”Hemlig” president svor eden i ”Hemlighet” och vi minns andra konstiperade konspirationer…

Från Vitryssland rapporteras idag enligt DN (låtsasliberal) att President Lukasjenko i Vitryssland eller Belarus svurit presidenteden i största hemlighet, bakom ryggen på hela sitt folk och utan att någon förutom speciellt inbjudna mediakällor och så vidare fått vara närvarande. Vi känner igen metoderna. Sådant har också hänt i vårt eget land. Före det senaste riksdagsvalet i Sverige – som skulle vara demokratiskt efter vad man sa – var det en viss Statsminister, som rent ut sa att han vägrade avgå, oavsett vad valet skulle ha för resultat – precis som Lukasjenko !

Det har alla svenskar – klädsamt nog ! – glömt bort nu, men det är sant, inte desdo mindre…

”Lika som Bär” – Eller ? Det vilar något ÖSTSTATS-MÄSSIGT över det hela… Båda ”kuppade sig till makten” med Quisling-metoder…

Oppositionen vann valet, precis som i Vitryssland, men ”kuppades” bort, med rena ruffel-och-båg metoder, som visserligen inte var helt olagliga eller stred emot Sveriges konstitution, men inte mindre än två gånger i rad förklarade Riksdagen, vårt nationella parlament, Regeringen Löfvén för ogiltig..

Vår egen älskade Statsminister, den store och hyllade Ledaren-Svetsaren har i dagarna framträtt framför den nybyggda Polisstationen i Rinkeby.  Han säger attdet går bra” att bekämpa Brottsligheten, och att ”Många” vill flytta just till Rinkeby och bo just där. Låter det inte lite – tja – ”Vitryssland” kanhända ?

Vilka är dessa ”många” som ska förutsättas bo i Rinkeby, samtidigt som Statsministern själv säger sig vilja flytta dit ?

Är det Rinkebys nuvarande befolkning, som faktiskt inget hellre vill än att flytta därifrån ?

Är det etniska svenskar, kanhända – eller vilka är de ”många” ? Är det helt andra ”många” som ska importeras hit, ungefär som om ”Många” stöder Lukasjenko – inte minst de många från utlandet – eller i det Belarusiska fallet FRÅN MOSKVA – medan det här är fråga om MÅNGA somalier, eller muslimer från Mellanöstern…

Deras politik ligger fast och klar, sedan årtionden tillbaka…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s