En hund begraven åt Hälsingland till…

”Här ligger en hund begraven” är ett svenskt ordspråk, som antyder att något inte står rätt till, och att något är allvarligt fel i samtiden eller hela vårt samhälle. Det kan man sannerligen utbrista inför en ”låst” artikel i tidningen ”Hela Hälsingland” idag. Detta skulle ha hänt i trakten av Ljusdal, får vi reda på, men det är också allt.

Artikeln behandlar en till synes trivial händelse av en sort, som blir vanligare och vanligare här i ”Landet Löfvén” nuförtiden. En kvinna som var ute och promenerade med sin hund fick käken krossad av en okänd främling, som senare fick en viss Tomas Bodström som advokat. Herr advokaten hävdar, att den okände gärningsmannen ”inte är någon ond människa”.

Vilken kultur eller religion kan det vara, som ogillar hundar så mycket, och betraktar dem som ”orena” djur ?

Varför försöker en kändis-advokat, som hastigt och lustigt blivit engagerad i ett till synes trivialt litet fall, av en sort som nästan utspelas varje dag, rentvå denne person från en rent ideologisk synpunkt, genom att påstå att han ”inte är ond” och således skulle ha en moralisk anledning att slå till en annan människa så hårt, att han knäcker käkbenet på henne ?

Här ligger en hund begraven, som sagt. Här är det någon eller några, som försöker manipulera den svenska rättvisan, och det är nog inte herr Advokaten, som bara för deras talan, när de nu är inför rätta..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s