En av ”Vårdens Taimourer” tagen på BAR GÄRNING

Jag har tidigare – i två inlägg – berört ”Vårdens Taimourer” i Sverige, alltså de personer som infiltrerat sjukvård, socialtjänst och övriga myndigheter, i avsikt att införa sina egna Mellanöstern-värderingar och sjuka ideal från Monoteismens kriminella Klan-kulturer. Till synes ”oförklarliga” incidenter har inträffat, ibland med dödsfall och personskador som följd, och den officiella förklaringen har hela tiden varit, att sjukvårdsapparaten är överbelastad, delvis pga Corona-krisen och att personalen skulle ”gå  på knäna” vilket skulle förklara precis alla misstag och uppenbara felbehandlingar som sker. Men brottsligt uppsåt kan inte uteslutas i många fall. Tänk på hur en uppenbart illitterat hemtjänst-anställd plötsligt ”tog fel” på en tub superlim och en flaska ögondroppar (vars förpackningar ser helt olika ut och har olika text) och försökte beröva en äldre, etniskt svensk kvinna synen, till exempel.

INGEN ska behöva utsättas för religiöst motiverade ”felbehandlingar” eller sk ”misstag” i vården…

Sydsvenskan berättade i veckan om hur en sk ”Regionanställd” av Yazidisk härkomst – detta är en fanatiskt kristen minoritet, närbesläktad med Kurderna – i Malmöhus län spionerade på unga kvinnor och flickor via deras patientjournaler, som han tog del av via dataintrång i mer än 60 olika fall – vilket alltid är en brottslig gärning.

Yaziden, som nu fått avsked, skulle fastställa om de haft sex före äktenskapet, ifall de skaffat sig preventivmedel, haft  intim kontakt med svenska män eller gynekolog, vilket skulle ”vanärat” dem enligt hans förvridna, religiöst motiverade sätt att se. Som vi alla vet, vimlar även Islam som religion ofta av dylika, gravt kvinnoförnedrande och felaktiga föreställningar, som kommer av ”Klankulturernas” sjuka hedersuppfattning – men borde vi inte snarare tala om en Vanhedrande kultur från Mellersta Östern ?

Enligt Kammaråklagare Lisa Åberg och ”Sydsvenskan” svävar många av de 60 kvinnorna i uppenbar livsfara, på grund av vad som läckt ut ur dåligt bevakade patientjournaler. Borde inte en åklagar-undersökning också omfatta de som gav Yaziden anställning, nu när han visat sig uppenbart opålitlig i säkerhetshänseende ? Hur långt upp inom Landsting och Region sträcker sig infiltrationen ??

Alternativ-mediet ”Samhällsnytt” har tagit upp samma nyhet, och skriver:

Brotten rubricieras som grova eftersom det handlar om en systematisk kartläggning av kvinnor i den yazidiska gruppen och en stor mängd uppgifter. — — Detta är problematiskt framför allt för andra generationens unga flickor med ursprung i gruppen som vill leva fritt och jämställt på samma sätt som sina väninnor med svensk bakgrund. I värsta fall riskerar de att dödas om det blir känt inom det yazidiska civilsamhället att de haft sexuella kontakter före äktenskapet med någon svensk eller annan icke-yazid som det är sträng förbjudet att ha relationer med överhuvudtaget.

Oron inom gruppen för att flickorna ska ”försvenskas” är stor när man lever i ett land där majoritetssamhället har en helt annan friare och mer jämställd syn på kvinnans roll i samhället och rätt till ett eget liv, inklusive sex före äktenskapet.

Infiltration av vården sätt att kontrollera kvinnorna

Att låta personer lojala med klanen infiltrera den svenska vårdapparaten är ett sätt att upprätthålla den yazidiska kyskhetsnormen för gruppens flickor och undvika att dra skam och vanära över familjen genom att få varningar när någon flicka bryter mot klanens kulturella och religiösa regler.

Den 32-årige yazidiske infiltratören har fått sparken från sitt jobb i vården i Region Skåne och har suttit häktad i tre månader. Datum för rättegång är ännu inte bestämt. Mannen har medgett att han begått brotten och att motivet varit hedersrelaterat.

Hur många av de Monoteistiska klanernas infiltratörer går lösa därute ? Hur många ”Vårdens Taimourer” finns det i Sverige ?? Också kvällstidningen Aftonbladet har skrivit om ett liknande fall – kanhända identiskt med det ovan..

Otroligt nog dör många ”balkongbrudar” i Sverige plötsligt och ”oförklarligt” av fallskador… Beror det på dåliga hus eller balkongers bristande hållfasthet, kantro, eller vad är orsaken ?

När även läkarkåren innehåller extrema muslimer och liknande, kan vi då vara säker på att ha en objektiv sjukvård, som inte ska döma efter ras, kön, läggning, bakgrund eller region, utan behandla alla lika ?

Enligt den KRISTNA Bibeln skall kvinnor ”Tiga i församlingen” och vara sexuellt undergivna. Islam föreskriver också att de ska ha ”påse över huvudet” och inte gå med obetäckt hår… Tjogtals med citat ur Koranen och Bibeln handlar om det här…

Enligt HEDENDOMEN och ASATRON kan varje Kvinna SJÄLV välja sitt liv, och styra över det… Hon kan vara ung och vild som Freja, klok som Frigg, Gammal som Hel, livgivande som Idun, trogen som Sigyn och kärleksfull som Nanna… bland annat…

VILKEN väg väljer Världens kvinnor ? Kristet och Islamskt SLAVERI eller Nordisk FRIHET ??

2 tankar om “En av ”Vårdens Taimourer” tagen på BAR GÄRNING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s