Ännu en IS ledare ur vägen…Men Sverige har fortfarande problem

Ikväll publicerade SVT, den svenska statstelevisionen, nyheten om att Abu Bakr Al-Bagdadi, mannen som utpekats som ledare bakom den Monoteistiska terror-sekten IS, och jagats av USA i dryga fem år, äntligen fått lämna det jordiska och tagits av daga, när USA och dess hantlangare hann upp honom. Det är ett steg i rätt riktning, och vi kan bara hoppas att alla Monoteismens ledare och förespråkare någon gång får vandra samma väg.

Samtidigt intervjuar samma Stastelevision nu den ökända Gävle-Imamen Abo Raad, en man som lockat sina församlingsmedlemmar att ansluta sig till IS, hela tiden stött IS och dessutom samlat in pengar till terror-organisationer, alltsammans från sin delvis kommun-finansierade moské hemma i Gävle. Plötsligt sägs det nu också i Media, att det utvisningsbeslut som SÄPO, den svenska säkerhetspolisen varit på väg att verkställa, inte gäller, och att Riksdagen nu skall ta ställning till om Abo Raad alls får stanna i landet, eller om han – vilket vore det enda rimliga – genast får respass härifrån.

Vilka krafter är det, som styr bakom Löfvén-Regeringen ?

(Teckning av Jan Erik Ander, svensk karikatyrtecknare)

 

Varför försöker SVT påverka Riksdagen och opinionen, med att låta en redan förvarstagen brottsling uttala sig offentligt i media ?

Svenska brottslingar får inte samma chans, och tillika verkar SVT:s journalister – som nu hjälper en terrormisstänktvara helt omedvetna om den muslimska list, som heter Taqiya, och som frikostigt tillämpas av alla dessa terror-imamer. Enligt den läran får alla muslimer öppet ljuga, förställa sig eller dölja sanningen och förklara sig oskyldiga, ifall de pratar med oss ”otrogna” eller Kafirs, som de säger.

Och för övrigt – när hörde vi alls en kriminell och förvarstagen person erkänna sin skuld ? Nej, förstås anser alla dessa mördare och terror-finansiärer att de är oskyldiga, fromma som små lamm…

Frågan är bara: varför tittar inte USA:s myndigheter närmare på vad som försiggår i Sverige, och vilket stöd IS faktiskt har här – till och med i statlig TV... De borde gripa in, och ju snarare de skickar en klar varning till Regeringen Löfvén, att inte låta Sverige bli en ”terrorist haven” eller en fristad för IS terrorister, desdo bättre…

”Som man bäddar, får man ligga” säger ett gammalt svenskt ordspråk (teckning från ”Steget Efter” på twitter)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s