”En Amerikansk Valkampanj”

Våldsdåden, upploppen och det allmänna sönderfallet av det svenska samhället sprider sig alltmer. Förutom det senaste veckoslutets kravaller i Malmö, rapporterar våra stora media nu också om stenkastningen i Ronneby, där ett trettiotal utlänningar tros ha löpt amok och förhärjat ett helt statscentrum. Tre personer gripna, 6 ”omhändertagna” säger SVT. Vid upploppen i Malmö, däremot, rörde det sig om hundratals kriminella, och ortens Imam har uttalat sig, och sagt att det här var ett upplopp organiserat av ren drägg, och att det hela inte på något sätt har med Islam eller religion att göra.

Frans G Bengtsson om ”Slaveriets avskaffande” i USA (1932):

Detta finge då kallas en av mänsklighetens mera groteska transaktioner, alldenstund negrerna aldrig i främsta rummet varit vare sig ”slavar” eller ”fria” utan i främsta och avgörande rummet varit just vad de måste förbliva, nämligen just negrer, den konstant som en gång för alla bestämmer deras ekvation.”

Det må den gode Samir Muric ha rätt i – men ändå – varför har det i så fall aldrig rått någon egentlig fred i Mellanöstern, sedan slaget vid Kadesh – 1274 före vår tideräkning – och vidare framåt ? Överallt där Monoteismen visar sitt fula tryne, slutar det förr eller senare alltid såhär. Överallt där kristendom, islam eller andra monoteistiska religioner tillåts uppträda fritt, och får tränga in i ett samhälle, går det alltid på samma sätt. Det slutar med våld, förföljelse av oliktänkande eller pogromer. I Mellanöstern har man aldrig hållit fred, och nu har Regeringen Löfvén och de regeringar som föregick de ”berikat” vårt land med mellanösternkulturer, ”ensamkommande” och radikal islamism. Och följderna ser vi nu allihop.

Rörande det klientel, man nu importerat till vårt land, så har man redan under mer än två årtionden försökt på alla sätt. Man har försökt ge de här personerna utbildning, och lära dem svenska. Det har misslyckats. Man har försökt ge dem bostäder, jobb och försörjning – men de vänder alla meningsfulla eller lagliga sätt att försörja sig ryggen. Man har underlåtit att straffa dem, och hittat på ”straffrabatt” efter straffrabatt – och resultatet har bara blivit fler och fler mord, sk ”skjutningar” och våldsdåd inom Sverige, eller i dess närmaste grannländer. Allvarligt talat – varför låter vi de här personerna, och deras ”kultur” alls ”berika” oss ?

Det är ghetto- och gangstermentaliteten – inget annat! (Imam Samir Muric i Sydsvenskan, 29 Augusti 2020)

Rikspolischefen, Anders Thunberg, måste nu ”vädja” till allmänheten att sluta upp bakom Polisen, och försöka upprätthålla lag och ordning själva. Allt detta enligt vad facktidskriften ”Dagens Jurdik” skriver.  Polisen kan knappast göra någonting längre, eftersom fängelser och häkten är överfulla sedan länge, säger han, och de har heller aldrig förut varit så fullbelagda som just nu. Ändå säger Anders Thunberg bistert att fridstörarna snart kommer att gripas allihop, att de kommer att bli lagförda för det ”nya” brottet Blåljussabotage, eftersom stenkastning emot Polis och Ambulans givetvis är allvarliga saker, som det inte skall utdelas amnesti för.

Vi minns alla Husby-kravallerna år 2013, och hur det gick då. Den gången var det Regeringen Reinfeldt som utdelade amnestierna, trots hundratals nedbrända skolor, daghem, och tiotusentals uppeldade personbilar över hela Sverige, varav en faktiskt var min, och en tillhörde min muslimske granne. Kan vi verkligen tro på den Regering vi har, den här gången ? Jag är benägen att hålla en skeptisk attityd – man har lurat oss etniska svenskar många gånger förr – så den som lever får väl se.

Ett nytt alternativmedia jag just hittat – benämnt ”Avancemang – Opinion, Kultur och Satir” (tiden får väl också utvisa vad som döljer sig bakom denna rubrik) skriver idag såhär, vad beträffar ”Byggstenarna till Nuet” som man för dagen skriver om…

Anledningen till att vi idag befinner oss i en urartad självmordsbenägen civilisation beror delvis på vårt kristna arv, vår vurm för rättvisa och svaghet som förföljer oss trots att vi lämnat kyrkan. Och delvis vår progressiva kultur där hierarkier ständigt och numera mekaniskt ska rivas, ty vi tror att något gott kommer ur detta varje gång. Det har ju fungerat förr, även om det numera var längesedan vi lyckades klämma sista droppen ur denna omvälvande lek. För att vår kultur ska bli vital och levande igen, så har vi till en början dessa två konkreta mentala utmaningar framför oss.

Man har sett det gång på gång – genom hela mänsklighetens historia. Några kulturer bygger upp, andra förmår bara att riva ned och förstöra…

Nåväl.

I rest my case.

Borta i Det Stora Landet Trump, alltså Trumpilandia, försöker just nu en viss president bli återvald. Jag vet inte om han kommer att lyckas med det, men eftersom den mänskliga dumheten sorgligt nog väldigt ofta är konstant, och Mr Trump också stöttar sig på ett visst klientel, eller en viss grupp av ”kärnväljare” som han – förmodligen med rätta – tror skall avgöra saken till hans fördel, så blir det kanske som det blir. Fyra år till med Mr Trump går kanske att uthärda, likt bränder och upplopp, men förmodligen vore det bättre för mänskligheten och USA om han faktiskt avgick.

Själv har jag ägnat mig att läsa The Dallas Observer, och hängt med i det lokala Sheriff-valet för Denton County, Texas, USA där en viss person som kallar sig ”Freyja Odinsdottir” (fast hon-han-den-det inte alls heter så på riktigt !) tror att hon har goda chanser att bli sheriff och vem vet – kanske väljer vi någon av hon-han-den-dets gelikar till Rikspolischef här i Sverige också – för i ett desperat läge, får man inte vara rädd för udda metoder..

Snart the Sheriff of Denton County, eller Rikspolischef i landet Löfvén, kantro ?

Om vederbörande verkligen vore Asatroende och seriös, skulle hon-han-den-det för det första lära sig, att inom Nordiskt Namnskick uppkallar man sig aldrig någonsin direkt efter en gudamakt, för det andra går man inte omkring och påstår, att man skulle vara son eller dotter till någon Gud.

Förutom att hon nu kandiderar till jobbet som Sheriff, påstår sig Ms Odinsdottir ha varit Marinkårs-soldat med erfarenhet från Irak och Afghanistan, och förutom det har hon också arbetat som utkastare på lokala krogar i just Dallas, när hon inte varit ”Professional Dominatrix” och dessutom porr-aktris – enligt vad ”The Dallas Observer” meddelsamt talar om för oss..

Det ni ! Där ligger både Annie Lööf och Ebba Bush Thor – (som säger sig vara kristen och har uppkallat sig direkt efter en Asagud)- uppenbarligen helt i lä…

Själv tycker jag att det är aningen synd, att ”The Vermin Supreme” (alltså ”Den suveräna ohyran!” vlket är vad hans artistnamn betyder ) numera dragit tillbaka sitt namn från själva presidentvalskampanjen, även om han lär vara nummer tre på Libertarianernas valsedel, over there…men tack och lov inte här… ännu …

Rösta på Vermin ! (Det är precis lika ILLA som någonting annat…)

Han har bland annat gjort sig känd för att gå omkring med en svart gummistövel på huvudet (ett ”överbud” sett mot Mr Trumps tupé) samt kräva en ponny för varje hushåll, och flera murar genom Detroit… Nästan lika bra som Regeringen Löfvéns representanter, för när herrar Tegnell och kompani nu verkar så färglösa, och Rikspolischeffen lovar ”hårdare tag” helt utan att ha det manskap och de resurser han borde ha – kanske vi kunde rösta på Herr Vermin – även om han inte är Hdning – men det ÄR jag…

Detta land överlever bara på Gudarnas försyn, och avsätter vi inte vår Regering snart, liksom människorna i Byelarus eller Vitryssland håller på att avsätta sin, tror jag faktiskt att goda råd håller på att bli dyra, även om Särimners kokta fläsk aldrig blir helt stekt..

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s