Coronan i ”Landet Löfvén”

Jag kommer snart att lämna min bevakning av Covid-19 krisen och vad Regeringen Löfvéns ”hantering” av den kommit att innebära, för hela vårt land och folk. Sanningen är ändå uppenbar, och kommer så småningom att läcka ut. Den kommer att bli klarare för alla och envar inte bara här i landet, utan också i omvärlden. Från John Hopkins University – fortfarande den enda oberoende globala rapportören – kan man via smart grafik och kartor från ESRI corp – ursprungligen ett bolag som bildades ur Brittiska Arméns GIS-tjänster utläsa hur illa situationen är i vårt eget land, samt naturligtvis också Spanien, Italien med flera Europeiska länder. Till mina få personliga framgångar denna Corona-vår räknar jag det faktum, att SVT börjat publicera WHO:s, Esris och JHU:s utmärkta grafik i direktsändning, dagen efter att jag ”tipsat” om det på min blogg, och länkat till ort och ställe – vilket förstås är ett sammanträffande, som ser ut som en ovanligt Hednisk Tanke. Det gör mig detsamma om jag någonsin får ”credits” för det, men jag är i alla fall glad att kunna göra en insats, om än den varit högst symbolisk.

4 av mina kollegor har nu förlorat nära anhöriga – de som vi enligt vår käre Ledare Löfvén skulle ta avsked av, ty det var ju så den store ledaren uttryckte sig vid Covid-19 krisens början i vårt land. Jag hoppas förstås den store ledaren är nöjd med oss, för vi har ju uppfyllt de målsättningar han stakade ut redan från början. Många av oss sörjer, och ingen av oss etniska svenskar undkommer en personlig förlust.  I dagens DN – fortfarande en servil dagstidning, underdånig och lenrimmad som ”smööördeg” (ifall vi nu ska citera Björn Afzelius) finns en artikel införd, som lär kritisera Regeringen Löfvén och ”Bagdad Bob” Thunell för den  brist på konsekvens, som deras sk ”strategi” – eller rättare  sagt ”Partiets” förmåga att utnyttja krisen för sin egen vinning, och för att hålla sig kvar vid makten – inneburit. Nåja – jag ska väl inte länka till den – för det vore väl subversivt att göra så, kan tänka…

 

”Landet Löfvén” ger ett STYRKEBESKED – eller ? Vi ligger nu på ÅTTONDE plats för antalet döda per capita – i hela Världen – och utvecklingen här tangerar redan den i Storbritannien och Italien, där antalet döda nu är fyra gånger högre än här – vi kan OCKSÅ komma att få samma dödstal inom kort…

Hurra Hurra för en helsvensk potatis – och ett ”lysande” sjukvårdssystem… (källa: Statstelevisionen, denna sanningens budbärare)

 

De flesta andra länder i hela Världen och särskilt Europa reagerar och agerar på ett helt annat sätt än Sverige – de stänger ned väsentliga delar av sina samhällen och storstäder för att undvika att sjukdomen sprider sig bland respektive lands invånare, och för att skydda sin egen befolkning. Regeringen Löfvén ”vädjar” bara, kraftlös som den är, och låter Covid-19 härja vidare, som vi kan se i nedanstående diagram. Och först idag har man vidtagit några större ansatser för att testa befolkningenuteblivna tester har ju också hela tiden varit en medveten ”strategi” från Regeringens sida, för om inga svenskar får veta att de insjuknat, så kan man ju i efterhand påstå att ingen blev drabbad..och att alla de som dog, ”avled av vanlig lungiflammation”, ”ålderskrämpor”, ”helt oberoende medicinska tillstånd” eller något annat..

Sverige ligger nu på 19:e plats i hela Världen vad avser antalet sjukhusfall, och dödligheten för de behandlade ligger över 6 % – för de svenskar som av olika skäl aldrig kom under behandling vet man förstås inte riktigt, men i Spanien, där dödligheten på sjukhus och ”i vårdkedjan” för några dagar sedan låg omkring 5 % eller under det nuvarande svenska värdet, är man nu uppe i en dödlighet för de behandlade på över 10 %. Vi kan i värsta fall vänta oss en likartad utveckling även här i Sverige, mycket beroende på vårdsektorns hårt ansträngda läge.

Nej, det finns inte längre några ”Fältsjukhus” att ta till i Sverige. Vad som däremot finns är tomma sjukvårdstält att blåsa upp, men det är också allt…

Själv är jag nästan helt säker på att jag har sjukdomen, eftersom jag som boende i huvudstadens Nordvästra sektor dagligen måste frotteras och konfronteras med de allra värsta riskgrupperna – och vilka de är, har jag redan beskrivit i detalj. Jag har feber och frossbrytningar av och till, tydlig hosta och alla andra symptom på lindrig lunginflammation, men jag fortsätter skriva för er skull och inte min, så länge det överhuvudtaget går. Varken en såpass enkel sak som en febertermometer eller Covid-19 test går att få tag i här; och som ni vet är jag fortfarande en god patriot – vilket innebär att jag är i högsta grad skeptisk till de som nu leder oss, samt att jag inte belastar vården i onödan; utan försöker överleva på egen hand i ett land, där Regeringen och etablissemanget just nu i många bemärkelser gör personlig överlevnad svårare och inte lättare för oss etniska svenskar.

Redan kvällstidningarna har nu kommit på det pinsamt uppenbara, och vad jag skrev till er för över en vecka sedan. Talet om ”Fältsjukhus” är en ren lögn, något man överdrivit och något som döljer vad det enda kvarvarande egentliga sjukvårdskompaniet från Göteborg haft att erbjuda.  Man har fördubblat antalet vårdplatser i Stockholmsregionen upp emot 600, det är sant, men det är ändå ovisst om de få platser man har till reds alls kommer att räcka, och efter vilka principer de kommer fördelas, har jag också redan antytt – och varit tydlig nog med.

En av de få klarsynta kommentarer jag läst idag kommer från Professor Sven Britton, som jag citerat även tidigare. SvD:s okunniga journalister verkar blanda ihop hans slutsatser, kasta bort hälften och lägga fokus på fel slutsats, men det är väl inte att förvåna sig i dessa dagar, då en viss Kulturminister deklarerat att hon via mer press-stöd skall styra innehållet i de kvarvarande papperstidningarna. Såhär skriver SvD:

Efter maj tror jag att omkring 90 procent av alla som smittas, kommer att vara smittade.

Jesper Sundén i SvD, 2020-04-03

Ja, ni ser ju själva med vilken kvalitetsnivå Svenska Dagbladet lägger ut sina ”bylines”, rubriker och ”kloka slutsatser” – men för att nu bringa reda i detta journalistiska ”mumbo jumbo av vad som ska föreställa proffs: Tom Britton har konstaterat att mer än en miljon svenskar redan smittats, mycket beroende på Regeringen Löfvéns oförmåga, och dess ideologiska teser om ”öppna gränser” vilket säkerställde, att sjukdomen på bred front kunde sprida sig i vårt land, alldeles som man planerat. Det nationella reproduktionstalet för smittan är just nu antaget till 2,5 – vilket innebär att vi kommer ha 3,5 miljoner nedsmittade i närtid, och så småningom hela befolkningen – eftersom Regeringen inte vidtar några som helst rationella åtgärder för att hålla smittan under kontroll – och det gör som vi snart ska se inte ”Svenska” Kyrkan heller..

”Bagdad Bob” Tegnell förnekar förstås Brittons fakta, och enligt SvD skall Britton ha beräknat den totala dödligheten till 1 promille, samt trott att högst 60-70 % av befolkningen kommer att ha blivit nedsmittade, då pandemin till stora delar är över. Men enbart i Region Stockholm kan detta betyda över 1800 personer i Slutenvård, och redan där finns det inte vårdplatser nog, eller något ”lika värde” i vården – för allt sådant kan vi glömma. De vårdplatser som finns, är redan fördelade efter politiska principer, inte enbart medicinska.

Redan 1 promille av befolkningen betyder 10 000 dödsoffer, huvudsakligen koncentrerade till Storstockholm. Och som vi redan sett – sjukvården kommer högst klara 90 % eller väsentligt mindre av de drabbade, som verkligen har tur nog att hamna på sjukhus – i någon form – så dödligheten totalt sett, kanske i allra allra värsta fall ligger omkring max 250 000 svenskar – vilket det finns fristående experter som faktiskt beräknat – sak samma vad de nu baserar sina beräkningar på. Befolkningen i vårt land börjar bli skeptiskt inställd emot Regeringen och dess tomma löften, och det är inte att undra på…

För en tid sedan såg jag följande lilla ”meme” eller affisch i Asociala Media – och att den person som gjorde den, också genomskådat vissa makthavare, står nog klart:

Uttrycket ”sorteras ut för att dö” är ett överdrivet omdöme och att ta i för mycket, eller ett grovt uttryck – men i det stora hela är vad som här sägs, alldeles rätt. Ett visst parti och en viss regering har sett till att utnyttja hela Corona-krisen för sin egen vinning, och än har vi inte sett var det slutar. För bara någon dag sedan lades ännu ett ”snabbutrett” lagförslag, som på intet sätt ersätter den gamla smittskyddslagen och andra förståndigare lagar vi en gång haft, men som genast ger Regeringen Löfvén allt större och större maktbefogenheter, helt över huvudet på Riksdagen – vårt enda nationella parlament.

Vi känner igen förfaringssättet med ”snabbutredda” lagar, som kriminaliserar Torshammare, Runor och lite av varje från en viss Vice Statsminister – och samtidigt Justiteminister (vad liknar det – i de flesta någotsånär demokratiska länder är detta två helt olika personer, men här är all makt samlad till en nära allsmäktig Nomenklatura) vid namn Morgan ”Mollgan” Johansson, som nu åter försöker sätta hela vårt nationella parlament – och därmed demokratin i Sverige – ur spel.

Vi såg också hur svensk Socialdemokrati schackrade, ”kohandlade” och trixade, i alltmer desperata försök att hålla sig kvar vid makten till varje pris efter det senaste Riksdagsvalet, då Annie Lööf via sitt svek emot ett helt folk plötsligt skulle vara Vice Statsminister hon med, varefter hon lika plötsligt avgick, och svek sitt ansvar, till förmån för samma gamla (S), samma gamla Nomenklatura. Partiets strategi är mycket genomskinlig, och vad som nu försiggår bakom kulisserna, är verkligen inte snyggt.

Den svenska demokratin blir alltmer urholkad, och att ett parti som i realiteten bara har 22 % av rösterna, går omkring och kallar sig ”statsbärande” är fullkomligt vettlöst, ja hutlöst – och kanske ”hyckleri” som sagt – ifall man nu ska använda det ordet.

Under tiden har de kristna i landet firat något som de kallar ”Påsk – men som jag inte deltagit i – Hedning som jag ju är…

Ärligt talat, är detta med ”Påskfirandet” i de kristna kyrkorna inte Rena, Rama Självskade-beteendet i dessa Corona-tider ? Och vad är det för logik i en religion som hävdar att dess ”frälsare” dog i mars ett år, bara för att nästa år påstå att det var i april – på ett helt annat datum ??

 

Vi hedningar firar INTE vårblot på Påskdagen, vilket bara halvkristna, hittepåare, humbugs, charlataner och sk ”fornsedare” gör. Vi firar Vårblotet på Vårdagjämningen, som det är och skall vara – och segerblotet efter Vårens inträdande, firar vi på Valborg och i början på Frejas månad.

Förhoppningsvis går vårt arma land starkare ur krisen, och förhoppningsvis har vi hedningar blivit många många fler, och inte färre.

Vi håller ut, och vi bidar vår tid – trots vidrigheterna och alla dem, vi redan saknar och sörjer.

Vid slutet, står segern !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s