Rule Britannia ! Go for a quick BREXIT !

Hela denna höst, hösten 2019 har den svenska pressen och svenska media tjutit som galna ulvar emot Boris Johnsson, därför att han försökt genomdriva det brittiska folkets vilja, och stå fast vad som beslutats i en demokratisk folkomröstning. Gång på gång har våra journalister vägrat att acceptera demokratiska beslut i ett närbeläget land, och vägrat att acceptera ett grannfolks vilja. Och fortfarande smutskastar de valets absolute vinnare, och det faktum att det brittiska folket snart kan återfå sin frihet.

Allra ynkligast och skenheligast är idag katoliken Erik Helmerson i Dagens Nyheter, som tramsar om Billy Bragg-konserter han sett i sin ungdom, samtidigt som han påstår att EU:s ”öppenhet” skulle ha gjort Storbrittannien till vad det är. Något falskare, fegare och felaktigare än den sortens journalistik som vägrar att acceptera folkviljan, kan knappast tänkas, särskilt av en tidning som DN, som envisas med att kalla sig ”liberal”, när den stöder Europas farligaste och dunklaste krafter. Dessa satans Brysselslickare, dessa svikare emot frihet, och självbestämmanderätt. Eurokrater och floskelmakare ! England väljer nu en egen väg – ”Britons never will be slaves” – det säger jag er !

FUCK YOU – Eurocrats – HANDS OFF BRITAIN !!

Vi i Sverige behöver också ett snabbt ”Swexit”. Vi tillhör fortfarande EU.s absolut största nettobetalare per capita, och vi kan alla se effekterna av den massinvandring, som EU gett oss. I ett kommande inlägg skall jag återvända till Regeringen Löfvén och vad den gjort med vårt land, men låt mig bara konstatera att EU avgifterna för Sveriges del nu uppgår till över 40 miljarder årligen, och tar upp en större och större del av vår statsbudget, förutom all den drägg, droger och illegalister vi får in – tack vare ”Brysselslickarna” i Regeringen…

400 000 såkallade ”EU-migranter” med ”samordningsnummer”. Personer som inte skall vara här, och som uppehåller sig illegalt i Sverige… Inte ens KD och de kristna vill längre gå med på deras närvaro här…

På Island och i Norge klarar man sig alldeles utmärkt, helt utan EU-medlemskap. Två Nordiska stater, vars medborgare ännu är fria…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s