I vilket Daily Mail och Hedningarna genomskådar vår Regering

I vanlig ordning har det hållits presskonferenser på det allra högsta av nivå i vårt land. Ministrar och fd Svetsare haver uttalat sig, och även internationella och väl respekterade media har kommenterat det hela, trots att ”Globalisering” torde vara ett i hög grad antikverat koncept, för riskerna med ett sådant beteende torde vara helt uppenbara – i varje enskilt land och för snart sagt varje Regering – utom den svenska förstås… Tidningen ”Daily Mail” lär idag ha ifrågasatt, vad Regeringen Löfvén egentligen har för ”Corona-strategi” – om det överhuvudtaget alls funnits någon.

Det enda vi medborgare sett, verkar vara ett planlöst vinglande hit och dit. Daily Mail har redan noterat, att Stefan Löfvén personligen varnat medborgarna för tusentals, om än inte tiotusentals döda. Man syftar antagligen på hans allra första TV-framträdande i Mars, då han ju högt sa att alla svenskar borde ta ett omedelbart farväl av sina egna nära och kära – uppenbarligen syftade han då närmast på dem i en högre ålder. Målsättningen eller ”strategin” fanns klar redan från början, och den var inte att skydda den etniskt svenska befolkningen, eller huvuddelen av invånarna i landet. Sedan minst 40 år tillbaka har vårt Regeringsparti underligt nog mycket medvetet och högst konsekvent drivit en helt annan ”strategi” eller politisk linje, och den har varit att till varje pris bibehålla sin egen makt, samtidigt som man genomfört ett storskaligt befolkningsutbyte, vilket bland annat fått det högst märkliga resultatet att närapå var fjärde invånare i vårt land skall vara av utländsk härkomst, och att islam blivit landets andra största religion, allt enligt de överenskommelser och avtal sagda parti själv träffat och ingått – bakom ryggen på ett helt folk.

 

Vi vet redan, att det är ett historiskt faktum att Regeringen väntade ända tills den nittonde mars,  innan den alls införde någon som helst form av inreserestriktioner till Sverige.  I det längsta hävdade man, att det inte alls skulle vara nödvändigt, att man skulle behålla den fria rörligheten, att det enligt Smittskydds ”expert” Tegnell ”inte skulle gå” att spåra hur smittan sluppit lös i Sverige, att ”Flockimmunitet” var den enda tänkbara strategin – för att nästa vecka hävda något helt annat.

Det har idag meddelats, att inreseförbudet blivit förlängt till den 15 Maj – men det gäller långtifrån alla. Fria inresor för vilken EU-medborgare som helst, sjuk eller inte – gäller fortfarande. Och massimmigrationen från Muslimska länder till just vårt land – ja den måste självklart fortsätta – var skulle annars Regeringspartiet få sina väljare ifrån ?

Nu säger man plötsligt – via Svenska Dagbladet – att omfattande tester är absolut nödvändigatrots att man i det längsta varit EMOT att testa ens vårdpersonalen på vissa sjukhus, exempelvis i Stockholm allt enligt Anders Tegnells egna visa uttalanden i pressen. Förklara den motsägelsen, den som vill eller kan. Jag kan i alla händelser bara hänvisa till gårdagens inlägg. Denna gång skall även Polis och personal på vissa elkraftverk testas – och vad var det jag skrev i förra månaden om vatten, samt kraftförsörjning.

Jodå, det är lätt att vara efterklok – för alla och envar. 70 000 personer uppges redan ha testats, och man räknar nu med ett nytt program, som skall ge kapacitet nog för att testa 50 – 100 000 personer varje vecka, alltså precis den åtgärd, som man hävdade aldrig skulle vara nödvändig i just Sveriges fall.

”Vem ska jag tro på” frågade sig en viss Thomas Di Leva en gång. Inte de som hela tiden motsäger sig själva, i alla fall…

Vår utrikesminister påstår samtidigt, att det skulle vara ”en myt” att livet fortsätter precis som vanligt här, trots att Daily Mail och hela Världspressens reportrar med egna ögon kan se svenskarnas beteende på caféer och restauranger i Storstockholm – och att Utrikesministerns uttalande inte alls stämmer med sanningen. Idag har jag själv befunnit mig på ett visst slags kantin eller matsal, om än inte en kommersiell restaurang. Stora anslag, som beordrat all personal att stå med minst en meters lucka, har funnits uppsatta i lokalerna.

Men ingen har kunnat åtlyda dessa order, eftersom det inte går. Det är nämligen fysiskt omöjligt – om så köerna fick ringla långt ut på gatan och flera varv runt samma byggnad, skulle det inte gå att hålla en meters lucka eller hinna konsumera föda på tilldelad tid, som i det här fallet inte är tillräcklig tid. Och även på sjukhus och andra samhällsviktiga inrättningar, måste faktiskt personalen kunna hinna äta, om den skall kunna arbeta.

Nya prognoser från Uppsala Universitet visar något helt annat, än vad Regering och Folkhälsomyndighet vågat säga hittills. Vi vill ju inte skapa panik, eller hur ?

I en ny studie som ännu inte är referensgranskad prognostiserar en grupp forskare från Uppsala universitet att det mest sannolika alternativet är att drygt 100 tusen svenskar ska dö i epidemin. Den nuvarande intensivvårdskapaciteten kommer att överskridas 40 gånger.

I studien utgår forskarna från flera modeller med olika nivåer av restriktioner. Däremot är de överens om att även om den svenska regeringen skulle ha infört de strängaste restriktionerna i Europa from den 10 april – skulle det inte spela någon större roll i sammanhanget. Åtgärden skulle kunna sänka dödligheten med endast 50%.

Ifall regeringen fortsätter på den inslagna banan utan några ytterligare restriktioner beräknar de att upp till 183 tusen svenska kommer att dö – med mediandödligheten på 96 tusen personer. Enligt modellen som beskrivs i studien kommer antalet döda och personer i behov av intensivvård att skjuta spikrakt i höjden i början av maj.

Då kommer kapaciteten för intensivvården att överskridas 40 gånger – vilket kan leda till de snävaste prioriteringarna i hela Europa för att få intensivvård. Detta, befarar forskarna, kan förvärra situationen och öka dödligheten ännu mer.

– Samhällsnytt, 2020-04-17

Denna prognos är inte referensgranskad, som sagt – men i linje med de allra värsta prognoserna om 250 000 dödsoffer för politiken – vars källor dock nog måste ifrågasättas.

Var och en av oss, varje medborgare som överlever denna vår och sommar, kommer nog kunna fråga sig om ”de öppna gränsernas politik” eller ”fri invandring” varit värt så många svenska liv – och ifall man vill rösta på ett sådant parti och en sådan Regering, fler gånger.

Någonstans får det ändå vara slut på att ”stå med mössan i hand och bocka” – säger mig ”Själens furir”

RENA FAKTA går tyvärr inte att förneka längre. ”Man såg det inte komma…” och fick de högsta dödssiffrorna i hela Norden, den sjunde största dödssiffran i hela Världen – allt tack vare ”de öppna gränsernas politik”.

Även Statstelevisionen har erkänt det. Hur länge ska vi foga oss i detta ? Hur länge ??

Dagens Nyheter – alltid servilt Regeringstrogen som vanligt – påminner oss idag om att det i Sydkorea – som har en befolkningstäthet av ca 501 personer per kvm – bara är de kristna, och särskilt aggressiva frikyrkor som i likhet med de islamister vi fortsätter importera till vårt land som sprider sjukdomen, och som själva drabbats hårdast av den. De mer än 50 miljoner invånarna där har haft en dödlighet på 4,4 / miljon, när vi stadigt tuffar på emot Belgiens, Frankrike, Storbritanniens och Italiens dödstal…

Jämför med de mer än 50 000 personer som befinner sig i Sverige illegalt, och alla de romer, rumäner och därmed likställda, som sitter framför snart sagt varje svensk livsmedelsbutik, förortscenter, kyrka, systembolag… Tror ni de följer Socialstyrelsens pekpinnemässiga uppmaningar om att tvätta händerna i mer än trettio sekunder, förresten ? Det tror inte jag, men för all del – jag är ju en HEDNING.

Också här finns en sanning och en moral att lära av, ifall man nu i tid vill inse faktum, dvs. Det talas mycket om ”riskgrupper” just nu. Men varför vill då inte Regeringen Löfvén – som är så ”framstående” och fylld av ”godhet” inte då rädda de värsta riskgrupper den själv tagit hit, importerat, tolererat och inplanterat ? Fetma och magsjukdomar, säger folkhälsoexperterna, skall också vara en risk – sant nog – men vad är den största risken ?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s