Speed-along-to-the-max med MOTROPET: ”HELA familjen går ut med geten”

Idag är ännu en svart dag för Sverige. Det är visserligen dagen för Asgårdsfullet också, ett ämne jag tänker återvända till längre fram, men samtidigt en dag då moskéer i Karlskrona, Växjö och Fittja tillåts vråla ut sitt ”Allahu Akbar” – samma fras som islams självmordsbombare använder när de spränger sig själva och andra i luften. Islamister och landsförrädare i ledande ställning – som Sveriges Ärkebiskop Antje Jackélen – ni vet hon som antagit ”gud är större” som sitt valspråk – exakt samma fras som hos självmordsbombarna och IS, fast nu på svenska – sitter förmodligen också någonstans och gottar sig, förmodligen i en bekväm tjänstebostad, medan svenska fattigpensionärer dör av köld och undernäring ute på gatorna.

Och vår Statsminister – ni vet han som vägrar avgå, trots att Riksdagen redan röstat bort honom… Vad gör han idag ? Jo, han gör något som är olagligt, och som föga anstår hans ställning som ledare för en ren expeditionsministär – nämligen att skriva under ett bindande internationellt avtal, helt utan att ens tillfråga folket och det parlament han skulle representera. Tidningen ”Dagens Industri” har mer i ämnet..

Det är tid för civilt motstånd emot Regeringen Löfvén och islamisterna. Civil olydnad, och ohörsamhet, med andra ord. Satyagraha, som Mahatma Gandhi kallade det – på sin tid. Gandhi var inte pacifist, även om många i väst felaktigt uppfattat honom som det. Han uteslöt visserligen våldsaktioner och sådant som låg utanför lagens råmärken, men han tillät självförsvar och nödvärn. För att nödvärnssituationer skall kunna gälla, måste det förstås föreligga ett akut hot – eller akut buller och intrång i bostaden, pga böneutrop, t ex.  Man ska inte ta till mer våld än nöden kräver, men var och en borde ha rätt att skydda sig själv och sin familj emot det ständiga ”böneutropandet”, ringandet i kyrkklockor och allt det andra, som dessa religiösa dårar till Monoteister i vårt land håller på med. Det får faktiskt räcka nu, helt enkelt.

Igår föreslog jag vissa mått och steg, som kan vidtagas om behovet uppstår.

Idag föreslår jag några andra. Humor, till exempel – är ett fruktansvärt vapen emot all religiös fundamentalism.

 

Det finns en glädjens sol som inga religiösa fundamentalister eller Monoteister kan rå på… Den heter HUMOR. Skitstövlar inom ”New Age” eller sk ”forn sed” tål den inte heller, vad nu det kan bero på, men fundamentalismen finns även där… (illustration från det Norska Hedningsamfunnet 2015)

 

Det Norska Hedningsamfunnet – som numera bytt namn – införde för några år sedan sin egen ceremoni, när islamisterna försökte etablera sig i Oslo. De inledde ett ”motrop”. Så fort böneutropen började ljuda från minareterna, gick de upp på närmsta hustak och skanderade, högt och ljudligt så att alla i hela grannskapet hörde:

”Det finns INGEN gud och INGEN är hans profet….”

Och islamisterna kunde ingenting ingenting göra åt saken, för Hedningsamfunnet hade ansökt och fått tillstånd från Oslo Kommune att göra såhär…. Själv har jag känt en hel del av deras medlemmar, eftersom de faktiskt var (och är) praktiserande Asatroende, men utan att vara med i samma organisation nuförtiden, eftersom den tråkigt nog bytt namn, men för egen del betraktar jag det här som en av deras mest lyckade aktioner.

 

Vi svenskar kan nu göra samma sak – och jag föreslår att vi ögonblickligen samlas utanför varje Moské eller Kyrka och sjunger den vackra gamla folkvisan ”Hela Familjen går ut med Geten !” så snart Monoteisterna börjar med sitt tröttsamma missionerande:

Tjatar de emot oss, så tjatar vi sönder dem….

Tror ni inte hellre på ”Bääh-lial” eller ”Määh-fistofeles” än Monoteisternas tröttsamma ”Allah” eller ”gud” ? D-d-dats all, folks !

Hedniska religioner har alltid bejakat humorn, och undvikit all fundamentalism. I det Hinduiska Indien firar man fortfarande Holi-festen och andra uppsluppna slapstick-festivaler. De homeriska gudarna i det hedniska Grekland och det likaledes hedniska Rom hade sitt eget skratt, det homeriska skrattet. En hel del forskare har ansett, att den ryska litteraturhistorikern Michael Bachtins teori om ”den folkliga skratt-kulturen” är en av förklaringarna bakom häxproceserna. De katolska prästerna kunde inte tåla, att folket till slut gapskrattade åt dem, och slutade ta kyrkans män på allvar – och förmodligen kommer det gå på precis samma sätt för Stefan Löfvén och hans alltmer nedsolkade parti, som helt svikit folkhemstanken, ansvarstagandet och all politisk moral överhuvudtaget. Också såpass föga humoristiska och ganska olustiga figurer som Lars Gyllensten, på sin tid Svenska Akademins ständige sekreterare, har skrivit om den folkliga skrattkulturen…

Nordborna och Asatron hade och har Loke – den leende guden. Här avporträtterad av den danske konstnären Herman Ernst Freund, 1922. Loke skildras som en smällfet, tvetydigt leende bevingad genius, och ordet ”skratte” betydde på norröna en trollkarl, en ”vitki”, en andebesvärjare….

He He Ha ha Hi Hi Ho Ho – åt HELS RIKE med alla Fundamentalister….

Skade, vinterns skadliga gudinna, härskarinna över vildmarkens alla djur och jakten, kom en gång till Asgård och Gudarnas Värld för att begära ersättning för dråpet på sin far, sägs det. Och hon sade till dem, att oavsett hur mycket guld och gods hon fick, så trodde hon sig aldrig aldrig mer kunna skratta. Men Loke tog en tågstump och band om skägget på en getabock, och ”den andra ändan om sina hemliga ting” står det att läsa hos Snorre Sturlasson, med tonvikt på Snorre— Och än skrek geten, och än skrek Loke under den dragkamp som då uppstod, får vi veta ur Eddan.

Slutligen lät sig Loke falla baklänges i Skades knä, och då kunde hon inte hålla sig för skratt längre – och så uppstod den senare så bekanta Skade-glädjen…

Skrattet kommer att besegra all Monoteism. Våra gudar kommer att vakna och återkomma. Har ni köpt in era Picknick-Bogar, Baconpaket och Infanteri-spadar ännu, frågar jag er, denna köplustens ”Black Friday”… Låt oss alla samfällt tåga till den blivande sk Moskén i Rinkeby, och gräva ned massor av bacon just där…

Annonser

En tanke på “Speed-along-to-the-max med MOTROPET: ”HELA familjen går ut med geten”

  1. Härligt!!! Jag får också en enorm lust, att åka till Rinkeby och ställa till med lite ‘ofog’! Tänk, att lite
    ‘bits an pieces’ av självaste Särimner äger en sådan genomslagskraft! All heder och ära till Särimner!! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s