Plötsligt en TORS DAG: Proletära HEDNINGAR förenar sig !

Att vara hedning är att vara proletär. Att vara Proletär, är också att vara HEDNING. Åtminstone var det så på den gamla goda tiden, då Sverige hade ett verkligt Arbetarparti värdigt namnet, och mina fränder slogs för Spaniens frihet – på ort och ställe i det Spanska Inbördeskriget, mot Franco och hans katoliker, vilket jag uppriktigt sagt fortfarande är stolt över. Jag slåss också mot dem, fast inte riktigt på samma sätt, utan med andra verktyg i mina händer – men när Sveriges demokrati blir alltmer hotad av Extrem Islam, och andra Extrema Monoteister, blir det nog förr eller senare dags att gå tillbaka till en annan, vida effektivare och mer beprövad metod, trots att vi kanske inte vill..

I veckan intervjuades den här mannen – tidningen Proletärens nye chefredaktör Robert Wetterström, av det svenska alternativmediet ”Nyheter Idag”. Han är övertygad kommunist, men har ändå en hel del vettiga saker att säga om det svenska samhället här i ”Landet Löfvén” – och före det ”Landt Reinfeldt” som fortfarande är det samhälle vi alla får leva i. Och tidningen ”Proletären” för sin del, var ”Alternativmedia” reda på 1960-talet, eller långt innan det ordet ens var uppfunnet, vilket man skall komma ihåg.

Och vi är alla proletärer, alla vi arbetande etniska svenskar, eller vi som försörjer det här landet, och utgör dess bredaste försörjningsbas. Så har det varit i alla tider, och så skall det nog förbli. Redan vid den yngre stenålderns slut var vi Svenskar bofasta här, och det fanns en tid, då Hammaren och Skäran – de symboler som senare togs över av Stalin och hans anhang – verkligen var svenska symboler, och inget annat. Då stod de för Asatron, och två av deras viktigaste gudomar, nämligen TOR och FREJ

Visste ni att HAMMAREN och SKÄRAN – tillsammans med Odens spjut – en gång var Asatrogna, Hedniska symboler som hittats på amulettringar över hela Sverige ? Nederst visas en nutida rekonstruktion av ett forntida original i myrmalm

Frej var åkerns och böndernas gud, som gav god skörd och ett gott år, och stod för naturen och det naturen skapade, medan Tor var arbetarnas, smedernas och det enkla folkets gud. Han stod för all industri, och allt vad människorna skapat i Världen. Tillsammans utgör dessa två gudomar fortfarande en symbol för arbetarklassen, och deras symboler var vanliga i Ryssland också – och så kom det sig att de så småningom fått en politisk betydelse. Men, nu återvänder vi till nutiden:

Regeringen Löfvéns såkallade ”integrationspolitik” har fullständigt misslyckas, konstaterar Robert Wetterström. Och det är vanligt, hederligt och arbetande folk, som får betala kostnaden för Greta Thunberg-sekten, och för medelklassens påhittade ”klimatskam” och framhetsade, kristet färgade dödsångest och undergångs-propaganda.

Gretahajpen är sjuk. Det är någon sorts hjältedyrkan som är bortom allt vett och sans. Klimatfrågan hamnar i vissa fall i motsättning mot klassfrågan, exempelvis i fråga om bensinskatt där vanligt folk får betala för att medelklassen har klimatångest. — —  – EU:s fria rörlighet har varit en katastrof för både löner och trygghet på jobbet.

Och kritiken mot den fria rörligheten stannar inte där. Tiggarna, som i medier även kallas ”EU-migranter”, är ett ”importerat trasproletariat” enligt Wettersten. Visserligen vill han bekämpa fattigdom, men han ställer sig samtidigt tveksam till att det är en rimlig ordning att sitta utanför matbutiker och be om pengar. – Lösningen kan ju inte vara att vi i Sverige ska ge våra pengar till de här människorna. Det är ett rumänskt och ett bulgariskt problem, det måste lösas där.

De saker som arbetarklassen pratar om rör även kriminalitet, skjutningar och sprängningar. Nästan samtliga frågor som rör otrygghet kopplas idag i varierande grad till invandringen till Sverige, en analys som SD länge varit ensamma om. Och på vänsterkanten har det länge, och är än idag bland många, ett tabu att ta i de här frågorna. Men det hoppas den nya chefredaktören Robert Wettersten nu ändra på. – Jag skrev om skjutningarna och sprängningarna i ett reportage för några månader sedan. Så jag tycker inte vi har duckat i sådana här frågor helt och hållet, men vi kan bli bättre.

  •  Nyheter Idag, 2019-10-21

Så långt den nya vänstern, som alltså närmar sig en Sverigevänlig agenda. Och vänstern har alltid varit hedningar. Redan från början, eller från 1800-talet, bekämpade de Monoteisternas existens, det är värt för oss alla att minnas. och därför säger jag: Skogen, Järnet och Fabrikerna ! Tor är det arbetande folkets gud, som förklarat krig emot de kristna palatsen, men fred åt de hedna stugorna !

 

Röd Gris Kamrater ! SÄRIMNERS SÅNG är arbetets seger !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s