Island HEDNAS också snabbare än man trott

Tjodskrá Islands, den isländska motsvarigheten till SCB eller Statistiska Centralbyrån (ibland känd om Sadistiska Centralbyrån) i Sverige, publicerade den 10 Augusti i år data, som visar att Isländska Asatrufélagid för tredje året i rad är det samfund av alla, som går mest framåt i antal nya medlemmar sett.

Den kristna lutheranska kyrkan på Island, som fortfarande påstår att den skulle vara en ”tjodkirka” eller Folkkyrka, och alltså ha någotslags konstig ensamrätt på att företräda Islands folk, fastän det officiellt råder religionsfrihet och åsiktsfrihet även där, har nu minskat till 62 % av befolkningen, vilket motsvarar Sverige anno 2015 ungefär.  Ni kan studera Hlutfall Ibua eller utfallet för Islands innebyggare här:

Såhär såg alltså situationen ut den 1 Juni 2020 – men nu måste vi ta hänsyn till följande:

Alls voru 26.946 einstaklingar skráðir utan trú- og lífsskoðunarfélaga þann 1. júlí sl. eða 7,3% landsmanna.

Alls eru 54.342 landsmanna með ótilgreinda skráningu eða 14,8%.

14,8 % av islänningarna vägrade alltså att uppge vilken trosuppfattning de har, och ibland denna grupp döljer sig väldigt många Hedningar, eftersom Hedendomen INTE är en bekännelse-religion, som islam eller kristendomen. Man vet också att väldigt många islänningar tror på Huldufolk och än idag omfattar rent hedniska trosföreställningar, men att få vill erkänna det helt öppet, och inför myndigheterna. 7,3 % uppger sig vara helt utan trosföreställningar, och är därför Hedningar även de.

Asatrufélagid, eller de Organiserade Asatroende (till skillnad från de icke-organiserade dito) ökade under första halvåret 2020 sitt medlemstal med 244 medlemmar, och är nu 4764 + 244 = 5008 medlemmar inalles, vilket motsvarar 1,37 % av befolkningen, men till det måste vi lägga minst 7,3 %, samt alla de övriga hedniska samfund som finns på ön, bland annat 3507 organiserade Humanister.

Mest av alla tappade de kristna, samt zuisterna, en kristen grupp som påstår att de ska vara anhängare av den fornsumeriska religionen; men som lanserades som en kristen komplott bara för att beröva Asatrúfelagid dess statsbidrag (samfund på Island får statsstöd enligt sin relativa storlek, istället för genom vanstyre och kristna fördomar, som präglat SST, ”Nämnden för Stöd Till Trossamfund”, en myndighet Regeringen Löfvén inrättat). Zuisternas anförare arresterades och dömdes senare för omfattande bidragsfusk, och en lång serie ekonomiska bedrägerier, något den katolska kyrkan på island – liksom i Norge och Sverige också kan ha ägnat sig åt.

Visste du att Berndt Eidsvig, den katolske Ärkebiskopen av Norge, har blivit åtalad och dömd för ekonomiska bedrägerier på över 80 miljoner Norska Kronor ?

Katolikerna i Norge uppfann falska medlemmar under uppdiktade namn, något både Sydsvenskan i Sverige och norska media rapporterat om. Man överdrev sina egna medlemssiffror med femsiffriga belopp, alltså över 10 000 medlemmar som inte alls fanns, utan bara var påhittade. Norska staten har lurats på över 160 miljoner kronor, genom många år.

Norsk Polis var år 2016 tvungen att konfiskera Katolska Kyrkans medlemsregister, sedan kristen korruption nått oanade höjder…

På Island påstår nu Katolikerna helt fräckt, att de skulle ha 14 686 medlemmar, men detta är antagligen starkt överdrivet. Isländska Folkekirken påstår att 230 692 islänningar skulle vara medlemmar hos dem, men det är också föga trovärdigt, och bygger antagligen på halvsanningar och lögner.

I Sverige betalade SST ut mer än 1,1 miljoner kronor till katolikerna förra året, bidrag som denna världens absolut rikaste kyrka inte behöver. Totalt slösade man bort 78 miljoner kronor i skattepengar på Islamisering, Monoteistiska förkunnelser och annat, som både skadar demokratin i Sverige och det svenska samhället.

På Island, däremot – visar den organiserade Asatron och hedendomen en ständig stegring. Här ett diagram från Tjodskrá Islands, som visar fördelningen bland fria, Hedniska män och kvinnor på Asarnas och Vanernas ö i Nordatlanten !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s