FORTSATT FRAMGÅNG FÖR HEDNISKA TANKAR, FÖRSTA KVARTALET 2019

Under årets första kvartal har Hedniska Tankar skördat nya framgångar, och är nu som förut den största personliga bloggen skriven av en Hedning i både Sverige och Norden, efter vad jag själv känner till. Sedan December 2014 finns denna blogg på WordPress, men innan dess hade de en förhistoria i två år på andra sajter. Under första kvartalet 2019 noterades en läsfrekvens av omkring 299 unika besökare per dag. Det motsvarar 27 119 unika besök hittills under året, och – ifall trenden håller i sig – blir detta ca 108 500 besök för hela året 2019.

Detta kan jämföras med fjolårets rekordsiffra om 100 301 unika besökare. Varje år har Hedniska tankar satt nya läsarrekord, som ni kan se på tabellen här nedan, som redovisar den genomsnittliga besöksfrekvensen per dag och månad. I både Januari, Februari och Mars sattes nya månadsrekord med i snitt 274, 310 och 312 personer.

Jag har ofta tänkt så att vad som går upp, måste förr eller senare komma ned, och att den här bloggen inte kan fortsätta att skörda framgångar i det oändliga. På Internet blir man inte blott läst av sina vänner och tillskyndare, men också av sina fiender och avundsmän i alla land och alla läger. Men hittills syns inga tecken på att framgången skulle utebli, den tvärtom fortsätter stadigt uppåt emot allt nyare höjder.
Makterna tycks vara med oss, och vi står eniga med makterna.

Vid slutet står segern, och en hednisk framtid för hela vårt land. Tor Hjälpe och Vige !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s