Rapport från Åldringsmorden, förlåt – vi menar såklart Åldringsvården…

Enligt SVT och SvD – två vederhäftigare källor än låtsasliberala ”blaskor” som Dagens Nyheter skall Södertälje Sjukhus denna vecka IVO-anmäla sig självt efter ett av många mordfall, där man nekat personer över 70 år varje form av sjukvård för Covid-19.

Det gäller det mest uppmärksammade fallet från i våras. Gösta Andersson, 81 – som annars är frisk nog att springa Lidingöloppet – nekades plötsligt all vård, trots att hans dotter Ulrica Stigberg lovats att de skulle ta bra hand om hennes far – men bara dagen efteråt, nekade en okänd läkare fadern all vård och skrev ut honom – och om det inte varit för dotterns tjat, hade han aldrig fått någon vård överhuvudtaget, utan lämnats att dö, som hundratals och kanske tusentals andra. Media vill fortfarande inte uppge vilken läkare som varit i farten, och än mindre namnge denne – men ”sjukhuset erkänner att det gjort fel” enligt båda mediakällorna.

Han skulle mördas. Läkare, Landsting och Regering hade kommit överens om saken, men han gäckade dem genom att tillfriskna….

Detta anser Gösta Andersson vara upprättelse nog för honom – men vad hände med alla dem, som inte hade sådan tur – och alla dem, som inte hade några tjatande döttrar, som kunde övertyga sjukhusledningen ?

Nástrand heter det allra nedersta och yttersta helvetet. Dit kommer alla dem, som mördat sina egna fäder…

3 tankar om “Rapport från Åldringsmorden, förlåt – vi menar såklart Åldringsvården…

  1. Läkare som utbildats i Sverige svär inte den Hippokratiska Eden, eftersom den aldrig funnits med i utbildningen … (Vid den sjukvårdsutbildning jag har, nämndes den, men det är allt.)

    Gillad av 1 person

      • Det svenska vårdsystemet idag dikteras utav läkemedelsidustrin och dessa har naturligtvis direkt styrning på vad Läkemedelsverket och Socialstyrelsen ägnar sig åt. Självständigt tänkande bland läkare tillåts undantagsvis (om den gynnar berörd industri) Läkemedelsindustrin sedan länge har styrt sin verksamhet mot ‘utveckling’ av symptomhämmare. Läkande medel, dvs genuina läkemedel, är inte lönsamma. Precis som i de flesta branscher, så satsar man på de lönsammare delarna. Bieffekter av preparaten betraktas som följdinkomster, eftersom branschen kan sälja ytterligare symtomhämmare för dessa …

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s