Plötsligt en ODENS DAG…

Hedniska tankars inhopp i Corona-debatten, och mitt klara konstaterande att det tyvärr finns Regeringar runtom i vår Värld som inte alls genomför vad som är nödvändigt för att skydda sina respektive länder och befolkningar; börjar nu få insteg och gehör i allt vidare och vidare kretsar. Igår – en Odens Dag – för alla vet ni väl att Onsdagarna har fått sitt namn efter Oden och INTE någon jesus eller mohammed – så fick jag plötsligt nedanstående bild mig tillsänd av en medlem i den amerikanska Fb-gruppen ”The Asatru Community”

SAVE YOUR FRIENDS AND YOUR KIN – ONLY THUS WILL YOU SAVE HUMANITY !!

(HEALTHY HABITS BEGIN AT HOME)

 

De av er som verkligen är Asarna trogna, och alltså Asatroende som jag, vet förmodligen att Grimner eller Grimnir, ”Den maskerade”, ”Han som bär en mask eller grimma för ansiktet” är  ett Heite eller binamn för Oden, visdomens gud.

Den som verkligen är vis agerar inte bara för att skydda sig själv och sina närmaste, utan också sitt land, sitt samhälle och ytterst sett hela mänskligheten.

Det kan man enkelt göra genom att bära mask eller munskydd, i dessa ohälsans och Hels tider. Alla vet det redan, och alla kloka länder och regeringar har redan gjort detta till allmän lag, och inte bara ”råd” helt utan förpliktelse. Svenska Dagbladet berättade igår hur Lögnhalsen Anders Tegnell framträtt i TV i Maj i år, och påstått att bärandet av mask skulle ha gjort att folk skulle peta sig mer i ansiktet, ett löjeväckande och totalt obevisat påstående, som inte har ett enda dugg med läkarvetenskap eller solid kunskap att göra.

Till och med i Thailand eller rena U-länder fungerar munskydd utmärkt, och det är bara i dåligt styrda ”Demokraturer” som Donald Trumps USA och ”Landet Löfvén” som myndigheterna istället motarbetar medborgarnas bästa, och vill dräpa och döda sina egna. Kvällstidningen Expressen tar idag upp Anders Tegnells idiotiska jidder om sk ”Flockimmunitet” – ett begrepp som knappast existerar, och som enligt alla vetenskapliga källor kan ta flera generationer att utveckla.

Det låter som man är villig att acceptera sjukdom, lidande och död” för allt fler och fler människor i Sverige, skriver kvällstidningen.

Vetenskapliga data från The Johns Hopkins institute visar att Donald Trumps vägran att införa munskydd nu kostat 166 128 amerikaner livet. Fem miljoner tvåhundra två tusen människor i USA har redan insjuknat, och flera blir det.

Stefan Löfvéns Sverige är det sjunde sjukaste landet i hela Världen, med en dödlighet som ligger femdubbelt och fyrdubbelt ovanför våra närmaste grannländer.

Här dör 56,7 personer per 100 000 invånare, och över 86 000 svenskar har redan insjuknat. Med en dödlighet på 6,9 % under årets första åtta månader, betyder det att 7400 människor kommer vara döda innan årets slut, vilket kan jämföras med den förutspåelse om 7500 döda jag gjorde i april i år.

Ni måste lära er lyssna på Gudarnas röst.

Ni måste vara vaksamma, och sluta tro på Tegnell, FHM eller vår sjuka Regering.

DU ÄR SKYLDIG ATT VÄRNA DITT HEM OCH DITT LAND !!

3 tankar om “Plötsligt en ODENS DAG…

 1. Jag har en stilla undran kring de asatroende:
  I den kristna världen återkommer påminnelser om sanningen i Jesus. Genom tiden dokumenteras gråtande mariastatyer, uppenbarelser av jungfru Maria och änglar. Folk som har dött och återvänt, kan rapportera att de mötte Jesus. Jag har själv bevittnat en gråtande mariastaty i en kyrka i centrala Uppsala. Prästen blev förvånad, lyfte upp den lilla keramikskulpturen, synade den och konstaterade: ”Vatten tränger fram ur den torra keramiken.”

  Av ren nyfikenhet undrar jag om det finns bevittnade uppenbarelser av Tor, Oden, Frej eller liknande i modern tid. Jag vet att uppenbarelser hävdas i äldre texter, men frågan gäller vår tid. Vi kristna lever omgivna av en ständigt förnyad ström av bekräftelser från ‘andra sidan’, medan ni stackars asatroende bara har gamla sagor.

  ✝ Pax vobiscum 😇

  PS: Man har upptäckt att vita européer är Israels förlorade stammar, Guds utvalda israeliter. Vi svenskar är stammen Asher. Det är naturligt att nordbor är kristna, och att högre andemakter som historiskt verkat i området har samma ursprung, oavsett vilka ‘religioner’ folktron må ha format i deras efterföljd.
  https://privatspaning.home.blog/2020/06/26/europeerna-ar-israels-forsvunna-stammar/

  Gilla

  • Uppenbarelser av Gudamakterna sker hela tiden, enligt vad jag förmodar. Dels kan det yttra sig via drömmar – sanndrömmar eller ej – men också tydligare via vad som i kristen litteratur kallas epifanier, dvs en direkt gudsuppenbarelse. Det finns faktiskt en hel del hedningar som fått sådana, även i modern tid – men inte alla talar ut på internet eller i verkliga livet om detta, eftersom en epifani är en minst sagt omtumlande och livsavgörande upplevelse. För det andra finns ju budskap som vederfarits i form av kollektiv sejd, och på andra sätt – slutligen kan också gudamakter som Tor uppenbara sig direkt via åsknedslag vid låt oss säga meningsfulla tillfälligheter, Oden kan visa sig i stormen, Frejas närvaro känns högst påtaglig för hennes tillbedjare osv

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s