”Dromedar och kamel…I ett tält utan el….” Ett SPARTIPS för våra Kristna läsare…

Dromedar och Kamel
i ett tält utan el…

Men vad ska vi ta oss till
utan knäckebröd och sill ?

Äta olja ?
Dricka sand ?
Spela i Arabiska Heavy Metal band ??

– Kristet Utseende (ur låten ”Kairos Fjollor”)

 

I detta nådens eller kanske snarare onådens år 2018, när till och med de döda i Sverige eller Landet Löfvén får betala skatt för Tv-program som dessa avlidna av naturliga skäl inte kan se, men ändå tvingas betala för genom sina dödsbon, kanske det är på sin plats med några spartips innan Julen står för dörren, och månaden November är över. Se för övrigt detta nyligen publicerade inlägg från mig, som berättar mer om saken.

Till följd av våra politikers och ”Akbar Annie” Lööfs totala inkompetens är nu Försvarsmakten i Sverige underfinansierad med minst 29 miljarder kronor. Polisen och hela rättsväsendet är underfinansierat med liknande belopp. Miljarder saknas för akutsjukvården i olika län. Landet går mot en allvarlig ekonomisk kris, enbart därför att somliga Riksdagspartier helt vägrar samarbeta med andra på ett närmast sandlådemässigt sätt, och så höjs skatterna i ännu ett krampaktigt försök att rädda vad som är kvar av det alltmer kantstötta, förstörda och besudlade ”Folkhemmet” – eller det som en gång var ett hem för Svenska folket, men inte några andra folk, som faktiskt inte hör hemma här.

 

Men, förfasas inte, du lilla kristna hop ! Jag har ett råd till er, som tycker att julkrubbor och något perverst, new age artat från Tyskland, som felstavas ”Vent” av några som kallar sig ”fornsedare” är något vackert, eller att hänga i Julgranen, så att säga…  Satsa på en billigare Julkrubba i år – ni kan spara massor av pengar – och så har ni råd att fortsätta betala, betala och betala för Herr Löfvén och hans polare…

Jodå – vi försäkrar er – det blir mycket bättre såhär, ju ! Återanvändning är tidens och Miljöpartisternas honnörsord !!

Skulle detta behändiga spartips inte falla er på läppen, kan ni ändå rensa bort vad som är fullständigt onödigt att betala för ur er egen hushållsbudget genom att följa instruktionerna, som kommer fram om ni trycker på denna länk. På ett helt arbetsliv (20 – 65 år) kan du faktiskt spara mer än en hel miljon, för så mycket pengar slösar du som faktiskt bort på rena onödigheter, som du faktiskt kan bespara dig genom att bli hedning – för det kostar ingenting !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s