hand om sitt barn, sa prästen.

Benen av 800 barn hittades i TuamÄn idag finns det tiotusentals personer på Irland, som inte fått någon upprättelse efter katolikernas alla illdåd. Och varje år ger en myndighet som kallas SST mer än 6,2 miljoner för att sprida katolicismen över Sverige. Med vilken rätt sprider man sådana läror i vårt land ??

Allt började år 2014 då amatörhistorikern Catherine Corless grävde i arkiven för att hitta uppgifter om ett hem för mödrar och barn som hon mindes från sin barndom i Tuam. Hon ville veta mer om hemmet och dem som hade bott där. Kvinnor som aldrig sågs till och undernärda barn som kom till skolan för några timmar varje dag.

Benen av 800 barn hittades i Tuam
Katolska Kyrkan försökte medvetet dölja sina brott. En lekplats har byggts på marken där spädbarnen har begravts. Bild: Henrietta Clayhills

Catherine Corless och de andra barnen fick inte prata med dem. De kom senare och gick tidigare än alla andra. Man hittade dödsattester för 796 barn som hade dött på hemmet mellan 1925 och 1961, då det stängdes. Men hon hittade inga uppgifter om var de hade begravts.  När hon hörde sig för bland grannar och ortsbor kom det fram att barn som lekt i hemmets gamla trädgård hade hittat ben och skallar och att byggnadsfirman som byggt de nya bostadshusen i närheten hade gjort samma fynd. Men det här hade inte lett till något. Tystnaden fortsatte. Ända till år 2014 då det blev offentligt genom en tidningsintervju med Catherine Corless.

Förfalskade dödsattester

Efter det har hundratals barn som bott på hemmet eller vars mammor har bott där tagit kontakt och organiserat sig i nätverk. Hemmet i Tuam är ingalunda det enda där spädbarn har dött under oklara omständigheter och begravts i omärkta gravar på hemmets område. Men det var tragedin i Tuam som öppnade locket som hade legat på kyrkans och nunnornas verksamhet. Hur de hade tagit barn från deras mammor och sålt dem till adoptivföräldrar i USA. Hur de hade sopat igen spåren med hjälp av förfalskade dödsattester. Hur barn som var sjukliga och dog hade placerats i en gammal septiktank på hemmets bakgård.

Varför skall Svenska staten och Sverige som nation ge bidrag till sådana här sjuka avarter på kristendom ? Varför tillåter man nuförtiden katolikerna att driva barnhem också här, och varför ger vi varje år mer än 40 miljoner kronor till spridandet av islam via rena skattepengar, resurser som Sverige kunde använda på ett betydligt bättre sätt – allt enligt vad SST:s eviga bidragssnurra visar.

Själv vore jag den förste att kräva ett definitivt stopp för alla bidrag till Monoteistiska religioner, oavsett om det sker via SST, Allmänna Arvsfonden eller på annat sätt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s