Kristna idioter i Anglikanska Kyrkan – försöker förbjuda kökskniven som Redskap…

Man häpnar ofta över kristnas och Monoteisters uppenbara idioti och sk ”moralpanik”. Nu har det återigen inträffat ett sådant fall av ”kristen backlash” och uppenbart fåneri i Storbritannien, där företrädare för den Anglikanska kyrkan har försökt förbjuda vanliga köksknivar i hemmet enligt vad sajten ”Samhällsnytt” vet att berätta.

Bakgrunden – som Samhällsnytt inte förklarar, är att det ända sedan 1980-talet rått en stor rädsla för just knivar i hela det Brittiska samhället, och att Polis och Myndigheter där gått samman för att stävja knivrelaterat våld. Man har tagit knivar i beslag, ställt upp stora inlämningsboxar utanför Polisstationerna och kört media-kampanj efter media-kampanj, men ingenting har hjälpt, eftersom man inte kommit tillrätta med brottslighetens verkliga orsaker – alltså inkomstskillnader, hög arbetslöshet, låg utbildning och immigration från Afrika och Arabländer.

Denna sk ”Knife Angel” eller ”Knivängel” har installerats av kristna fanatiker framför kyrkor i Coventry och Liverpool. Den liknar en enorm Rolands-staty (se mina tidigare inlägg om ”Ture Lång” i Skänninge och andra hedniska monument, som de kristna ”kapat” för sina egna syften, eftersom de tror sig ha ”Statsmonopol på godhet”). Materialet i statyn består helt och hållet av beslagtagna knivar, som de kristna ”lånat” eller rättare sagt tiggt sig till från Polisen – som tydligen ställer upp på sekt-propaganda ”för den goda sakens skull”

Nu försöker de kristna kyrkorna åter ”ta poäng” och på ett uppenbart missledande sätt ”putsa upp” sin falnande popularitet och medlemsantal med hysteriska kampanjer. Sådant har hänt även tidigare. Men kristna sekter har inte i politikens värld att göra. Det är inte dem, utan folkvalda ledare som ska styra i samhället – samt resultatet av folkomröstningar – inte något ”EU” eller någon ”Gud”.

Man påstår att köksknivar i hemmen skulle stå bakom den ökning på 80 % av all knivrelaterad brottslighet i Storbritannien, som man tyckt sig konstatera sedan 2014. Därför måste den brittiska allmänheten nu vända ut och in på alla sina kök, eftersom kyrkan befaller det, och alla ska lämna in sina köksknivar, i gode gamle Winston Smiths anda. Dessutom föreslår prelaterna och små-påvarna, att det ska bli förbjudet att sälja spetsiga eggjärn. Vad händer då med alla skruvmejslar, pappersgem eller tapetknivar av Stanley-typ ? Sådana lär sedan mycket länge vara populära hos Engelska fotbollshuliganer..

Till och med en vanlig rå potatis, försedd med rakblad och dold i näven, kan ju vara ett dödligt vapen, men nu ska jag inte ge mina läsare mer insikt i fotbollshuliganeriets färgskimrande och sällsamma Värld, även om vi har den här hemma i Sverige med.

”Oi – so what’s all this then, ey ? Gor Blimey and sod it !”

Serierutor ur den brittiske serietecknaren Lew Stringers ”Suburban Satanists” eller ”Förorts-Satanisterna”. Tror någon verkligen att man kan bekämpa det lokala ”buset” med vapenförbud och uppmärksamhet ? Är det effektivt i längden, eller den åtgärd som behövs ??

Det påstås också, att den brittiska polisen i minst två Shires, districts eller liknande nu undviker att visa allmänheten bilder på beslagtagna knivar, eftersom det kunde skrämma de goda medborgarna… Vad ska man då säga om den ”Knivängel” som den anglikanska kyrkan ställt upp, och låter åka på turné runt hela landet ? Skrämmer inte den också medborgarna då, kanhända ? Tala om en ”Nanny State” eller ett helt förvekligat samhälle, som praktiskt taget håller på att avskaffa sig självt..

Ifall nu någon verkligen vill veta, eller behöver veta, så kan jag tala om att vem som helst kan tillverka redskap, som är oerhört mycket farligare  än en vanlig kökskniv av metall, bara denna någon vill… Själv äger jag tre flintknivar, och de är mycket vassare än alla köksknivar jag alls innehaft eller påträffat..

Vad spelar Kristna förbud mot köksknivar för roll, när till och med en enda bit Brittisk flinta från Norfolk, blir till ett ännu vassare redskap ?

Detta behärskade många människor på de brittiska öarna redan för över 4000 år sen, och de gjorde dessa redskap i industriell skala – flera ton av dem har påträffats… Var finns nu den armé av Brittiska poliser, som i så fall måste tillse, att detta inte händer igen ?

På 1970-talet försökte hysteriska kristna i England förbjuda Tv-humoristen Benny Hill, eftersom man trodde, att dennes många slapstick-artade farser, där kvinnor och män jagade varandra skulle ligga bakom den våg av våldtäkter, som man tyckte sig observera i det brittiska samhället. Alla Tv-tittare skulle alltså ha blivit påverkade av just the Benny Hill show, och därför skulle vilken brittisk man som helst, ofrånkomligen förvandlas till en notorisk våldtäktsman…

Detta är ungefär lika löjligt, som den ”Show trial” tre kvinnliga centerpartister försöker sätta igång emot Eskil Erlandsson, för att denne skulle ha ”tafsat dem på benen”.

Ja, dessa kristna britter – jag lämnar er alla med ett av Monty Pythons allra bästa filmklipp…

Sk ”Truppar-humor” – men även en nyfångad Gös kan vara ett DÖDLIGT VAPEN – Har ni tänkt på det, ni kristna ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s