HEDENDOMEN fortsätter att öka – 20 % mindre kristna i huvudstaden inom 10 år…

”You can’t deny this !
You might not like me saying it
– but you Can’t deny it !

– Malcolm X

 

Hedendomens och Asatrons seger i Sverige är förutbestämd, och styrs av demografiska faktorer som ingen kan ändra. Siffran för den avskyvärda kollektivanslutning av spädbarn, sk ”dop” som den påstått ”Svenska” kyrkan genomför sjunker stadigt, och årskullarna med många kristna är nu långt över pensionsstrecket, vilket innebär att det ovanligt fula tricket att ge sig på små barn -något denna skenheliga ”kyrka” gjort i alla tidertill slut inte fungerar längre.

En ny prognos från Stockholms Stift – i stort sett detsamma som Stockholms Län – visar att andelen kristna i huvudstdsregionen obönhörligt kommer att sjunka med 20 % de närmaste 10 åren. Eftersom andelen hedningar i detta område redan idag är kring 40 %, innebär det att det hedniska skiftet i Stockholm – dagen då hedningarna är över 50 % och har majoriteten snart kommer att inträffa. Kanske dröjer det högst fem år. Inte ens de som fortfarande är kristna, tror längre det minsta på ”Svenska” Kyrkans förkunnelse, och en person som Sveriges radio nyligen talat med i sin anmälan av saken säger att dess tjafs och flumsnack sedan länge ligger långt bortom vardagen för de flesta människor.

Kyrkan har kvar ett falskt ”idiotstopp” för de som försöker lämna den under November och December månad. Man ljuger rakt ut, och påstår på falska och uppdiktade grunder, att det ”inte skulle gå” att registrera utträden under dessa två månader, men ÄNDÅ har man i minst tjugo år publicerat utträdessiffror för just November och December, vilket avslöjar lögnen. Man kan ju mycket väl registrera utträdena, och det bevisas också av att man publicerar siffror över dem.

Det handlar bara om att sno åt sig av vanligt, hederligt och hårt arbetande folks pengar. De som försöker gå ut under November och December tvingas betala skatt och tionde (man påstår hycklande att det är en avgift, men den tas ändå ut via skattsedeln) i ett helt år extra. Det här är uppenbart rättsvidrigt och olagligt, för inget annat rättsområde i samhället fungerar såhär. Slutar du hyra något via ett hyresavtal, ja då är det uppenbart oskäligt om man tvingar dig att betala, betala och betala i ett helt år. Om din hund dör, betalar du inte hundskatt i ett år extra. Om du säljer din båt eller bil, betalar du inte båtskatt eller fordonsskatt, men av någon sjuk, ovettig och osaklig anledning, tycker man alltså att folk ska betala, betala och betala, för en tro de inte har. Är det rätt att behandla enskilda människor i Sverige på det viset ? Är det rättvist ?

Alltnog, under November 2019 gick 2781 goda medborgare ur Svenska Kyrkan frivilligt, medan 713 arma stackare, främst invandrare som inte kan språket, lät sig luras. Det betyder ett frivilligt hednande-netto om 2068 personer i November, och 49 086 nya hedningar på helårsbasis januari-November i år.

Schablonmässigt antog man 2018, att minst 0,6 % av de kristna försvann pga ”generationsväxling” som det så vackert kallas. Dopfrekvensen – eller andelen barn som utsätts för kristna övergrepp, strax efter födseln, ligger sorgligt nog på 40,6 % Sveriges befolkning växer fortfarande ohållbart fort med 1 % om året, vilket innebär att vi hade ungefär 10 327 735 invånare 30 November i år, emot 10 242 294 1 Januari. Under tiden dog minst 73 343 människor, medan 98 008 föddes. Det innebär 39 790 barn som utsattes för övergrepp, och tvangs in i en religion de aldrig någonsin fått välja själva. Samtidigt kan vi räkna med att 56 943 kristna dog, ifall vi antar att de hade samma dödlighet som förra året. Det ger ett ”generations-netto” på 17 153 hedningar. Totalt är det alltså minst 66 239 personer som de kristna ”tappat” bara i år.

Det betyder, att den evangelisk-lutheranska förtryckarapparaten fortfarande behärskar 5 838 591 svenskars liv, men många har gjort sig fria, och fler blir det. I procent av befolkningen är ”Svenska” kyrkan nu uppe i max 56,5 %

Resten av alla oss som bor i detta land – 43,5 % är redan hedningar – och inom 5-6 år från nu, är vi i majoritet.

Vid slutet står segern !

2 tankar om “HEDENDOMEN fortsätter att öka – 20 % mindre kristna i huvudstaden inom 10 år…

 1. Grattis! och ursäkta språket, jag är från Danmark…. Jag undrar: Räknar du med innvandrare som inte er kristna i tallet för ”Hedningar”?

  Några af dessa kan vara Muslimer eller Judar; dom andre två Abrahamiska trosrätningar. Ordet ”Hedning” er specifikt kristent, så om du inte är kristen (dvs katolik), då er du hedning (även om du kun är det för dom som är kristna, ordet betyder ingenting för dom som inte är kristna). Jag räkner dog personligt Muslimer, Judar och Kristna (alla sekt inkl) till samma grupp, darav frågan.

  Gilla

  • Tack för en god kommentar. Ja – jag försöker också skriva på danska av och till – Men du har rätt: Jag räknar – bara för att vara provokativ – alla som inte är med i just ”Svenska” Kyrkan som Hedningar…Säkert retar det upp en del. Det vore kanske riktigare och mera korrekt att betrakta Hedningar så som det oftast är definierat, dvs en person som inte är kristen, inte muslim och inte jude – alltså en person, som tror på FLERA gudar eller gudinnor. I det svenska fallet finns det dock vissa komplikationer vad angår statistiken – bara svenska kyrkan har som fd. ”Folkekirke” (jämför med Danmark) öppna och tillförlitliga medlemssiffror. Alla andra samfund och kyrkor i Sverige får nämligen bidrag från en särskild myndighet, benämnd SST, Nämnden för Stöd till Trossamfund, beroende på hur många medlemmar de SÄGER att de har, men dessa siffror kontrolleras aldrig, och man kan inte veta om de stämmer med verkligheten.

   Man kan jämföra med Norge, där det – som rapporterats på min blogg, i ”Verdens Gag” och andra Norska tidningar uppdagats en stor skandal, då det visade sig att Norska Katolska Kyrkan hade rapporterat in till och med Buddhister, andra kristna och namn som de tog helt på måfå ur telefonkatalogen som ”katoliker” och fått flera tiotals miljoner NOK i statsbidrag för det. Den katolske ärkebiskopen i Oslo blev till och med åtalad, men frikändes senare på grund av en eller annan teknikalitet.

   Man kan då fråga, om samma sak har hänt eller skulle kunna ske i Sverige. Enligt min mening ja, fast man inte kan veta det säkert. Det KAN vara så att falska medlemssiffror förekommer här med, men det sägs ibland i pressen och i Wikipedia att det skulle finnas 7 % muslimer i Sverige också, plus 0,2 % judar och kanske 7 % frikyrkliga, vilket alltså blir högst omkring 15 % om vi ska vara ärliga… men, då är de Asatroende, Hedningarna, Ateisterna och Agnostikerna FORTFARANDE 33 % eller minst en tredjedel av befolkningen…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s