Hedniska Tankar Håller ställningarna under årets två första månader

Hedendomen är ingen frälsningslära, och inte Asatron heller– Jag utlovar inte guld och gröna skogar i den här bloggen, utan uttrycker bland annat mina åsikter, och för det andra inspirerar jag förhoppningsvis mina läsare till ett närmare studium av de ämnen jag behandlar någon annan stans, varesig det nu sker på nätet eller genom att ta del av annan information, som till exempel goda och läsvärda böcker. Men böckerna har sina öden, säger ett hedniskt ordspråk från det gamla Rom, och sällan är det väl något som skrivs på nätet om Asatro idag, utan att någon liten fisig fornsedarinna eller någon politisk extremist kan missförstå alltihop – med vilje, naturligtvis, eftersom sådana människor alltid tolkar in allt möjligt annat i vad de läser.

Men – alltnog – under årets två första månader 2018 lästes denna blogg varje dag av 293 läsare, medan den under årets första två månader 2019 lästes av 292  unika läsare dagligen istället. Minskningen får nog anses ligga inom felmarginalen, eftersom den bara uppgår till en halv procent eller så, och Hedniska Tankar är och förblir den mest lästa och längst varaktiga bloggen om Hedendom och angränsande ämnen i hela Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s