GOD ANDA på Andamanerna… Med VAPEN I HAND försvarar de sitt eget land….

Enligt FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna har varje folk på Jorden rätt till sin egen nationalitet, rätt till sitt eget oberoende och rätt att försvara sin egen kultur och religion. Det ingår också i deklarationen om Urbefolkningars rättigheter, förresten. Ändå kränks urfolks och urbefolkningars rättigheter gång på gång, och det gäller inte bara etniska svenskar i Sverige. Också på Andamanerna, en ögrupp som tillhör Indien, utsätts människor för sk ”missionerande” och otillbörlig religiös påverkan -främst från fanatiska kristna. Svenska Dagbladet och DN rapporterade idag om hur en påstådd ”amerikansk turist” fått sitt rättvisa straff.

Kristen gaphals som föll på eget grepp. Tyvärr finns det alltför många av hans sort, både i USA och här hemma.

I själva verket var han en fanatisk kristen, som vägrade respektera urbefolkningens rättigheter och under flera dagars tid hade provocerat dem och överträtt deras traditionella gränser – vilket den kristna tidningen Dagens Nyheter försöker linda in och dölja.

John Allen Chau, 27 år och från Washington State bröt också emot Indiens nationella lagar, som garanterar att urbefolkningen skall lämnas ifred och inte utsättas för ovälkommen kulturimperialism, som de inte gillar. Invånarna på Senteniel-öarna – redan själva namnet betyder ”vaktpost” på Engelska – har i mer än två hundra år hållit hårt på sin egen kultur och religion – vilket de självklart också har rätt till, även om de är ett stenåldersfolk. Många vänliga och fredliga kontakter med dem har förekommit, och indiska fiskare har sen länge etablerat byteshandel med öborna, som kan få den medicin eller andra saker de behöver, men vara ifred ändå – så länge deras gränser respekteras.

Befolkningen på Senteniel Islands har rätt att få leva som de själva vill, utan att bli påtvingade Monoteism och andra diktaturfasoner. De har anammat alminium-kastruller och modern medicin, samt vad de tycker sig ha nytta av. I övrigt vill de vara ifred för oss. Ska de inte få det ??

Den amerikanske turisten uppträdde i flera dagar högljutt och ovänligt emot den infödda befolkningen. Han störde dem med psalmsång och högläsning ur Bibeln, på ett språk de inte förstod. Han mutade sig in på deras territorium, och betalade 37 000 i lokal valuta för att bli insmugglad till en av deras öar – ett ostört paradis, och en av de sista platser på hela Jorden, som fått vara ifred för kristna och muslimer. De varnade honom flera gånger, och bad honom att lämna dem ifred. Han lydde inte, men han fortsatte att bära sig åt som en kriminell, och en inkräktare. 

De kristna har spritt patogener på öarna, som hotar att utplåna hela den ursprungliga befolkningen, och indiska myndigheter har förbjudit flera besök – av rena hälsoskäl. Ändå fortsätter dessa pestråttor och prästråttor att göra ”påhälsning” i Sentinelesernas byar. Nu är deras tålamod slut.

GOD ANDA. Rätt tid, rätt plats, rätt utrustning för uppgiften. Tränad i att bruka vapen, och både kan och vill bruka dem. EN VÄRDIG KRIGARE !

SvD och DN berättar om hur en skur av pilar träffade den amerikanske gaphalsen, så fort han klev ur sin plastkanot. En dag senare såg den indiska kustbevakningen hur hans kropp släpades iväg i en rännsnara, som ett dött djur – för att få exakt den sorts begravning, som kristna missionärer allesammans förtjänar. Fiskarna som lät sig mutas och smugglade dit honom har gripits av myndigheterna, och väntas få ett treårigt fängelsestraff.

Varför tror dessa arroganta amerikaner och västerlänningar, att de har rätt att behandla folk i sk ”underutvecklade” länder hursomhelst, när det INTE är någon kristendom eller Jesus-tjafs som behövs…?

Leve Andamanerna ! säger jag, denna Tors Dag. Long live the Andamans – och även pilbågar – i tränade händer – är goda och verksamma vapen. Långbågen, som fanns även under nordisk jägarstenålder, kan slå igenom både plåtrustningar och vilken amerikansk plast-kanot som helst. Inga inkräktare ska accepteras i något land – när befolkningen där valt att stå stark och fri – och försvara den kultur och tro som är deras !

En god bok, som förtjänar att läsas. Också till vårt land kom Monoteistiska inkräktare – och de fortsätter komma än idag, i islams eller ”herrens” namn.

GODA VAPEN – GODA VERKTYG – GODA VÄRDERINGAR – Hos alla folk i alla tider har det varit en garant för frihet och oberoende.

TOR skydde vårt land ! TOR hjälpe !!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s