Patrioter – inte Globalister – ”Gräv där du står – Var stolt för den du är…”

Det tycks ha hållits många fina politiska tal i veckan, men som en kristen poet sa – ”himmelriket faller inte för kanoner”.  En känd världsledare – som enligt uppgift skall representera Världens rikaste nation – påstås nyligen ha gått ut och sagt följande:

– Liksom mitt älskade land har varje nation representerad i denna sal en ärofylld historia, en kultur och ett arv som är värt att försvara och hylla och som ger oss vår enskilda potential och styrka. Den fria världen måste omfamna sitt nationella fundament. Inga försök får göras för att radera eller ersätta det.

– När man undergräver gränssäkerheten undergräver man mänskliga rättigheter och värdighet.

– Många länder här idag har stora utmaningar med okontrollerad invandring. Men var och en av er har den absoluta rätten att skydda era gränser. Och det gör naturligtvis mitt land också.

– Över hela denna fantastiska planet är sanningen öppen att beskåda. Om du vill ha frihet, var stolt över ditt land. Om du vill ha demokrati, håll fast vid din suveränitet. Och om du vill ha fred, älska ditt land. Kloka ledare sätter alltid sitt folk och sitt land först.

– Framtiden tillhör inte globalister utan framtiden tillhör patrioter. Framtiden tillhör suveräna och självständiga nationer, som skyddar sina medborgare, respekterar sina grannar och hedrar de egenskaper som gör varje land unikt…

Nu är det förstås så, att varje statsman nuförtiden har talskrivare, ”spin doctors”, sådana som står bakom lilla Gretel, och som dikterar vad hon ska säga, till exempel – men som hedning och Asatroende kan jag helt och fullt hålla med om vad som sägs genom dessa ord.

”Globalisering”, migranter, multi-kulti osv representerar sällan eller aldrig något gott här i Världen

 

Genom att gräva där vi står, och ta hand om vårt eget land, vårt eget folk och vårt eget arv först och främst, gagnar vi också hela Världen. Tar vi inte hand om oss själva, och det land och den livsmiljö vi själva lever i, utan låter den förfalla; förstör vi också en god del av Världen för alla andra som bor i den. ”To thine own self be true – and the ages will be true to thee”

Någonstans måste vi ändå börja – och det är här i vårt eget land, där vi själva finns och verkar; som viljan till förändring måste komma…

”Tål intet ont här i Världen .- Men var GLAD åt allt Gott” (ur ”Hávamál” – i Erik Brates översättning)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s