Malmö Konsthall och SvD hyllar POLYTEISMEN !!

”Oh – We’ll start all over again !
With just a handful of men !”

”The mad artillery man” från HG Wells roman ”The War of the Worlds”

 

Monoteism innebär alltid folkmord. Monoteism innebär barnmisshandel, totalitära system införda av den påstått ”himmelske fadern” – All annan skit, som kristendom, islam och liknande religioner plågat vår planet med i människo-ålder efter människoålder. Och aldrig tar Monoteisternas förföljelse och förstörelse av andra kulturers arv någonsin slut – den bara fortsätter in i våra dagar, som skribenten Anders Rydell idag konstaterar i SvD eller Svenska Dagbladet.

 

Lyckligtvis finns botemedel. Polyteismen kommer alltid tillbaka, likt Särimner. Bränn upp en bok, och Polyteisten kommer skrattande skriva en ny. Slå sönder en staty med hammare och släggor, och en ny gudastötta kommer införas och upprepas i den gamlas ställe. Kommer ni ihåg vad jag skrev om Ragnarök och undergångsmentalitet för så sent som två dagar sedan ?

Några som tagit fasta på Polyteismens eviga sanningar, och att alla goda människor av naturen är Polyteister, tycks tydligen finnas på Malmö Konsthall, och bland dess ledande såkallade kuratorer, ty så brukar man kalla dem som förestår konsthallar, muséer och dylika institutioner nuförtiden. Kanhända kan de – liksom verkliga konstnärer typ Dan Parks eller Lars Wilks – hjälpa oss att utrota den fruktansvärda sjukdom, som heter Monoteism eller tron på en enda gud.

På konsthallen har en amerikansk-irakisk konstnär vid namn Michael Rakowitz nyligen haft vernissage. Han återskapar några av de mer än 40 000 historiska mästerverk IS, Dawa och de galna islamisterna förstört på muséer i Bagdad och på andra platser i hans hemland  – och han gestaltar dem med hjälp av gamla plastpåsar och annat överblivet material, som annars hade ratats som skräp. Inte ens de lika käppgalna fanatikerna inom den bråkiga Thunberg-sekten torde ha något att invända

Stämningsbld, Sverige September 2019 – av ”Steget Efter” – svensk karikatyrtecknare

Förstörelsen i Syrien och Irak är dock inte nationella tragedier utan är en förlust för hela mänskligheten, som Rakowitz uttrycker det. Efter ISIS härjningar så började han fokusera på att återskapa de statyer, reliefer och konstföremål som terrororganisationen har förvandlat till grus. Rakowitz säger själv att han önskar att projektet han kallar The Invisible Enemy Should Not Existinte behövde finnas allsmen resultaten är icke desto mindre häpnadsväckande. Till exempel utgör en skulptur ur projektet det senaste inslaget i utställningsserien The Fourth Plinth på Trafalgar Square i London; en bevingad tjur, en lamassu, gjord av tomma konservburkar som en gång var fyllda av söt dadelsirap.

Särimners Värde Varar !

 

Samma galna Islamister härjar nu i vårt eget land, som vi alla fått se och bevittna – också idag.  Och ävenså jag själv har varit och beskådat Himmelstjuren, på ort och ställe utanför the National Gallery i London, vid mitt senaste besök i den staden.

KOM IHÅG: Alla kulturer och religioner är INTE ”likvärdiga” eller har ”samma värde”. En del är helt klart mindervärdiga, då de bara skövlar, förstör och krossar alla andra folks konst, identitet och historia, och ständigt håller på så, vartän i världen de kommer – eller tillåts utbreda sig..

Idag har Regeringen Löfvéns nya budget inför 2020 avslöjats, och i den ger man fortfarande mer än 81 miljoner till spridandet av Islam, samt en mycket märklig svensk myndighet som heter SST, eller ”Nämnden för statligt stöd till Trossamfund”.  Bara islam och kristna frikyrkor godkänns nämligen som ”religioner” enligt denna myndighets högst kuriösa och rasistiskt utformade definitioner. Hinduer, Buddhister, Humanisterna, Asatroende – ja de räknas inte – bara Monoteister skall få bidrag enligt dessa märkliga missfoster på SST, som den kallas.

Nästa år går över 40 miljoner rakt ner i fickorna på de islamistiska organisationerna i Sverige, förutom det som Regeringen Löfvén vill ge till ”fristående religiösa möteslokaler” eller med andra ord fler moskéer och koranskolor – för det är detta det handlar om… Titta själv efter i kulturdepartementets egen budget, och studera siffrorna på internet om ni inte tror mig – lite research får ni väl göra själva…

Ska vi låta dem få allt detta gratis, kära medborgare – eller ställer vi oss på de kämpande konstnärernas sida, konstnärer som den modige Mr Rakowitz ?

”The Inivisible Enemy still exists – Gudarna dör aldrig…!”

Till sist kanske man ändå måste slåss – och välja vilken sida man ska stå på…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s