UR visar på en väg bort från VÅLDET i Landet Löfvén…

I takt med att bombdetonationerna och smällarna från de många ”skjutningarna” i Landet Löfvén fortsätter eka över städerna och förorterna i det som en gång var Sverige (se gårdagens inlägg) får vi inte glömma att glädja oss åt de små, små försåtliga civilisatoriska tecken som alls finns.

UR eller Utbildningsradion gör just nu en insats för att ge en smula grundläggande utbildning i Nordisk kultur till andra generationens invandrarbarn, och barn med främmande modersmål. Detta sker i form av en serie dockteaterprogram med den något kufiska titeln ”Gudar och Badkar” som syftar på Veckodagarnas Nordiska namn – att Lördagen eller Lögardagen enligt vissa teorier skall komma från en gudom benämnd Lodyn eller Loke känner man uppenbarligen inte till, men vi kan ju inte begära så mycket av vår Kära journalistkår.

Det borde vara BROTTSLIGT att uppmana till ”Skolstrejk” eller att tvinga barn att skolka från skolan…Den enda utbildning de får chans till…

Programmet håller i alla fall hyffsad kvalitet för att vara av SVT, trots att våra gudar och gudinnor skildras som anskrämligt fula. Men tiotusentals barn hela Sverige över får nu en chans att lära sig Polyteismens och Asatrons grunder, och därmed får de också ett alternativ till deras egen strängt Monoteistiska kultur. Många av dem har kanske växt upp inom Mellersta Österns fasansfulla ökenreligioner, som Islam eller Kristendom, och vi vet vilka tragiska följder omskärelse eller dop kan få för ett stackars litet barn, som aldrig fått chansen att själv välja sin livsåskådning eller kultur, och som blivit fråntagit sina Mänskliga Rättigheter…

Vägen till Valhall står alltid öppen…för envar, som vill finna den…

Hur Allmodern Frigg skildras för Arabiska barn – En rättvisande bild av hur Frigg verkligen ÄR ??

Själv tror jag att den nya serien kan göra stor nytta, särskilt om den tjänar som bakgrund till lärarledda diskussioner, sagoläsning för de minsta och spridande av saklig information och lite goda böcker om våra fäders tro. Alla barn känner sig kanske inte tilltalade av detta, men jag tror att många av dem kommer att minnas sina första intryck av Asatrons Värld när de blir äldre, och kanske hitta tillbaka dit. De kommer att vakna, och väckas till insikt – som goda polyteister – och bli goda, kärleksfulla medborgare som vill varandra väl.

Samtidigt tror jag inte vi får glömma vilket oerhört helvete och vilken andlig – och fysisk – nöd många barn i Sverige lever i. Hur är det att leva med föräldrar som är religiösa fundamentalister, och rabiata Monoteister, till exempel ? Oavsett om det är ”Livets Ord” eller Dawa-rörelsen vi nu talar om, så finns det ett gemensamt drag hos alla dessa Monoteistiska rörelser, som vi bör ge akt på. Det är, att de säger sig vilja bygga ”Ungdomscenter” eller ”ta hand om ungdomarna” så att de inte råkar ut för ”narkotika” osv osv…

De nu frigivna ”terror-imamerna” med Abu Raad i spetsen är ett exempel, liksom den ökände Md Atique Ullah, ni vet den lokale Mullahn i Stenhagen utanför Uppsala, han som nyss fått bygglov för en koranskola till… Offciellt säger denne herre att han ”vill verka för fred” i enlighet med den sedvanliga tayyiqa-strategin, eller det faktum att det anses rätt att ljuga hursomhelst för de ”otrogna” som de flesta av våra S-märkta politiker gått på… Men hans uppträdande emot de egna tre barnen visar en helt annan bild:

I polisutredningen framkommer att Ullah tvingat sina barn att läsa högt ur koranen. Om barnen läst fel bestraffade han detta med att misshandla barnen med tillhyggen, knutna nävar och sparkar. Barnen vittnar om att den systematiska misshandeln har pågått under flera års tid.

Denne imam tvingade barnen att stå på låga pallar, direkt på knäskålarna, medan de skulle fortsätta med det ändlösa koranrabblandet. De blev slagna med skärp och livremmar vid det minsta fel – och inte mindre än tre domar i Tingsrätt för barnmisshandel, och tre månaders fängelse var det slutliga resultatet. Hur känns det för ett barn att växa upp med en sådan far ? Hur känns det för en ung dotter, som efter tre månader åter måste konfronteras och leva ihop med den vuxne man, som systematiskt misshandlade henne ?

Tror ni att hon längtar bort någon gång ?

Tror ni rent av, att hon drömmer om starka, fria kvinnor och vettigare ideal, som Idun, moder Frigg eller Freja ? Kanske kommer en dag, då hon kastar av sig burkan, slöjan eller shadoren, och bara säger ”Nej !” till alltihop…

How can THEY justify ? Hur kan någon försvara detta, och kalla det ”religionsfrihet” ?

Och hur skulle det kännas, att vara dotter eller son till Abu Raad i Gälve, eller någon annan av sagda familjs medlemmar – som Regeringen Löfvén nu försatt på fri fot…

Här lite fakta ur Försvarshögskolans rapporter, förmedlade av den fd Riksdagsmannen Thoralf Alfsson ifrån kalmar

Abu Raads svåger är imamen Hassen al-Bayati (även känd som Abu al-Hareth – ”lejonet”) som ”dömdes till sex års fängelse för mordförsök på en shiitisk man i Hässleholm efter att ha kört på honom med sin bil två gånger och därefter misshandlat honom där han låg på marken och tillfogat honom bett och skärskador.”358 Rapporter förekommer att shiamuslimer efter mordförsöket lämnat Hässleholm på grund av rädsla. Al-Bayati och Ljusets moské i Hässleholm har haft anknytning till den IS-anhängare från Vittsjö, Moyed al-Zoebi, som friades från terrorbrott i Malmö och som nyligen häktades för planering av terrorbrott i Köpenhamn. Dessutom är al-Bayati verksam i al-Andalus moskén i Arlöv och har nära band till Ahmed Qadan (Solidaritetscenter) som tidigare dömts för terrorfinansiering.

Abu Raad har även tagit avstånd från att rösta i svenska val, med motiveringen att då Sverige inte styrs av sharialagar så bör inte en god muslim delta i det politiska spelet. Inför valet 2014 publicerade dock Gävlemoskén en fatwa från Abu Raad på sin hemsida, där han uppmanade församlingens medlemmar att i första hand rösta på Miljöpartiet, i andra hand på Vänsterpartiet. I fatwan betonades också vikten av att rösta för att försvara religiösa rättigheter: ”Att rösta på partier för att erhålla religiösa eller världsliga förmåner är tillåtet. Det framförallt med tanke på att det inte finns andra alternativ att rösta på”, gick att läsa på hemsidan.”

Det finns partier i vår Riksdag, som försvarar förövarna – som vi märker... Det finns sådana, som försvarar förövare som först sparkar på liggande, och sedan biter dem, där de ligger överkörda mitt på gatan. Och detta är fäder, som sedan åker hem till sina barn – efter att ha gjort något sådant…

Om så bara ett enda barn får veta, att det finns en väg ut ur Monoteismen, bort från all denna kristna och muslimska galenskap, så är det ändå värt det. Då har UR och folkbildningens krafter trots allt lyckats, även om så oerhört mycket mer återstår att göra för oss allihop. Vi skall välkomna dem som kommer till oss för att lära, och visa dem på en bättre väg.

Alla kanske inte vi kan rädda, sant nog – men vi kan i alla fall försöka rädda några få, eller de som är värst drabbade. Att ge människor alternativ till vad de kan tro på, hur de själv kan växa till nya rötter, och hur deras livsträd kan gro, också i vår egen mull. För tro mig, tro mig. Särimner är med oss, och han kommer alltid tillbaks, likt naturen själv – den natur som inte behöver någon Allah, inte behöver någon Jehova, inte behöver någon ”Gud” – utan låter allt vara Frid, Fröjd och Frej…

Vi ska berätta för dem om Tor, han som krossar och slår ned våldsverkare och mördare; men beskyddar de vapenlösa, och de små och svaga.

Vi ska visa dem bättre fäder, som Oden, han som ger goda råd och följer de sina på vägen, men aldrig slår eller straffar.

Vi ska berätta för dem om Frigg, hon som gråter i Fensalar över människornas gränslösa ondska och dumhet, samt sörjer sina förlorade söner, både den ljuse Balder och den mörke Höder, därför att de dräpte varann.

Och aldrig skall vi vika ned oss, kapitulera eller sträcka vapen inför Monoteisterna, och deras Tyranni. Vår tro lever, och den pekar mot Asgård och Yggdrasil, mot en bättre och mer levande värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s