En ny morgon, ett nytt läge… men SIFO…

Jag har skrivit det förr, och jag skriver det igen: Den som somnar som ett svart svin om aftonen, skall stå upp som en skär kulting om morgonen, i alla fall om denne eller denna någon är ett av Särimners Sändebud, vars antal är över sju hundra eller närmast legio.

Det råder tydligtvis en helt ny politisk situation i vårt land nuförtiden, enligt vad som meddelats av flera opinionsundersökningsinstitut, bland dem även SIFO, alltså Svenska Institutet För OpinionsUndersökningar, som inte längre är i statlig utan privat ägo. Någon har också sagt att SIFO betyder Sällan Infrias Förutsägelserna Ordentligt, och det är också en sanning vi alla kan dra oss till minnes i dessa dagar.

Vad drager man månne för slutsats ur detta… ?

För bara någon dag sedan nämnde en viss Minister ”Mollgan” som hotats med omedelbart avsked att ett nytt Nationellt Konservativt Block hade bildats i svensk politik. Det var ju relativt snällt sagt av honom, eftersom han traditionsenligt brukar säga, att alla som inte röstar på Regeringen Löfvén antingen är rasister, eller också nazister eller något än värre. Sådan är nuförtiden Socialdemokraternas retorik, och vi hedningar kan ju bara notera, att samme ”Mollgan” har sagt, att alla som använder runor eller är intresserade av det svenska kulturarvets fortlevnad, också skulle vara rasister och så vidare. Åtminstone sa han så i Almedalen för två år sedan, och han har aldrig tagit tillbaka det yttrandet, vilket kan straffa sig hårt inför nästa val – liksom en hel del andra saker…

Det finns tydligen vissa präktigt dumma individer i ”Hedendomens fula svans” – ingen nämnd och ingen glömd – som inte förstått meningen med den här bloggen. De tror i sin oerhörda enfald, att alla människor som åtminstone ibland är intresserade av andliga eller kulturella ting på något sätt skulle vara fullkomligt avskärmade från samhället runtomkring dem. Au contraire, säger jag. Den som påstår något sådant, har valt fel religion, livsfilosofi eller andlig inriktning för det första.

Som hedning betraktat, lever man inte i något kristet elfenbenstorn. Man kan inte förlita sig på några heliga andar eller allsmäktiga herrar, som skall komma flygande och lösa precis allt. Och här hjälper varken böner eller klagosånger. Vi hedningar agerar, verkar i den här världen och påverkas av den, och vi har också vår självklara rätt att ha åsikter eller dela information om de mest skilda ämnen, så länge vi håller oss inom lagens hank och stör.

Följaktligen kan jag inte undgå att dra mina egna konklusioner om det politiska läget i mitt hemland, och den konklusion jag drar, är att det inte finns någon höger-vänsterskala i politiken mer. SvD och andra nyhetsmedia har redan framställt det vackra antagandet, att om opinionsundersökningarna nu har någon tillämplighet, så kan en koalition bestående av SD – som  nu är de andra största partiet – med hjälp av M och KD – dessa såkallade ”kristdemokrater” (a contradicition in terms, kristendom är en totalitär filosofi, och inte alls demokratisk) medan Miljöpartister (trots Thunberg-sektens järngrepp över media) och Liberaler åker huvudstupa och på arslet ut ur Riksdagen, nästa gång det blir val.

Detta innebär, att vi nu ser en stor koalition mellan Sverigevänliga krafter, kontra en Sverigefientlig, bestående av rena kommunister, gröna kommunister och så slutligen den gamla Nomenklaturan, med (S) och ”Tro och Solidaritet” inklusive muslimerna i spetsen.

Drag sedan, ack kära läsare – era egna, vidare konklusioner om vad detta kan betyda inför nästa val, och situationen två år framåt i tiden, ni hedna och ni ludna !

Från vårt elektroniska Hlidskjalf, är sikten evigt klar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s