Veckans Torpedanfall: TORPEDO LOS ! FEUER !!

Så har då snedseglerskan Greta Thunberg givit sig ut på Atlanten i en dyr plastbåt, i ett av storfinansen sponsrat reklamjippo. Jag har själv bara en enda kommentar att ge om alltsammans, och det är följande:

Torpedo Los ! Feuer !!

 

”Torpedo Los !” (vacker tavla av popkonstnären Roy Lichtenstein, 1963)

Det har framkommit, att man fått sälja över tjugo flygbiljetter till transatlantiska flyg, bara för att rikets värsta skitunge skall stå och tala i FN, och ytterligare skämma ut vårt land med galna, sekteristiskt betingade krav på ”skolstrejker” och annat. Hon sponsras av BMW och Monaco Yacht Club, inte precis miljövänliga entiteter, samt flera Schweiziska banker med ”hemliga” investerare. Det yttersta av hyckleri, med andra ord.

Kvällstidningarna har redan anmärkt att hon förstört själva kärnan i sitt budskap, genom att liera sig med skumma kapitalintressen, och man kan fråga sig vad det hela ska tjäna till. Alla sanna och bildade hedningar vet att skepp och båtar görs bäst i trä, inte i plast.

Gokstad-kopian ”Viking” kunde segla till Chicago redan 1883. Det var en RÅSEGLARE, ingen djävla SNEDSEGLARE !!

Man använder Råsegel, och inte Snedsegel om man ska över Atlanten. Det borde varje civiliserad person också förstå. Man använder inte motordrivna, helautomatiserade vinschar, rullfockar eller annat som är till för slöfockar, men inga riktiga sjömän. Man sätter segel med handkraft och egen fri vilja om man nu alls ska vara ”miljövänlig” och inte med dyra maskiner, eller plastleksaker med kolfibersegel för degenererade rikemän. Man lär sig navigera, för då behövs ingen satans GPS.

Hela Greta Thunbergs förkunnelse går ut på att människor skall känna skam, och drabbas av synd, skuld och straff, precis som i Kristendomen. Hon har ett Totalitärt, Monoteistiskt tänkesätt, där hon upphöjt sig själv till Jesus, och sätter sig själv på ”frälsarens” plats – men hon gör inte ett enda dugg åt de problem, hon säger sig vilja bekämpa. Vore detta felnavlade barn ärligt, skulle lilla Greta åka till Amazonas, och som volontär lära sig bekämpa skogsbränder, istället för att ge sig ut på några dyra semester-resor eller ”sabbatsår”

 

Vi har matats till leda av statstelevisionens artiklar om hur ”duktig” Greta Thunberg är, när hon lärt sig ”gå på hinken” ovanpå en blå plasthink, och hur ”primitivt” hon lever, när hon äter dyr lyxförpackad frystorkad mat över ett gasolkök i bekväma och batteri-uppvärmda underdäcksutrymmen. Inte alls miljövänligt, något av det, utan ett dyrt och penningslösande sätt att färdas på. Verkliga barn lär sig använda relingen, och det gör vuxna också – man behöver inga plasthinkar gjorda av petroleumprodukter, inga plastpåsar och ingenting som inte är gjort i trä, för öskar kan göras i trä de också.

Riktiga män – och kvinnor – däremot – behöver inget underdäcksutrymme alls, och inga dyra seglarställ i nylon heller.

Bara fegisar använder kojer under däck. Det behövdes inte på den hedna tiden, det behövdes inte på 1880-talet och det behövs inte nu heller.

Riktiga sjömän lär sig segla istället – och kan kryssa, utan användande av några snedsegel. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara. Själv har jag endast befarit Nordsjön, gått två gånger över Östersjön helt utan motorer eller snedsegel, rott nedför Dnjepr till Svarta Havet och ut på detsamma, och jag vet vad jag talar om. Att Greta Thunberg, autistisk och sånär som på förståndshandikappad, helgonförklarad via kapitalet och sin mor, nu sitter på en dyr plastbåt över Atlanten bekommer mig föga, och det tilltalar mig inte heller, måste jag säga.

Jag avslutar med två fina dikter, som jag vill tillägna sekt-rörelsen ”Fridays without any future”

Nörden sjuknar själv i skam
sade Mor till lilla Gretel
”Men mor, men mor
min fickelskruv
har själv mekaniskt funnit
att allt är fel i Betels huv
trots den tid som har förrunnit”

Det fanns riktiga sjömän förr i tiden, och då gällde inga herrskapsfasoner !

 

”Greta satt på hinken
– hennes mor inunder låg
Inte kan ni gissa
vad den modern såg
Inte såg hon månen
med dess klara sken
men därunder såg hon…
…aaa..Greta satt på hinken…”

 

Lilla Greta hon sprattlar, men VEM förutom storfinansen är det som rycker i flätorna ?

 

 

Och nu som extranummer, direkt från Berlin – Herr Falk från Tyskland går på Bio-markt. (Språkkunskaper är viktigt. Man kan lära sig språk i grundskolan, ifall man nu inte är dum i huvudet och strejkar, förstås)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s