Hedniska Tankar LEDER – Andra bara FÖLJER… och imiterar vårt koncept…

Knappt har jag hunnit skriva om Excessen och Kvällsposten, och knappt har blodet hunnit torka efter det senaste mordet på Malmös gator, innan vem om inte kändisen och författaren Björn Ranelid hoppar på det tåg, som jag redan kört igång. Kanske jag borde känna mig stolt, nu när de besuttna och den del av kultureliten som krälar runt i pengar, pengar och åter pengar också har tagit till sig mina hedniska tankar, för jag märker att det såtts tydliga frön i Herr Ranelids huvud, även om han förstås inte vill ge mig några credits alls för det skedda, och förklara var hans nya idéer egentligen kommer ifrån. 

Och visst unnar jag väl en författare en fin middag på Görvälns slott eller fyra. Där har ju herr Ranelid redan varit. Så även jag, fast jag är ingen stenrik middagsätare precis. Jag är – som jag redan berättat – bara en enkel man, som tjänar mitt folk. Vem som lånat idéer från vem, kanske vi kan diskutera vidare om någon annan gång.

Egentligen rör det mig föga. Som hedning kan jag också vara storsint och givmild. Herr Ranelid säger att han efter händelserna i Malmö inte längre tror på tjatet om ”människors lika värde” (nej, men de har ändå samma grundläggande rättigheter, säger jag – och om vi har lika värde – är även jag lika mycket värd som till exempel Herr Ranelid ) och även det – som utav en ren händelse – är ett ämne jag också varit inne på i det sista..

Jag tror jag ska ge ordet till denne högt uppburne diktarfurste, så att han får förklara vad han menar med egna ord:

Det är hög tid att vi avskaffar den epidemiskt spridda utsagan att alla människor är lika mycket värda. Det må vara så när ett litet oskyldigt barn är fött, men senare i livet gäller vad denna individ, flicka eller pojke, kvinna eller man gör med sitt liv. Hur de förvaltar sin tid på Jorden i förhållande till sin nästa, medmänniskan.

Mördaren är inte lika mycket värd för mänskligheten som en självuppoffrande moder med sex barn. — — Mördaren är inte lika mycket värd som den kvinnliga läkaren med barnet i sin famn som han dödade på en öppen gata i Malmö.

I klimathysterins tidevarv må Jordens temperatur ha stigit en ynka grad Celsius på ett hundra år, men nu gäller kokpunkten i Sverige. Ställ in alarmklockan i Sveriges riksdag och väck de sovande politikerna. Slit bort öronpropparna och tag bort skygglapparna från deras ögon.– — (Märker ni vems teman han tagit, rakt av – kära läsare)

Det skedde måndagen den 26 augusti år 2019. Stålpennan rispar in den dagen i mitt minne och det skall stanna kvar resten av mitt liv. Det var en ren avrättning. Skottet träffade i huvudet. Dådet ägde rum i Slottsstaden och inte på Rosengård eller på Lindängen i Malmö, men samtidigt hände det i hela landet Sverige. Kvinnan var och är utbildad läkare, ty det kan ingen kallblodig mördare ta ifrån henne.

Kriget i Sverige fortsätter. — —

Sveriges ärkebiskop heter Antje Jackelén och hon föddes i dåvarande Västtyskland. Hon är således invandrare. Jag har inte läst eller hört henne tala om den mer eller mindre organiserade brottsligheten som lägger sin olagliga hand över riket. Är inte kyrkan intresserad av vad som sker i Sverige? (Ja, das fragen wir uns gerade, mein lieber Herr !) — —

En liga rånade ungdomar och tvingade sina offer att tacka dem när de tog ut pengar på de bestulnas bankomatkort. Det inträffade i förra veckan. Det räckte inte med att dessa gangstrar stal pengar från unga människor; de ville dessutom förödmjuka och förnedra de drabbade ytterligare.

Personal ur räddningstjänsten stenades och hindrades att släcka bränder i området Brandkärr i Nyköping i förra veckan och styrkan måste tillkalla förstärkning. Samtidigt sattes bildäck i brand.—

Och så går livet vidare i Landet Löfvén, dag efter dag efter dag efter dag efter dag…

”Lyssna på rörelsen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s