17 217 lät sig HEDNAS – bara i Oktober 2018….

”Svenska” Kyrkans medlemstal fortsätter att sjunka, vilket är en statistiskt säkerställd trend sedan mer än 40 år tillbaka. Man kan tycka vad man vill om detta faktum – kanske man i likhet med mig tycker att det är bra att denna ytterligt politiserade, pro-katolska pro-islamiska sekt som inte är mer ”svensk” än någonting annat försvinner så småningom, eller kanske man tycker att det är dåligt, om man nu är en ljum och politiserad ”troende” av viss partifärg. Eller så bryr man sig inte alls, vilket säkert gäller de flesta goda medborgare här i landet.

Men fakta kan inte förnekas. Det Hedniska skiftet – den tidpunkt då mindre än 50 % av befolkningen är kristen – kommer närmare och närmare, för varje dag som går. Anno 2000, då Kyrkan slutgiltigt skulle skilja från staten efter vad man sa, och berövas allt politiskt inflytande, så var medlemsandelen 88 %. Idag är den omkring 58 %, och det mesta talar väl för att den innan år 2050 kommer att gå ned under 10 %. Målet för den Hedniska rörelsen har som ni alla förhoppningsvis vet varit att få ned samtliga Monoteistiska, Abrahamitiska Ökenreligioner till under 10 % av vårt lands befolkning, och innan detta mål är uppfyllt, kommer vi aldrig någonsin att ge oss.

Vi ska ta tillbaka vårt land, och det skall ske nu !

Det kommer en dag då de kristna i vårt land MÅSTE acceptera, att deras egen religion inte kan ha någon särställning ovanför alla andra religioner och livsåskådningar. Till slut måste de i alla fall inse, att det INTE finns någon Statskyrka längre, och att de inte har monopol på varesig själavård, välgörenhet eller någonting annat, och att de inte alls kan gå omkring och inbilla sig, att just deras religion på något sätt ska vara finare och bättre än andra, därför ha mer bidrag från staten, behandlas med silkesvantar, och ha massor av förbehåll,  samt privillegier Vårt svenska samhälle är inte som förr, och statistiken över denna påstått ”Svenska” Kyrka som fortfarande tror på en Abrahamitisk Ökenreligion hör egentligen inte hemma här, om vi skall vara ärliga, för vår kultur och vårt andliga ursprung är egentligen hedniskt – i alla för de 80 % av oss som fortfarande är etniska svenskar och inget annat – våra sk ”nytillkomna” får faktiskt ursäkta, för det är inte de som bestämmer här, och det är inte de som utgör folkflertalet – och inte de kristna heller.

Någon principiell skillnad mellan Islam och Kristendom finns ju inte – ”Svenska” Kyrkan är bara ”Islam light” – båda är strängt Monoteistiska, intoleranta och totalitära religioner, som helt vägrar att erkänna någon annan ”gud” än just deras egen… Sådana religioner bör inte få Statsbidrag, och de hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle.

Sedan flera år propagerar ”Svenska” Kyrkan för Böneutrop, slöjtvång för kvinnor och islamism. Vill du som svensk verkligen stödja sådant, eller vara med i en kyrka som har detta på sitt ideologiska program ?

Under Januari till Oktober 2018 lät sig 62 632 personer hednas, och gick ur den ”Svenska” Kyrkan. Du som vill lämna den, kan också göra det enkelt och lätt med att använda detta formulär – tryck bara på denna blåmarkerade länk – Du är i gott sällskap, för 17 217 personer hednades, bara i Oktober. Också landets före detta Statsminister Fredrik Reinfeldt är förresten hedning – och har varit det i hela sitt vuxna liv, liksom jag själv – men det är nog den enda likheten mellan oss, även om vi förstås är landsmän – och jag hoppas att även DU är min landsman, och en god medborgare – som vet vad religionsfrihet verkligen innebär ! Är du det, ja då kan du inte fortsätta att stödja Monoteismen eller Islamismen, och bara tillåta en enda gud, när det faktiskt finns många svenskar nuförtiden, som är Polyteister, Ateister eller Agnostiker – och därmed HEDNINGAR !!

Kyrkan har sedan 1950-talet ett mystiskt, närmast religiöst betonat ”stoppdatum” med vilket den lurar av svenska medborgare pengar för ett helt år extra, ifall de försöker gå ur i November eller December. Man har alla möjliga billiga konster och lurendrej-betonade trick för sig, för att få oss att betala, betala och betala för alla deras dumheter. Men allt färre svenskar vägrar att acceptera den här bluffen. Det är ju som att betala hundskatt ett helt år efter att din hund dött, eller båtskatt fast din båt sjönk för över ett år sedan – och sådana här grovt oetiska fasoner borde vara förbjudna – i alla religiösa samfund !

Under 2018 års första tio månader, var det bara 7011 personer som påståtts ha gått med i ”Svenska” kyrkan av egen fri vilja – och hur fria de i själva verket var, kan förstås också diskuteras. Detta gör, att det finns ett ”hednande-netto” på 55 621 personer i landet. Enligt vad jag själv helt ovetenskapligt antar, så är det just ”Svenska” Kyrkans täta samarbete med islam, som är orsaken till dess nedgång och fall – för Islam, och de värderingar islamisterna kommit att stå för, ”gillas” inte av de flesta etniska svenskar. Sådan är den bistra sanningen, även om den säkert inte är rolig för de kristna.

Befolkningsutvecklingen i vårt land skenar fortfarande, på ett sätt som är ekonomiskt och miljömässigt ohållbart, och det sker till största delen tack vare helt ohejdad invandring. SCB, statistiska centralbyrån, beräknade att befolkningen var 10 129 114 personer 1 Januari 2018 – oräknat de som uppehåller sig här illegalt, och inte alls ska vistas här. 1 September i år var den uppe i 10 207 086 personer – vilket innebär att den var 77 972 personer högre än förut. Så kan det inte fortsätta, för vårt land kan omöjligt skapa bostäder, naturresurer, mark eller arbeten i samma takt som nya invånare ständigt tillkommer.

Vi har också fått ett ”naturligt bortfall av kristna” genom att ca 85 % av de som dör i landet kan antas vara medlemmar i ”svenska” kyrkan”.  Det betyder 59 079 färre medlemmar för den, samtidigt som man tyvärr tvångsvärvar spädbarn – som aldrig någonsin varit kapabla att välja religion själva – in i samma kyrka, genom sk ”dop” – en fullkomligt vidrig, avskyvärd och barbarisk sedvänja, som borde vara förbjuden i lag.

Tyvärr utsattes fortfarande ca 40 282 av våra minsta och  mest oskyddade medborgare för dessa övergrepp, som inte borde få förekomma i ett civiliserat land, givet att ca 43 % av alla barn i Sverige blir tvångsanmälda in i ett samfund de aldrig någonsin valt att tillhöra Det borde en gång för alla stå klart för alla kyrkor och samfund, att detta är en fullständigt oacceptabel metod för ”medlemsvärvning” som helt underkänner ett aktivt val hos de individer det gäller, och de som pratar en massa smörja typjamen barnen kan ju alltid gå ur kyrkan sen” (när man i 18 år och mer har tagit deras pengar i sk ”kyrkoavgift”) visar bara, att de inte förstått vad detta handlar om.  Hursomhelst, ”avkristnande-nettot” eller ”generationsväxlingen” som de kristna själv kallar den uppgick under Januari till Oktober till 18 797 personer.

Därmed har den Evangelisk-Lutheranska Kyrkan i Sverige (som den egentligen borde kallas – i vårt närmaste grannland Finland har man redan motsvarande policy) förlorat 81 429 medlemmar, på mindre än ett år. Det är faktiskt ganska häpnadsväckande, och en ovanligt hög siffra, givet det ovedersägliga faktum, att samma kyrka sade sig ha exakt 6 008 356 medlemmar vid årsskiftet. Om dessa beräkningar stämmer, är det alltså bara 5 926 927 kvar av dem nu – och befolkningen har samtidigt ökat till minst 10 207 086 personer.

Detta innebär, att bara 58 % av Sveriges befolkning är medlemmar i Svenska Kyrkan – emot drygt 60 % vid detta års början.

Med den takten, infaller det ”Hedniska Skiftet” om ca fem år, eller innan 2025 – hur vi än vrider och vänder på det hela..

Vi får väl se, när den officiella statistiken publiceras i början på april nästa år, men hittills – eller under fyra år – har mina beräkningar snarast varit för låga, och tilltagna i underkant…

Vid slutet, står segern. TOR HJÄLPE !!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s