Fortsatta framgångar för Hedniska Tankar

Under April, eller vårmånaden i den gamla Nordiska kalendern, noterade Hedniska tankar ytterligare framgångar och ett nytt läsarrekord på 298 besök om dagen. Medräknat de tre första dagarna i Maj, passerade jag helårssiffran för 2015 och jag noterar, att läsarantalet för denna blogg fortsätter att stiga oabvrutet, oavbrutet. Intresset för Asatron och angränsande ämnen växer i Norden, medan meningslösa varianter av New Age som forn sed och övrigt fjanteri fått ett välförtjänt dåligt rykte.

 

Jag vill passa på att tacka alla läsare som fortsätter skriva kommentarer här, och ta del av hela denna blogg med dess innehåll, och önskar en underbar fortsättning på Frejas månad…

Annonser

2 tankar om “Fortsatta framgångar för Hedniska Tankar

  1. Ja, både maj och asatrons mästerbloggare, äro välkommet 🙂 här får vi lära oss MASSOR! Så mycket att man må begrunda det vi får läsa här, och man får många fina stunder till eftertanke, så mången varma TACK, för all den fina kunskap du ger och all din möda därtill 🙂 Äring & Fred 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s