Luft-Hansa, Luft-Greta med flera Luft-affärer

Med uttrycket ”luft-affär” menas på svenska språket någonting som bara är båg, eller uppenbart bedrägeri. Frågan är om inte Greta Thunberg, dotter till den fanatiska miljöpartisten Malena Ernman och den smarta affärsmannen Svante Thunberg tillhör ett av de största bedrägerierna i modern tid, och dessutom ett bedrägeri i i internationell skala. I Makarna Ernman/Thunbergs självbiografiska bok ”Scener ur hjärtat” påstår de att deras psyksjuka dotter skulle kunna se Koldioxid eller CO-2 med blotta ögat, något som är fullständigt omöjligt, faktafel och mest liknar en mentalpatients griller.

Nej, man kan INTE se CO-2, eftersom det är en absolut färglös gas – och människor kan inte se mikrovågor heller…

 

Att drilla och tubba ett barn att skolstrejka, och vägra ta emot vanligt utbildning är ett lagbrott. Alla barn i Sverige över sju års ålder står under skolplikt, och över hela Världen – särskilt då i de allra fattigaste länderna och kulturerna, som dessa miljöpartister vurmar så mycket för, anser man att utbildning och kunskap är den enda vägen att lösa Världens problem. Miljoner barn Världen över är stolta och glada över att få gå i skolan, även om de har lång skolväg eller måste gå till fots. Nu kommer alltså denna 11-åriga, felnavlade snorunge från Sverige, och kräver att hela Världen måste dansa efter hennes pipa, och hetsar rika barnungar emot de vuxna… Men vad vinner vi med det ?

Utlandet har också upptäckt Greta-bluffen, och hur dessa fanatiska (Mp) anhängare skämmer ut vårt land.

 

This claim underscores how bizarre her activism has become, and people seem to want to look the other way instead of questioning her abilities and cognitive understanding of the information she professes to know.

Ska vi ens lösa miljöproblemen, hjälper det inte att bli kunskaps-hatare och faktaförnekare, som lever i ett slags sekt-tillvaro. Man har visserligen konstaterat, att jordens medeltemperatur skall ha stigit med 0,7 grader under de sista åttio åren eller så, men vad bevisar nu det ? Enligt de flesta forskare är detta bara delvis orsakat av mänsklig påverkan, och enbart IPCC:s allra mest alarmistiska beräkningar förutspår något annat än att koldioxidhalten i atmosfären stabiliserar sig runt strax över 400 ppm, vilket inte alls är ”synligt” för några levande varelser på denna planet.

Extrem flygskatt i Sverige, eller andra ensidiga förändringar i vårt land har knappast någon påverkan globalt sett, och övermaga föreställningar om ”föregångsmannaskap i den feministiska utrikespolitiken” och andra av Löfvén-regimens floskler kan vi nog lämna därhän. Fler skribenter än jag har konstaterat, att den sk ”Greta-effekten” nog helt lär utebli, och för övrigt – är det inte ganska ironiskt, att denna hycklande barnunge själv släpper ut mer CO-2 med sina resor runt halva klotet, och idiot-krav på att få tala i Sveriges Riksdag ? Varför skulle våra parlamentariker alls lyssna på detta sjuka, förvirrade barn ?

Jodå – alla levande djur utandas koldioxid – korna till och med fiser ut det…men det ser visst inte lilla Greta…så mystiskt, eller hur ?

 

Lustigt nog står Sveriges sjöfart för mycket större koldioxidutsläpp än just flyget, och för övrigt är det fraktflyg och inte turism som står för den största andelen av flygtrafiken på global nivå nuförtiden. Enligt vad Svenska myndigheter räknat ut, men lilla Greta och & vägrar erkänna, så släpper Flygtrafiken ut 2,6 procent av världens utsläpp av koldioxid och 4–5 procent av alla klimatpåverkande utsläpp. Greta Thunbergs tal om att förbjuda allt flyg, utom i ”nödfall” som hon säger, är inget annat än rent svammel från någon som inte ens är torr bakom öronen, långt mindre har studerat fakta.

Själv tänker jag på 1970-talets miljörörelse, som också uppvisade klart sekteristiska drag. Än mer ironiskt är att Sveriges 12 kärnkraftverk mer än något annat bidragit till att sänka koldioxidutsläppen per capita, liksom vattenkraftens andel av elproduktionen – något som dessa aktivister på sin tid var starkt emot….

Vill vi minska utsläppen av CO 2 ? – Ja, i så fall är fler och nyare atomreaktorer i Sverige för att driva industrin faktiskt ett bra alternativ, men – förstås – det kan ju (MP:s) sektmedlemar inte erkänna..

Fakta visar helt klart, att det inte är flygresor som är problemet….

Så varför höra på en sjuk snorunges griller, när vi alla kan ta del av fakta… ?

”Allting kan man sälja med mördande reklam” – men någon gång får det vara slut på Luftaffärerna, liksom sagan om Luft-Hansa och Luft-Greta…

2 tankar om “Luft-Hansa, Luft-Greta med flera Luft-affärer

 1. Det är ju lite Jesusbarnet över henne. Katoliker är tokiga i barn. Anledning är att barn anses vara rena och oskuldsfulla, det vill säga inte oskyldiga utan rena från skuld, arvsynd. Jesusbarnet är den kommande frälsare som ska fixa alla problem och det enda du behöver göra är att tro att denne mirakelfigur löser alla problem. Du själv behöver inte göra något.

  Men barnarbete är förbjudet i svensk lag. Ska problemen lösas så ska vuxna människor göra detta. När jag var barn fick vi höra att min generation skulle lösa problemen, det har vi inte gjort men vi ska inte för den sakens skull skicka arbetet vidare en generation till.
  Hedningar ber ju inte hedningar handlar.

  Gilla

  • Jo, det är väl just där det sitter. Ännu en frälsningslära, ännu en kult. Förmodligen bättre för oss i Sverige att ta till oss vad andra länder och kulturer säger, istället för att tro, att vi kan tala om för resten av världen vad den måste göra…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s