FÖRBJUD Anti-FA, NMR och Ibn Rushd mfl…

I USA har man som bekant nyligen förbjudit AFA eller ”AntiFA” och flera grupper ur våldsvänstern, som däremot är i full verksamhet och bryter smittskyddsbestämmelser här i Sverige, samtidigt som de förstås hyllas av okunniga DN-journalister, som inte vill se vad som ligger bakom såväl smittspridning som våld. UNT, Uppsala Nya Tidning har idag rapporterat om hur Anti-Fa hotat studentpolitiker ur Moderaterna till livet, och kommit med hot som faktiskt har ”verkshöjd” enligt Polisiära källor, och som inte kan rubriceras som tomma ord eller väggklotter.

Kom även ihåg att uppsåtlig smittspridning, eller ignorerande av alla smittskyddsbestämmelser, faktiskt är att anse som Terror-brott enligt svensk lag (se förra inlägget)

 

Bildkälla: Polisen / GP. Bilden visar hur Svenska AFA-anhängare och såkallade ”Anti-rasister” ägnade sig åt grov misshandel – 180 gånger under 3 år. (Se fö SÄPOs rapporter om de sk ”Autonoma Miljöerna” där även sk ”Forn Sed”, Soldiers of Odin och andra ingår…)

Hot, för att få folkvalda politiker att upphöra med sin verksamhet är såklart allvarligt, eftersom det på sikt kan förstöra hela det demokratiska systemet i vårt land. I andra länder stryker man inte de här grupperna medhårs, och det har sina tydliga orsaker och helt klara skäl. Man förbjuder dem och nedkämpar dem – och sätter hårt emot hårt, vilket tyvärr är nödvändigt ibland. I Finland – vårt nära grannland – har man förbjudit både NMR – den sk Nordiska Motståndsrörelsen, de sk ”Soldiers of Odin” som i själva verket inte har någon som helst rätt att kalla sig soldater, eftersom det rör sig om kriminell drägg, motorcykelgäng och därmed likställda.

Finland har också visat betydligt mer vilja att agera, och upprätthålla sitt eget lands lagar än våra svaga syltryggar till svenska politiker.

Den finländska handlingsviljan, kommer sig delvis av den särpräglade situation, som rått i Finland ända sedan Andra Världskriget. Det Finländska folket, inbegripet både Finnar och Finlandssvenskar, är på många sätt mycket sundare än vi, därför att de alltid varit tvungna att försvara sitt land från Totalitära samhällssystem, något vi i Sverige tyvärr verkar ha glömt bort. Efter fortsättningskriget förbjöd man genast delvis kristna organisationer som  IKL och gav figurer som Risto Ryti tio års tukthus – ett straff och en påföljd som fortfarande finns i Finland.

”På Tukthuset med dem !” (Detta är en bild av Åbo Fängelse..)

Undantag har dock funnits från den svenska underlåtenheten att handla. Det andra största oppositionspartiet agerade redan 2018, och krävde på mycket goda grunder ett förbud i en Riksdagsmotion, som Regeringen Löfvén förhalade, bordlade och sablade ned med sin sedvanliga taktik. Så kom Morgan Johansson med sitt idiotiska försök till förbud emot Runor istället – och en tydligare symbol för Socialdemokratisk inkompetens, och en närmast total oförmåga att förstå situationens allvar, kan nog knappast tänkas.

Men, jag citerar, ur den motion som ett helt annat, för sk ”rasism” ofta beskyllt parti skrev redan 2017:

Vi har under många år fått se hur terrororganisationer kommit att påverka såväl den svenska demokratin som vanliga människors vardag. De sprider skräck, oro och skapar situationer som vårt rättsväsende inte klarar av att hantera. Den här typen av grupperingar har länge funnits i vårt land och de har kunnat växa sig starka då lagstiftningen inte varit tillräcklig. Vi har sett hur vänsterextrema, islamistiska och rasistiska eller rent av nazistiska element vuxit sig starka trots ett stort motstånd från allmänheten, då de kunnat bedriva sin terror under yttrandefrihetens täckmantel. Det rör sig bland annat om kända rörelser som Revolutionära Fronten, Antifascistisk Aktion eller Nordiska Motståndsrörelsen.

Självklart bör samtliga medborgare ha rätt att yttra sin åsikt och självklart ska alla ha rätt att ha konstiga åsikter. Det är jätteviktigt att vi även fortsättningsvis har en stor respekt för föreningsfriheten. När de här grupperna däremot går från att enbart hysa motbjudande åsikter till att aktivt bruka hot, våld och terror har man passerat anständighetens alla gränser vilket får förödande konsekvenser för vårt samhälle, såväl socialt som ekonomiskt. Vi kan inte fortsättningsvis tillåta vilken organisering som helst, där själva syftet med organiseringen handlar om att uppvigla till brott och där kärnan består av djupt kriminella personer. Det är fullkomligt oacceptabelt att samhället tillåter grupper som uttalat står för metoder som innefattar våld, vandalism eller annan form av skada mot enskilda eller mot vårt samhälle.

Vi har således också sett att organisering inom särskilda religiösa samfund, inte minst med salafistisk/wahabistisk riktning, inneburit en ökad radikalisering av främst unga troende. Detta har lett till mer intolerans och mindre respekt för universella mänskliga rättigheter. Det har lett till terroristbrott och till aktivt eller indirekt aktivt stöd till fruktansvärda brott mot mänskligheten. — Vi är flera förtroendevalda som tyvärr drabbats av terror genom hot, våld och andra typer av påhopp. Det bör därför råda en förhållandevis stor samsyn bland lagstiftare att lagstiftningen på detta område inte är tillräcklig. Regeringen bör därför utreda möjligheten till att förbjuda organisationer som uttalat använder sig av våld, skadegörelse eller annan terror mot vårt samhälle och våra invånare.

Det gjorde aldrig Regeringen Löfvén, som vi alla vet. Den utredde inte heller den ”palliativa vården” eller eutanesin på svenska äldreboenden, till exempel.

Ständig vaksamhet är vårt bästa skydd. Från vårt elektroniska Hlidskjalf, där också Särimner ser dig – till och med när du sover – men utan att hata eller hota !

Låt oss sätta MEDBORGARSINNE och OMDÖME i Högsätet…. Sådan är Hlidskjalfs princip !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s