Målet nått för 2019

För fyra dagar sedan nådde denna blogg sitt mål för 2019, och det var att överträffa 2018 års läsarsiffror. År 2018 spred jag ut inte mindre än 100 301 hedniska tankar över Världen, och antalet har inte blivit mindre i år, utan minst 1000 tankar större. Fullständig statistik – ifall någon nu är intresserad av det – kommer att publiceras efter årsskiftet.

Om det finns något jag ångrar för i år, så är det att jag inte skrev några hundratal fler inlägg detta år, vildare eller frispråkigare än någonsin, och kanske också mera samhällskritiskt. Politik hör inte till huvudämnet för den här bloggen, men som jag gång på gång uttryckt, går det inte för den enskilde medborgaren eller hedningen att förbli oberörd av omvärldens skeende, särskilt inte i en tid som vår.

Hedendom är att handla aktivt. Det är att delta i världen, och inte avskärma sig. Nästa år kommer Hedniska Tankar fortsätta, och jag kommer fortsätta min stävan så ofta jag kan, även om det inledningsvis måste bli med något längre mellanrum mellan inläggen än nu.

Gudarna och makterna är med oss – vem kan då vara emot oss ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s