NYTT från Iran: Nu är det SLUT på ”Allahu Akbar” – och slut på Jesus-köret…

Opinionsundersökningsinstitutet Group for Analyzing and Measuring Attitudes in Iran (GAMAAN) visar nu – i September 2020en undersökning på 50 000 perser, eller Iranier, som de numera kallas – och de uppvisar samma trend som i mer än 40 år varit väl etablerad i hela Västvärlden.

Nu är det SLUT på allt Jesus-kör. Det är SLUT på Mohammed-dyrkan, och FINITO med ”Allahu Akbar !”

Trots att Iran i mycket är en religiös diktatur, där alla andra religioner utom den mest fanatiska formen av islam förföljs, så minskar helt klart stödet för de omänskliga, totalitära och fullkomligt abderitiska Abrahamitiska religionerna. ”Åsiktskorridoren” i Iran visar sig vara mycket bredare än man kunde tro – det är bara här i ”Landet Löfvén” eller det som en gång var Sverige som den förblir trådsmal…

90 % av de tillfrågade 50 000 personerna bor i Iran, och av dem svarade 22 % att de inte alls tror på någon ”Gud” eller Allah, fastän detta kan rendera stränga straff enligt Irans nationella lagar. Bara 32 % anser att de är Shia-Muslimer, men 9 % säger att de är Ateister – och 22 % uppger att ”de inte har någon religion” (en hel del Zoroaster, Irans traditionella, Dualistiska Hedendom med Elddyrkan som högsta princip, ryms förmodligen i den här kategorin. Zoroasterna är också förföljda idag, men har i alla tider onekligen hört till den persiska kulturen. )

Detta gör – att det nu finns minst 31 % HEDNINGAR i självaste IRAN !!

Trots HOT OM DÖDSSTRAFF väljer det Iranska folket en annan väg – de säger NEJ till Monoteismen…

Av de 60 % som säger sig vara ”födda in i muslimska familjer” säger 61 % inte några dagliga böner, stick i stäv med Koranen. 69 % är helt övertygade om att religionen inte ska få styra lagarna i något land – olikt Sverige – där Koranbrännande nu inte är tillåtet, även om man fortfarande får bränna Bibeln.

71 % anser också, att Religioner INTE ska ha statsbidrag, eller offentlig finansiering – olikt Sverige – där mer än 860 miljoner slösas bort årligen !

42 % anser, att religioner – oavsett vilka – inte ska få missionera offentligt – olikt Sverige – där Jehovas Vittnen sysslar med Dörr-terror !

78 % anser, att Hijab-bärande INTE ska vara obligatoriskt längre, eller föreskrivet i lag – olikt Sverige – där Mona Sahlin och flera statsråd uppträtt i detta löjliga klädesplagg

Såhär såg kvinnor i Iran ut på Shahens tid… Nu är det ”PÅSE ÖVER HUVUDET” som gäller — Fast kanske inte så länge till…

 

Slutligen så säger 37 % av alla Iranier att de dricker alkohol regelbundet, trots att det varit förbjudet sedan ”den islamska revolutionens” tid. Ja – de tar sig en grogg, helt enkelt.. De mulliga mullorna, som så länge styrt, ställt och förtryckt, görs till löjliga gamla gubbar nu – Det iranska folket vänder sig bort från dem – och ÖVERGÅR TILL HEDENDOMEN.

Varför skulle vi då inte få göra samma sak här i Sverige ? HEDNISKA TANKAR vill på detta sätt visa sin Solidaritet med det Iranska Folket, och sänder dem en vänlig tanke !!

Visste ni att Ateisterna i Iran nu har en Riksorganisation ? – Fylld av modiga medborgare…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s