Vanadisblotet är inne…

Hell Dag !
Hell Dags söner !
Hel Natt och hennes dotter !
med blida ögon
se oss här inne
och giv oss seger !

Hell Asar !
Hell Asynjor !
Hell heliga moder jord !
Visdom och kunskap oss giv
och läkande händer i livet

 

 

Så är då Vanadisblotets dag då här, denna kalla vår anno 2020 efter konventionella kalendrar. Jag äter mina två skivor bacon, som jag för dagen lägger i kors, likt Frejas Gifu-runa för goda gåvor, innan jag traditionsenligt doppar dem i sprit och äter dem under dagtid, vilket jag ämnar göra under hela den månad muslimerna – som inte har i vårt land att göra – firar sin Ramadan. En eld ska vi tända för Vår och för seger, för det är nästan vår i hela vårt land nu.

Nu är det vår i hela Sverige, utom i fjälltrakterna. Av klimatförändringar märks inte ett spår just i år, och den aggressiva Thunberg-sekten har tystats av Coronan…

Enligt de senaste prognoserna från kloka och väl kända forskare, som inte tror på de fake news som pumpas ut i Kvällstidningar och andra svenska media om att ”Anders Tegnell skulle ”hyllas” av WHO och andra smutsiga lögner, så kommer 10 – 20 000 svenskar vara döda till följd av Covid-19 innan pandemin är över.  De dödssiffror, som vårt land och folk fått utstå, är över 10 gånger så höga som i Norge och Finland, våra närmaste grannländer. Ändå tjatar Regeringen Löfvén vidare om hur ”lyckad” dess såkallade ”strategi” eller rättare sagt planlösa ad hocande är, och det värsta av allt är att det finns människor i vårt land som är dumma nog att gå på alltsammans.

Sverige har nu det sjunde högsta dödstalet per capita i hela Världen vad gäller Covid-19. Vem kan påstå att detta är ”lyckat” ??

Igår läste jag i SvD om en stackars idiot, uppenbarligen en mycket sjuk och förvirrad människa, som i någotslags idoldyrkan, tillfälligt ”ryck” eller en underlig drift att klottra och kladda på sig själv hade tatuerat in en bild av Anders Tegnell på ena armen. För dem som trodde att Thunberg-sekten och dess osunda fixeringar var det senaste i form av självbefläckelse och groteskeri kommer här något nytt, och med tanke på hur många sjuka människor det finns i vårt land; så kommer väl detta svineri leva vidare och vara ”trend” ett litet tag, tills den obehagliga sanningen går upp för folk.

Regeringen Löfvén lär idag ha diskuterat livsmedelsransonering och bland annat ryktas det om, att varje svensk skall få dricka högst två liter mjölk i veckan, enligt de hemliga planer man nu gjort upp. Inget annat land i Europa har infört sådana restriktioner, vad man vet – och vi kan fråga oss om detta blir lika populärt, eller något som ”går hem i stugorna”.

För egen del firar jag våren, naturen och naturens makter mycket hellre än något idiotiskt Tegnellande, och jag gör det utomhus, och i friska luften. På bålet med Löfvén-Regeringen, och låt oss hoppas på bättre och sundare tider för vårt land – för 20 000 medborgare färre är ett för högt pris att betala, och det vill vi inte ”ta”.

”Vid slutet, står segern !”

Gifu- eller Gåvorunan består av två Kaun eller Sken-runor, eldens runa – vända mot varandra

”Gåva kräver att gengåva gives” och störst av Gåvor är hälsan, den hälsa som man förmenar oss svenskar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s