”April, April – eller…. ??”

Idag är det visst 1 april, och vissa saker tycks upprepas i vår Värld.

plus ça change, plus c’est la même chose

I vårt eget land har föga ändrats. Män i åldern 50-59 år är den stora riskgruppen enligt Folkhälsomyndigheten, inte äldre kvinnor. Vissa folkgrupper testas inte, tvättar inte händerna i 30 sekunder, inga andra kroppsdelar heller. De sitter bara där, och säger ”hej hej” utanför varje snabbköp, varje galleria, varje livsmedelsbutik, varje shoppingcenter och varje inköpsställe i hela Sverige, praktiskt taget – men just dessa smittspridare är det ju inte ”politiskt korrekt” att ens nämna vid namn. Den ska ju ändå fira sin ”nationaldag” snart – för tydligt nog skall ju även de ha en ”nation” i form av egna enklaver på vad som alltid varit svenskt område.

Skatteboskapen, däremot – får väl vänta till en annan gång – trots att många av oss i dag fick våra blanketter för någon eller något…

Som ni märker, känner jag mig inte upplagd för några ”aprilskämt” just nu. Jag har också blivit sjuk själv, och har ingen känsel kvar i fötterna, samt begynnande feber. Tester eller vårdkontakter är ingen idé. Min befolkningsgrupp står sist i kön, till förmån för de som det ger ”godhetspoäng” att rädda. Det finns trots allt ”Triage” på alla våra vårdinrättningar, och hur triaget fungerar och vem som kan tänkas styra över det, samt hur och varför och med vilka subtila mekanismer det mycket snart kan komma att ske; förklarade jag för er redan igår. Det finns inte längre några ”lika värden” och det vore helt befängt att ens tro det. En viss sund skepsis rörande våra styrandes ideal är av nöden.

Jag fortsätter arbeta istället, det är trots allt ”hugget som stucket”. Vem vet ? – Jag kanske uppnår såkallad ”Flockimmunitet”, eller också inte alls..

Jag vill tillägna detta blogginlägg alla frivilligorganisationer, och alla ni som också hjälper till därute idag.

Inte till Nomenklaturan, och alla dess handgångna. Inte till våra Politiker. Inte till Partiet. Inte till vår Regering.

Det finns ännu inte någon lagparagraf, som säger att just jag måste älska just den, och jag tänker aldrig någonsin göra det heller. I den mån jag alls har möjlighet älska någon, några eller något, ligger det på ett helt annat plan.

 

2 tankar om “”April, April – eller…. ??”

 1. Hört en teori att människor med d-vitaminbrist skulle kunna vara extra känsliga för viruset, då många som insjuknat i Sverige har varit icke svenskar av den solbrända typen. Kanske värt att kolla upp?

  Vet inte om du sett, men de har florerat en hel del kommentarer på senaste tiden angående att de ”vita människorna” minsann uppkom för mindre än 2000 år sedan och att vi är ett ”nytt påfund”. Hade hoppats att du kanske kunde skriva ett inlägg om din åsikt angående detta.
  Är väldigt trött på hur vår kultur ständigt är under attack. Läser man tillexempel på Wikipedia så ser man att den svenska köttbullen minsann inte är svensk, utan turkisk! Däremot står det ingenting liknande på den finska sidan trots att de har samma köttbullekultur som vi (lingon,mos,brunsås etc). 🤬

  Att läsa din blogg ger ändå en viss katarsiseffekt mitt i allt elände så önskar dig ett snabbt tillfrisknande!

  Gilla

  • Det är en tänkbar teori – men jag kan förstås inte yttra mig om dess sanningshalt. D-vitaminer finns i kött, fisk och ägg – och det skulle kunna hävdas att de som inte äter sådan kost (exempelvis vegetarianer eller veganer) också kan hamna i en riskgrupp. Dessutom var brist på D-vitamin rent historiskt en av faktorerna bakom ”engelska sjukan” eller Rakitis, som drabbade arbetarbarn i England redan på 1800-talet. Brist på solljus och frisk luft, framhölls då som en av de avgörande faktorerna, men det var D-vitaminet det mest berodde på. Se Livsmedelsverkets hemsida…Ifall man kan tro på statliga verk…

   De andra ämnena du skriver om är i högsta grad bloggvärda. Jag tror vi får se en ökning av denna anti-vita propaganda efter den värsta Corona-krisen, om vi lever så länge. Vår Regering har förberett ett befolkningsutbyte, och den planen rullar på – som vi vet…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s