Vad BIBELSTUDIER vanligen leder till…

I Norge, detta så kristna land – där sådär 75 % av befolkningen än så länge tyvärr är kristen, intvingad i en stats-kyrka som den är, och där det bara finns ca 18 % hedningar, har ett nytt kristet inspirerat attentat utspelat sig. I vårt eget land har vi nu bara omkring 60 % kristna, plus 7 % muslimer, och här går det vanligen något fredligare till – förutom rutinmässiga våldtäkter och bilbränder vill säga..

Kristna massmördare är ju sedan länge legio, i Norge och resten av Världen. Vi har den kristne dåren Anders Behring Breivik till exempel, alldeles hög på Tempelriddar-mystik och diverse medeltida svärmerier med bibeln som grund – och nu kommer ytterligare en kristen dåre från Baerum…

Ja – ni kristna ! Vad allt kan inte alla dessa ”Bibelstudier” leda till… Ni kan ju själva se efter i dagens ”Aftonbladet” hur det blir…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s