Dagens fall av ”Maternitsya”…

”Maternitsya” är ett ryskt uttryck, som betyder ”att uttrycka sig med Moderspråket” eller ordagrant att ”mödra sig” vilket betyder samma sak som att svära. En person som idag ”mödrat sig” riktigt ordentligt, tycks det, är allas vår dvärglike Justitieminister, Morgan ”Mollgan” Johansson. Han uppges enligt Aftonbladets rubriksättare först ha twittrat ”Vilka fega och avskyvärda svin !” om det senaste mordet på öppen gata i Malmö, där en ung mor med ett spädbarn i famnen skjutits ned på öppen gata, samtidigt som andra nyhetskällor uppger, att twitterkommentaren skall ha lydit ”Vilka fega och avskyvärda odjur !

Samme Justitieminister yttrade i Juli förra året, att Regeringen Löfvén skulle ”ta till krafttag mot gängkriminaliteten” och i Januari i år att ”brottsligheten i Malmö kraftigt gått ned” (vilket flera företrädare för Polisen i Malmö kraftigt dementerat) samt – i Juni i år -att Regeringen Löfvén skulle ”sätta fast de yrkeskriminella en efter en”.

Finns det någon som överhuvudtaget kan tro på Regeringen Löfvéns floskler längre ?

Den här gången påstår den höge Ministern, att han skall ”jaga den misstänkte till Världens ände” som han uttrycker det. Samtidigt med detta skriver Svenska Dagbladet, fortfarande vårt lands största dagstidning, om hur enbart 450 tullare ska bevaka hela landets gränser, och konstaterar på förekommen anledning att detta inte går ihop. Aftonbladet uppger idag, att moderaternas partiledare – som också är Oppositionsledare – tydligt sagt, att Regeringen uppenbarligen helt tappat kontrollen över situationen i Malmö. Kommunalrådet i Malmö (som är centerpartist) uppges helt hålla med om det, och vädjar till Polisiära insatser från resten av landet, eftersom det står fullkomligt klart att den lokala polisen inte räcker till, och inget förmår. Tror vi nu, goda medborgare – att ministern verkligen kan ”fånga de misstänkta en och en” genom att ”jaga dem till Världens Ände” ? Ja eller Nej ?? Verkar alla dessa uttalanden från den höge Ministern ens trovärdiga ?

”Nämen välkommen tillbaka efter Sommarsemestern, Höge Herr Minister !”

 

Enligt tidningen Kvällsposten / Excessen (förlåt – skall naturligtvis vara Expressen…) är den man, som blev vittne till hur hans hustru sköts till döds nära den berömda badstranden i Ribersborg en ”känd” kriminell, och andra källor – som Hedniska Tankar tagit del av – uppger att den döda kvinnan skall komma från ”en Monoteistisk Hederskultur i Mellanöstern” (säg vilken kultur kan det röra sig om – eller vilken religion ? Vad är Malmös nuvarande demografiska sammansättning känd för ??) och med andra ord skall det då röra sig om ett ”multikulturellt blandäktenskap” (som en del numera säger) mellan en svensk man och en utländsk kvinna – och ifall mannen i förhållandet nu verkligen var kriminell, som kvällstidningen skriver – kan vi då utgå från att gängkriminella eller organiserad brottslighet v-a-r involverad, eller tycker ni kanske, att detta är ett alltför djärvt antagande från min sida, kära medborgare ?

Förutsatt att det nu också rör sig om kriminella, som kommit in i Sverige från utlandet, så har vår höge, höge Minister tidigare sagt att ”utvisning skall vara huvudregeln”.

Detta är hans eget uttalande. Ni får förlåta, att jag blott citerar Ministern själv…

För egen del vågar jag mig på det kanske något chansartade uttalandet, att den misstänkte gärningsmannen – som ska ha fångats på bild – inte längre finns i landet, utan att han med största lätthet undgått både svensk Polis och Tull, samt dragit vidare till Köpendanmark, kanhända.

Känner ni er ”kulturellt berikade” ännu, kära svenskar ? Det skall ju bara vara såå ”berikande” med blandäktenskap, och Multikulturalism, för att inte tala om Monoteistisk Islam.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s