Stopp för PARASITER i Sektor Nordväst… Stor-Stockholm

Att få parasiter in på bara kroppen är äckligt. De för med sig sjukdomar och suger ut allt vad du behöver för din fortlevnad och ditt uppehälle.

Gråa, uppsvullna och skitiga. De sitter bara där till ingen nytta och suger ut allt de ser..

Men parasiter på samhällskroppen är ännu äckligare och skadligare. Att bli hotad om man inte ger ifrån sig sina pengar, eller att ständigt bli utsatt för påtryckningar, pockande och bedrägerier är numera verklighet för människor i Storstockholm, och snart sagt alla Sveriges tätorter.

I Järfälla Kommun har nu befolkningen tröttnat på detta.

Parasiterna tycker att du ska livnära och hysa dem… Står du ut med det ? ”Den som inte arbetar, skall heller inte äta” står det i den kristna Bibeln...

I förra veckans nummer av Lokaltidningen ”Mitt i” var en annons införd, som talade om att medborgarna tröttnat på det ständiga tiggeriet, och diverse ”EU-migranters” upprepade härjningar i närområdet, med illegala bosättningar, ockupation av mark och massiv nedskräpning och förstörelse som följd.  Andra media kunde berätta mer.

I lördags och söndags inleddes ett nytt medborgarinitiativ. Det var aktionsgruppen ”Varning i Järfälla” som under sin outtröttlige ledare Fredrik Grufman inlett en namninsamling, med syftet att få ihop 5500 underskrifter. Järfälla har redan en ordningsstadga, som förbjuder pengainsamling utan tillstånd på allmän plats, men varken kommunen eller Polisen vill upprätthålla bestämmelserna. Namninsamlingen – ifall den får mer än 10 % av befolkningen med sig – kan resultera i en folkomröstning, där allmänheten kan kräva att politikerna står upp för vad de bestämt, och driver ut migranter och parasiter ur kommunen – eller låter den lokala Polismakten gripa dem..

Bara en så enkel sak som att försöka köpa bröd och mjölk är förenat med ständiga besvär för den etniskt svenska befolkningen. Genast är tiggarna där och pockar och hotar, utanför varje livsmedelsaffär, varje butik, varje snabbköp.

Redan första helgen nådde man över 3500 namn – och Hedniska Tankars redaktör anslöt sig genast, medan Fredrik Grufman förklarar:

Många är trötta på att politikerna inte har tagit folks oro och irritation på allvar. Folk uppskattar att vi använder detta fina demokratiska instrument; folkinitiativ, och det behövdes ingen större övertalning för att folk skulle skriva på. När jag själv stod nere på ICA Maxi så kom många fram och hälsade och tackade. Både äldre och yngre kom till namninsamlingen enkom för att få skriva på. Tackade, tog i hand och uttryckte sin tacksamhet för att vi tagit detta initiativ.

Det som var extra roligt är att folk från så många olika delar av samhället kom fram. Frågan om tiggeriförbud förenar alla, rik, fattig, nyanländ, svensk. Rubbet. Spelade ingen roll om man diskuterade med en familj från Mellanöstern, Afrika eller från Norrland – alla var lika irriterade på politikernas flathet. Ett sunt tecken på att identitetspolitik är en död och farlig idé.”

”Mache Kaputt, was euch Kaputt Macht ” – Förstör dem, som förstör er !

Aktionsgruppen ”varning i Järfälla” – med fler än 33 000 medlemmar på Facebook, har redan städat upp efter flera illegala bosättningar, som ”EU-migranterna” uppfört på svensk mark. Det rör sig huvudsakligen romer från Bulgarien och Rumänien, som i stora skaror översvämmar förorten – vilket du kan läsa mer om här.

Flera naturreservat i kommunen har nästan blivit förstörda. I somras anlade migranterna eldsvådor, som skadade skogen. Hundratals kilo med miljöfarligt skräp har samlats upp av frivilliga, som måste gå och städa efter tiggarna och migrantmassan. Underligt nog är det lokala miljöpartiet motståndare till de folkliga motståndshandlingarna, och det civilmotstånd, som nu kommit igång.

Hundratals kilo med miljöfarlig diesel, gamla bildäck och annat i Igelbäckens naturreservat. Värdefulla vattenmiljöer kunde ha blivit förstörda för all framtid..Frivilliga förhindrade skadorna, avhyste migranterna och återställde den svenska naturen..

Tonvis med sopsäckar har samlats in. Frivilliga har arbetat helg efter helg med att värna sitt land, hela våren – så har även jag, som skriver dessa rader. Och ändå försvarar vissa politiskaa extremister tiggeriet, nedskräpningen, den illegala ockupationen av mark och alltsammans… Polisen i Järfälla bekräftar nu idag, att helgens folkliga motståndsaktion blev attackerad av minst en vänsterextremist, och att Polisanmälan upprättats emot extremisten.

Andra media kan berätta mer om Vänsterextremisten, som är bosatt i Kallhäll och som gått omkring och skrikit ”jag älskar islam!” vid flera tidigare tillfällen. Det rör sig om en man i 20-års åldern, som påstås ha varit ”ensamkommande” och därför fått vad man kallar en ”social lägenhet” av kommunen. I helgen attackerade han en äldre man i 60-års åldern så svårt, att denne fick temporära hörselskador, kastade ägg emot flera byggnadsarbetare och förbipasserande, till synes helt på måfå. Uppenbarligen rör det sig om vad som brukar benämnas ”en ensam galning”

Kommunpolis Magnus Nilsson säger dock till tidningen ”Mitt i” att man prioriterat ned gripandet av galningen, trots att denne uppenbarligen är farlig för allmänheten och kanske skadar människor ännu värre nästa gång. Återigen samma släpphänthet, samma ovilja att handla och förebygga brott från myndigheternas sida.

Men de boende i Sektor Nordväst ger sig inte. De fortsätter att värna sitt land och sina hem.

Kampen går vidare !

”Att gå från ord till handling är något vi Järfällabor har fått lära oss mycket av senaste tiden, och att dra igång en namninsamling kändes mer än rätt. 5200 namnunderskrifter behövs det för att väcka frågan i fullmäktige, och så länge 2/3-delar av fullmäktige inte säger NEJ så blir det en folkomröstning – förvisso rådgivande, men ändå med ett tydligt budskap.

Lagen stipulerar att det är riktiga underskrifter med adress och personnummer som skall samlas in, så några likes på internet duger inte. Nu är det hederligt hantverk som tar vid. Ett antal funktionärer kommer samla in underskrifterna i början av september och inom 6 månader lämnar vi drygt 6500 underskrifter till kommunen.”

– citat ”Varning i Järfälla” 2019-09-09

Järfälla har nu 42,5 % medborgare med utländskt ursprung, och är en av de hårdast drabbade av de orter, där det sk ”Multikulturella systemet” tagit över, och de etniska svenskarna närapå gjorts till en minoritet – i sitt eget land ! Minst sex kommuner i Stockholms Län uppges enligt lokalpressen överväga förbud emot Migrantläger, och tiggeri, utpressning mm på allmän plats – inklusive Danderyds Kommun, som redan sett över de lokala ordningsföreskrifterna

Nu går alla befolkningsgrupper samman, och sätter tryck på både lokala myndigheter, och på Regeringen Löfvén.

Förändringens vindar har börjat blåsa, denna Odens dag. Den verkliga striden om förorterna, har bara börjat..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s