EU-val… men man borde kunna säga NEJ !!

Idag, efter vad man påstår, är det dags för ett såkallat ”demokratiskt” EU-val, trots att det inte finns några EU-negativa partier att rösta på. Borta på bloggen ”Det goda samhället” erinrar oss Mohamed Omar om att et fortfarande är några dagar kvar på Maj, denna Frejas månad. Men i övrigt härskar lögnerna, tarvligheterna och verklighetsförfalskningen i Svensk politik, precis som vanligt.

Smutstidningen Dagens Nyheter LJUGER idag rakt ut om förra årets Skogsbrand i Kårböle. Vad man påstår, är REN LÖGN, och dessutom att förfalska historien, som jag redan visat. Man hävdar på helt falska och uppdiktade grunder, att ”EU” skulle ha hjälpt Sverige att klara skogsbranden. Detta är inte sant, och det kan jag själv intyga, eftersom jag också gjorde min del av släckningsinsatserna. Det fanns ingen personal från EU, inga helikoprar från EU, och inga fordon och inga resurser där från EU alls – och EU har INTE stött Sverige ekonomiskt sedan heller.

Den som säger något annat om insatsen, LJUGER – vilket är just precis vad DN gör.

Ingen personal från EU tjänstgjorde vid Kårböle-branden, liksom någon annan av förra årets skogsbränder. Det var INTE ”Europa” som hjälpte oss, men helt frivilliga insatser från EU KRITISKA länder som Polen, eller länder utanför EU, som Norge. EU har inte, och har aldrig haft några som helst resurser för skogsbrandsbekämpning. Vad man däremot har, är ett litet samordningskontor på sex personer, men detta var INTE inblandat i förra årets skogsbränder.

Vad som däremot hände, var att Jean Claude Juncker i sann preussisk junker-anda NEKADE Sverige all hjälp, med motiveringen att Grekland behövde den bättre, och Sverige fick dessutom betala hela kostnaden och mycket dyrt för den hjälp som alls kom…vilket INTE var något ”EU:s” förtjänst.

LÅT ER INTE LURAS AV EUROKRATERNAS PROPAGANDA !!

EN RÖST PÅ REGERINGEN LÖFVÉN OCH DESS SVANSDINGEL ÄR EN RÖST PÅ MASSIMMIGRATION OCH MARGINALISERING AV SVENSKAR

LÅT ER INTE LURAS !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s