Plötsligt en TYRS dag: Särimners Sändebud SLÅR TILL – Utger Hednisk Bildkalender för 2020…

Samfundet Särimner frodas och växer. Det är esoteriskt, inte exoteriskt – och begreppet ”Esoterisk” innebär att inte alla kan vara med, ty många äro komna, men få är verkligen kallade, och för de som inte räknas in i de 700 utvaldas skara, finns inget annat att göra än att arbeta, arbeta och arbeta – samt visa sin hängivenhet för saken…

Inte mindre än 3 stora härliga bildkalendrar med Asatrogna motiv har också utgetts i Samfundets regi genom åren. Nu är det dags för en fjärde kalender i samma stil, 14 sidor lång och med mycket informativ text, samt datum för när du blotar och texter om hur.  De tre första åren var temat en Gudinnekalender, eftersom de Nordiska gudinnorna ofta kommit lite i skymundan. Det här året förekommer också manliga gudomar under åtminstone två av årets månader – på allmän begäran från medlemmarna – och nästa år blir det antagligen 6 bilder var, för de som nu vill ha fullständig likställdhet och millimeter-rättvisa, vilket nog inte ligger i Asatrons natur.  Vi har två kön – inte flera – och olika är det, likt makterna själva.

Genom att skriva till kontaktadressen till höger, kan du lätt få betalningsinformation som ett maildu måste dock fortfarande ange en fysisk adress, dit du vill att kalendern skall bli skickad – några inbetalare glömde tyvärr det, förra året. Priset är 90 kronor – 18 kr för porto, inrikes 100 gram eller utrikes 30 kr.

4 tankar om “Plötsligt en TYRS dag: Särimners Sändebud SLÅR TILL – Utger Hednisk Bildkalender för 2020…

  1. Vilket fint arbete! 🙂 saknar en riktig kalender, så det blir nog till att köpa en 🙂 Såg dock ett litet skrivfel i texten om Gudinnan Hel. Det råkar stå ‘Trots istt skrämmande yttre’ istället för ‘…sitt…’. Förlåt, jag råkade bara se det medan jag läste inlägget. 🙂 Hel Särimner!

    Gilla

  2. Ping: Hednisk kalender inför 2020 utgiven! « Ideell Kulturkamp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s