Liten efterlysning…

Tyvärr har en av köparna av min Hedniska Kalender (se ibland tidigare inlägg) vid namn J Schröder missat att före sin inbetalning med namn och adress, vilket jag förklarade var nödvändigt. Annars vet jag ju inte vart jag skall skicka kalendern… Namn och adress kan lämpligen skickas i kommentarsfältet här nedan, eller till olgoran42@hotmail.com…

Det finns minst 45 J Schröder i riket, enligt vad jag listat ut via sajter som eniro.se och hitta.se – men lite närmare data vore nog önskvärt…

Man kan fortfarande köpa Samfundet Särimners Gudinnekalender för 2019, till exempel. Där får du läsa om de olika Nordiska Gudinnorna, om Asatrons bemärkelsedagar och andra väl underbyggda fakta – nu för fjärde gången i rad. 125 kr till Danske Bank, clearing 2489, kontonr 0947477. Eftersom kalendern varit mäkta populär, återstår just nu endast 4 exemplar för försäljning, och man måste såklart ange en postadress, dit kalendern skall skickas. Alla vinster går till byggandet av Nordiska Asa Samfundets Gudahov, som du även kan ge bidrag till på länken här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s