SvD och Gamle Herman hävdar vår kultur i oturen…

Enligt en viss Linda Staaf på NOA, Polisens Nationella Operativa Avdelning, är de kriminella nätverken och klanerna från utlandet blott en ny ”Kultur” som etablerat sig ibland främst andra generationens invandrare, som det bara är såå synd om såå, eftersom de små stackarna kommer ifrån utsatta områden. Detta enligt en intervju med Fru Staaf i Sveriges Radio – och min enda reflektion i sammanhanget är att fråga, om hon alls insett eller förstått sin uppgift som Polis, eller vi kanske skall göra som i staden Minneapolis, USA, och avskaffa Polisen helt och hållet. Fru Staaf säger ju att all brottslighet, bilbränder, mord på öppen gata, muslimska riots i Malmö och så vidare och så vidare bara är ”kulturföreteelser”, och därmed torde de alltså vara något som vi etniska svenskar skall välkomna med öppna armar enligt hennes åsikt – men den får nog stå för henne – samt förstås hennes chefer inom Regeringen Löfvén, som den högste Oppositionsledaren idag meddelat, att han visst inte tänker fälla, eftersom det ju vore att fälla Regeringen ”av fel anledning”.

Någotslags ”Frejas snälla Fredag” har redan utbrutit i det sårade och sargade Folkhemmet, som numera är till för precis alla folk, utom just vårt eget.

Piller och floskler regnar över vårt land – liksom den politiska elitens unkna ursäkter…

Även drogkartellerna vädrar morgonluft. Enligt Folkhälsomyndigheten så har Sverige nu högst drogdödlighet i hela Europa – fyra gånger högre än EU-genomsnittet och enligt vad vi redan vet om denna myndighet, dröjer det nog inte länge tills en ”expertpanel” under ledning av Anders Tegnell inte kan bestämma sig, om de skall legalisera kokainet eller inte, men säkerligen behöver knarkarna inte använda munskydd, och så kan vi även avskaffa Tullkriminalen, för att spara pengar åt den Koranbränningsjagande Sharia-polis, Regeringen Löfvén snart tänker lägga alla resurser på – eller något annat lika dårhusmässigt företag… Krav på legalisering, fritt hasch till alla som vill ”fornseda loss” riktigt ordentligt, och krav på fria sprutor lär nog inte vänta på sig – allt för våra skattepengar, allt rakt ut i vasken..

Självklart skall vi inte heller vara ofina nog att diskutera de Narkotikabrotts-misstänktas ursprung, då bleve vi ju alla rasister – det har ju allas vår Justitieminister Morgan ”Mollgan” ”Runförbudet” Johansson sagt – och då förstår vi ju allihop att det måste vara sant, ja en sanning, såsom den högsta av lagar

Från Amerika meddelas idag, att en viss Mr Trump insjuknat i Corona. Det blir nog inga fler Tv-debatter för just hans del, eller så kanske den gamle Trumpstern känner sig så säker på sin seger, att han tror sig kunna vinna på att lägga sig på sofflocket, och göra ingenting, ingenting, ingenting samt svika sitt ansvar – ungefär som Ulf Kristersson här hemma i Sverige. Inte för att jag tror att ”Vinegar Joe” Biden blir en så mycket bättre president, vilket jag antydde genast igår. Mina bröder i Sverige har uttryckt att valet i USA inte skulle angå oss. Mina vänner i USA säger samma sak som jag själv sade vid notisen om Löfvéns styvmoders frånfälle – detta är ett klart fall av dålig Karma – den sjukdom vars spridning eliten orsakat, slår till sist tillbaka mot eliten själv.

Mr Biden, däremot lär ha sagt att alla väljare skall börja rabbla kristna böner och säga Amen för Presidentens hälsa – ungefär som om detta irrationella och sjuka beteende skulle hjälpa någon…

Vad man verkligen anser vara ”Kultur” kan synbarligen vara högst olika här i Världen, men jag tror faktiskt inte jag håller med Fru Staaf eller de stolpskott till apologeter, vi dagligen tvingas åse i våra media. Någon som inte hör till dem, uppenbarligen; är den här gamle mannen – hela Sveriges populär- och ibland Vulgärhistoriker Herman Lindquist, ni vet han som i sin ”Svenska Historia” i över tio band på fullt allvar ville hävda att ”Oden var vår förste Turk”, att Torgny Segerstedt var nazist – det sista visade sig dock vara tryckfel – någon strök hastigt och lustigt ett ”inte” i Herr Lindquists manus, förargligt nog – men denna gång upprörs denne Nestor över Mora Stenar, och hur sorgligt vanvårdade de sista ömkliga resterna av denna den Svenska Demokratins vagga – från HEDNISK tid naturligtvis – faktiskt är.

Visst kan jag hålla med herr Lindquist om den saken. Jag har i åratal kämpat för att återställa Gamla Uppsala från den katolska besudling och den nedsmutsning som pågår där, och det pågår fortfarande namninsamlingar i Nordiska Asa Samfundets regi för den saken på nätet. Inte mindre än 1666 personeer har skrivit på vad jag själv var först med att kräva, och vad jag tog initiativet till, och självklart har Herman Lindquist rätt i att i vilket land som helst – utom just Landet Löfvén eller Sverige, skulle man ta hand om sin egen nationella historia eller sitt verkliga kulturella arv på ett bättre sätt. Vad man upprörs av, kan ju vara olika här i Världen, men utan att förvalta våra rötter, går vårt samhälle sönder – så avslutar SVT och Herman Lindquist – som tydligen till slut bytt sida, och ändrat sig beträffande alla de åsikter han tidigare haft, och gett luft åt. Jag önskar honom välkommen till den del av Sverige, där jag själv alltid varit, och alltid bott. Alltid kämpat, alltid trott – från den första dagen av sann medvetenhet till den sista.

Uti SvD idag möter jag en artikel om filosofen Martin Hägglund, annars Yale-professor från USA, som tidningen vågar recensera i positiva ordalag, trots att han pläderar för en litterär humanism, och ingen fadd, tom och totalt föråldrad kristendom. Detta är det närmaste SvD någonsin lär komma min åskådning, inser jag – men som Hedning i dagens Sverige får man också vara glad för det väldigt lilla, vänta och bida sin tid. Professor Hägglund påstår också att ”tid är det värdefullaste vi har” (det är inget nytt, det visste redan Urban Hjärne) samt att hans egen Humanism ofrånkomligen skulle leda till slutsatsen, att Marxisterna egentligen har rätt. Det håller jag inte alls med om, även om vi inte får glömma bort Groucho, Harpo, Chico, Zeppo och Gummo -för bröderna Marx var ju fem stycken, och en av dem hette inte Engels !

Slutligen påstår filosofen Hägglund att han var lyckligare innan han utgav sin senaste bok. Det tror jag emellertid helt och fullt på, med tanke på vilka dumma frågor journalister kan ställa till författare, hur ytligt de blir behandlade och hur deras mobb och trollsvans av fiender vanligen behandlar dem på nätet.

SvD för idag också en utmärkt artikel om Albert Bonnier, nyligen föremål för en jubileumsbiografi av Per T Olsson, ”som kan sitt 1800-tal”. Väl så, kära SvD ! ”A writer shouldn’t write what he doesn’t know”. Den första bok Albert Bonnier utgav – för sitt sista sparkapital – var en översatt pamflett från franskan, får vi veta, med den i mitt tycke mycket säljande titeln ”Bevis att Napoleon aldrig existerat.  Jag menar – tala om Fake News eller ”Alternativförlag” – långt före våra kvällstidningars senaste idiotiska spekulationer om påstått svenska Ubåtars ramning av Estonia, mystisk sprickbildning och påståenden om ”vapensmuggling” (vilket är ännu mer bisarrt !) – men sådant som ”alternativa fakta á la Trump” fanns alltså redan 1837 !

Problemet är bara, att jag har hört allt detta förr.

I en bok betitlad ”Myter och Mysterier” från 1973 tog den svenske författaren Tage La Cour en gång upp den franska ”hypotesen” om Napoleon Bonapartes non-existens. Det hela var en parodietymologi, myt-forskning och den mest ovetenskapliga sortens humanism, samt människor som kan kläcka ur sig resonemang om att ”Buona Parte” betyder dagens goda del, och Apollon var en solgud, så måste också N-Apolion vara en liknande gestalt, och då Apollon dödade draken Python enligt myten, gjorde Napoleon slut på den franska revolutionen, vars namn ju kommer av ”revolo-” dvs något krälande, som reptiler.

Med dylikt ”fornsedande” kan vem som helst alltså bevisa vad som helst, hursomhelst – och i samma SvD:s digitala upplaga, säger Dick Harrison – populärhistorisk kåsör med trehundra gånger större vederhäftighet och vetenskaplig bas än Herman Lindquist någonsin haft – att begreppet ”Deus ex Machina” ändå ansågs som  lättköpt fusk och idel slarv med dramaturgin, redan under antiken.

Kanhända har Professor Harrison läst mitt senaste inlägg om ”Hanuman to the Rescue” – men finessen är – att man måste noga hålla isär vilka gudar man tror på, eller anropar. Ärkeängeln Mikael, eller allt det kristna kör som fyller DN:s sidor ger jag inte mycket för, hursomhelst, och även om SvD visar tendenser till Hednisk Humanism, är de mycket sällan förekommande och knappt mer än språklig polityr, trots att Dick Harrison hör till de lysande undantagen bland SvD:s medarbetare.

Han har redan deklarerat, att han fullt och fast tror på Ragnar Lodbroks historiska existens, för det finns faktiskt helt autentiska historiska källor som nämner denne, även om han naturligtvis övergått till att bli skaldiskt utbroderad så småningom, och allt som påstås om Lodbroks-sönerna – särskilt i dumma amerikanska TV-serier – för den skull inte alls behöver vara sant, vilket Dick Harrison varit den förste att påpeka.

Å andra sidan vore det roligt att veta, om samme Professor Harrison kan räkna upp ett – säger ett såsom i ett enda – historiskt bevis för Jesu historiska existens, nu när Svd ändå är en konservativt kristen tidning, till skillnad från den ännu mer socialistiskt kristna Dagens Nyheter.

Det tror jag Dick Harrison kommer att gå fullständigt bet på, för till skillnad från Napoleon – som bevisligen fanns – och Ragnar Lodbrok – som var en historisk person han också – trots vissa berättigade tvivel – så finns inga, fullständigt nada av bevis för just jesus – som är en påhittad sagogestalt, lika verklig som Jultomten.

Motbevisa det – och minns att såväl Loke som sanningen finns därute..

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s