Stora Framgångar för Hedniska Tankar i September..

Under September 2020 satte Hedniska Tankar nytt månadsrekord (sedan 2014), och vårt läsarantal är nu uppe i över 305 läsare per dag, vilket är den största cirkulation den här bloggen uppnått för året. Den största siffran på antal läsare per dag i September kommer annars från 2018, och låg på 260 läsare om dagen, men det har vi nu överträffat med sådär 17 %, Gudamakterna till ära, och till äring och frid. Hedendomen växer och tilltar, särskilt här i Sverige !

Vi har också passerat 2016 års helårsrekord på drygt 65 000 lästa artiklar och inlägg, eftersom inläggen från detta år hittills blivit lästa mer än 67 000 gånger.  Fortfarande är Sverige i särklass det land, där flest läsare av Hedniska tankar finns – detta är ju en blogg på endast svenska – men ungefär 10 % av våra läsare finns också i utlandet – ca 1 % i USA, men ännu fler i andra länder.

Observera: tröjan bär texten Otrogen eller HEDNING på arabiska…

”Vi hednar stora, vi hednar små – vi hednar några – med helskägg på !”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s