Först en ensam HEDNING, sedan en hel STATSFÖRVALTNING….

The world is closing in
Did you ever think
That we could be so close, like brothers
The future’s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change

– Scorpions ”The wind of change”

Stunden kommer. Jag har sagt det förut, och jag säger det nu igen: Vid slutet står segern. Först kommer en ensam Hedning, sedan en hel Statsförvaltning. Förmodligen vet ni inte om det, goda medborgare – men kanske har ni hört talas om Projekt Särimner. Ytligt sett handlar det bara om att skaffa en stabilare Internetstruktur för Svea Rike. En ny ryggrad av kommunikationsteknologi, som bevarar statens och totalförsvarets kommunikationsförmåga. Men egentligen handlar det om så mycket mer än så – om vad säger jag inte, för avslöjar jag den hemligheten, måste jag nämligen döda er efteråt…

Men tecknen börjar visa sig. Sakta, ofrånkomligt. Vi är redan fler än 700 edsvurna medlemmar, alla av samma stia och kull, inuti Statsapparaten, Förvaltningen, Polisen, Tullverket, ja överallt. I flera år har vi sakta och omärkligt byggt upp vår organisation – för allas gemensamma bästa. Om en länk faller, står de andra ändå pall. Ett ljus kan släckas, men man kan inte släcka en stormvind. Särimner växer. Särimner nalkas. Särimner överallt. We are a large and organized resistance movement. And be very very careful – because we are organized now !

Symboler kan inte förbjudas. Detta är en esoterisk och inte exoterisk framställning…

Vrånga lagar kan inte bestå. Och där rätt förbyts i orätt, blir motstånd plikt. Se, och du skall skåda. Bygg stian, och galtarna skall förvisso anlända, tillsammans med suggor och kultingar i en lång lång rad. Starkare strukturer, hemliga nät. Förbindelser, som ingen ser. Yttre sken, dimbankar, maskirovka. Snart börjar en härlig, härlig tid…

Ayatoldya so, you porkers ! Ayatollah you so !

2 tankar om “Först en ensam HEDNING, sedan en hel STATSFÖRVALTNING….

  1. Hel Särimner! I det land som ännu fläckvis vågar blomstra, trots hotet utifrån, äskar jag att utropa: ”Hel Särimner!” Mitt land skall inte trampas på. I mina händers verk vill jag inte att det går förlorat i tiggares förvridna moralpakt. I mina barnbarns framtid vill jag inga uzbeker eller andra ohelgade oknytt, se fara fram på våra gator och torg. I det land som ännu hör till Gudamakterna, vill jag inga svartmonster se skrämma och råna våra äldre, våra förfäders gravar eller verk. Den som inte vill hörsamma Gudarnas asavisir, skall bort från våra hus och hem. Den som skändar mitt land och mitt folk, är en ovärdig medborgare och skall med Särimners Makt, ut….ut och långt härifrån….jag ropar till Särimner! Låt mig få bli ‘your warrior’ och jaga tjuvar och banditer på flykten! Bort, bort, bort från mina förfäders jord, låt vår framtid ännu en gång få blomstra under Gudars makt och beskydd…hel! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s