Dagens Dumheter från Dagens Nyheter – ”Genustänkare” hemsöker Naturhistoriska Riksmuséet

Dagens Nyheter, denna lågkvalitativa ”blaska” från Bonnier-sfären; förlorar ständigt läsare emot Svenska Dagbladet, och det är inte undra på, med tanke på alla de underliga ”pseudonyheter” man publicerar. Man skulle nästan förvisa vad DN.s foliehattar håller på med till bloggar som den här eller något ännu värre, men nu går inte det, för inte ens jag – hedning som jag är – kan sjunka så djupt.

Igår påstod DN:s såkallade ”Vetenskapsredaktion” att en ny universitetsavhandling av sämre märke skulle ha avslöjat, att det råder en hemsk och fasansfull ojämlikhet mellan djuren på alla Naturhistoriska Muséer i Sverige, som Naturhistoriska Riksmuséet i Frescati, till exempel. Detta skulle enligt DN i sin tur leda till att alla biologer och zoologer i hela Sverige skulle få en helt fel uppfattning om könen på djur och växter i världens flora och fauna, ungefär som om dessa akademiska forskare inte kunde tänka själva.

Om det finns någon som har en snedvriden, för att inte säga pervers uppfattning om naturen, så är det väl dessa genus- och anus-teoretiker, men inte den seriösa naturvetenskapen.

Jodå – hane med betar, hona utan lika stora – något fel på det ? (Grisens regler härmed jag ger: Huvudet upp och fötterna ner, tryne fram och knorren bak – Är inte detta en VÄLDIGT ENKEL sak ??)

Till exempel hävdar dessa förvirrade människor, som lider av sk ”Könsdysfori” (en sjukdom som de också spridit ut bland barn och ungdomar i Sverige) att ”kön bara är en social konstruktion eller att människan som djurart skulle ha fler än två kön. Detta är fullständigt överdjävla nonsens, som alla någotsånär bildade människor vet. I naturen finns bara två kön, och inte flera. Könet är en biologisk realitet, inte en ”konstruktion”. Möjligen skulle vi kalla jästsvampar och andra jämförbara organismer för könlösa, men that’s it.

Om ni inte tror mig, så titta i era byxor, bästa publik. Titta sen i er hustrus, respektive er mans, om ni inte har någon hustru och är lagda åt ”Lokehållet” ni vet..

Ni ska få se att jag har rätt. Det finns bara två kön, två uppsättningar könsorgan, plus kanske ett litet fåtal missbildningar, ungefär som den icke livsdugliga kalv med två huvuden, som också finns i Riksmuséets samlingar.

Vad kommer nu härnäst, i Bonnier-pressens sjuka värld ? Skall DN:s ”vetenskapliga” spalter fyllas av notiser om ”Regnbågsgorillor” eller Lesbiska Bävrar i framtiden också, eller vad ?

 

 

Nej men Mazel Tov och Tjohej Wolodarski – Fram för en  LIKSTÄLLD Bäver !

ROPEN SKALLA – Absolut JÄMLIK Bäver-Hojt till ALLA… Annars blir herr Wolodarski rysligt väldigt arg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s