I vilket SVT:s Quislingar fortsätter att försvara våldsbejakande Islam

Efter Monoteisternas brutala mord på den franske skolläraren Samuel Paty har SVT, den svenska statstelevisionen, intervjuat Frankrikes Ambassadör i Sverige, monsieur Etienne de Gonneville. Plötsligt under intervjun kommer SVT:s journalist med en helt partisk replik, som varslar om att han i själva verket står på Islamisternas sida, och säger att Frankrike ”ska visa respekt” inför islamistiska mördare, och ge med sig inför dem.

Terror-dådet emot Samuel Paty har väckt ilska och avsky över en hel Värld…Ändå sitter journalister på SVT och försvarar det…. (foto SVT)

Frankrikes ambassadör vägrade rakryggat att som de svenska Quislingarna ”vika ned” sig för islam, som sannerligen inte förtjänar det minsta av respekt, varesig här eller någon annanstans i Världen, för en religion vars utövare likt de kristna rutinmässigt utövar våld och terror, kan inte och skall inte tolereras någonstans. Dessutom är Hädelse inte förbjudet i Frankrike, och som ambassadören diplomatiskt sa:

– Samtalet, i den här intervjun, handlar om halshuggningen av en fransk lärare. Nu går du vidare till något annat, nämligen en debatt till synes om religion, om att förolämpa en religion och att häda, vilket inte är ett brott i Frankrike.

– Men diskussionen handlar om en terrorhandling. Inte om förmodad hädelse eller en teckning. al-Qaida använder hela tiden karikatyrerna från Charlie Hebdo i sin propaganda för att flytta samtalet från det som är terrorism till något annat.

Från Danmark kom igår ett klart och tydligt uttalande från dess förra invandringsminister, Inger Støjberg. Yttrandefriheten i de Nordiska länderna är inte förhandlingsbar, och inte något som vi likt Nazismens Quislingar ”viker ned oss” och börjar ”förhandla” om. Den gäller, i fred som i krig – och det är en lektion i demokrati, som SVT:s journalister kanske också borde lära sig – också ”den hårda vägen”.

”Låt mig vara helt tydlig: Det är INTE förhandlingsbart om du som muslim i Danmark eller Europa kommer acceptera yttrandefrihet och rätten att teckna eller visa f. ex, Muhammed teckningar. Du måste!

Vi ska inte buga mot varandra, inte hitta en kompromiss för muslimerna som inte kommer att anpassa sig till vårt fria samhälle.

Det barbariska dödandet av skolläraren Samuel Paty i Frankrike förra veckan var en fruktansvärd påminnelse om de utmaningar vi står inför i Danmark och Europa. Samuel Paty visade en Muhammed teckning i samband med undervisning om yttrandefrihet.

En dansk gymnasielärare delade ett Facebook-inlägg i lördags i solidaritet med den dödade, där hon skrev att hon skulle använda Muhammed teckningar i sin undervisning om yttrandefrihet. Sedan dess hotades hon med ord som: ′′Du är en avsky-värd hund, jag hoppas få höra dåliga nyheter om dig också ′′ och ′′ Ta bort dessa bilder nu. Jag säger det för din egen skull ”.

Yttrandefrihet och religiös kritik är under press. I Danmark tror 76 % på av invandrare och ättlingar till invandrare från Turkiet, Libanon, Pakistan och Somalia att det ska vara olagligt att kritisera islam. Problemen är tydliga och vi har en plikt att stå fast vid det fria samhälle som skapats av generationer framför oss.”

Så långt Danmarks ministrar. Det är bara i Sverige en liten grupp vänsterradikala gör gemensam sak med islamisterna, och fortsätter att försvara mord och terror. Islam hör inte hemma i Sverige eller Norden, och det är ytterligare en Monoteistisk religion vi svenskar inte behöver, inte vill ha och inte kan tolerera – så länge dess utövare inte kan acceptera våra lagar och inte uppför sig korrekt.

Det svenska kulturmagasinet ”Samtiden” skrev igår följande, som jag för min del till fullo instämmer i:

I Sverige finns nu samma kryperi för islamister som fanns för stormakterna under andra världskriget. Om vi svenskar bara kröker rygg och lyder de mest aggressiva, så får vi vara ifred och slipper halshuggna lärare hos oss, är tankegången.

Reaktionen är inte bara feg, den innebär att vi ger upp våra värderingar. Och värst av allt: Islamisternas våld kommer inte att bli mindre utan mer omfattande om vi viker ner oss. Då bevisar vi att våld fungerar! Med våld kan man tvinga ner västlänningar på knä. Med mer våld kan man tvinga Europa att konvertera till islam. — —

Bakom halshuggningen ligger kravet att Frankrike, Sverige och alla västländer ska avskaffa demokratin. Det kommer att bli nästa krav, om väst viker ner sig för islam när det gäller yttrandefriheten. Dessa extremister säger inte ”sluta såra oss med er satir”, deras budskap är: ”kapitulera för islams läror!”

Tyvärr har de flesta fortfarande svårt att ta in att alla våra grundläggande värderingar är under attackera i syfte att krossa vår civilisation. Antingen kapitulerar vi och börjar be till Mecka, eller så försvarar vi vår allmänna tolerans med intolerans mot toleransens fiender.

Skälet? Om vi inte stoppar motståndarna mot yttrandefriheten vid striden om satir, så kommer de att flytta fram sina positioner. Då försvagas vår förmåga att upprätthålla våra värderingar. Vi hamnar på ett sluttande plan, där vi kan glida av den plattform som västerländska upplysningen utgör och falla ner i avgrunden. Ju förr vi stoppar utförsglidandet, desto bättre kan vi värna västerlandets civilisation.

  • Samtiden, 26 Oktober 2020

Så långt ”Samtiden” och dess redaktörer. I Danmark lär man inom kort lägga fram ett lagförslag som kommer skärpa villkoren för islamsk extremism, enligt dess nuvarande invandringsminister Mattias Tesfaye, som troligen själv kommer från en muslimsk familj.

Under de kommande veckorna kommer regeringen att lägga fram nytt lagförslag som förbjuder minderårigas religiösa äktenskap, skärpning av straff för att låta människor gifta sig mot deras vilja, skydda flickor som riskerar att skickas utomlands och tvingas till giftemål, bättre kontroll av utländska pengar från antidemokratiska styrkor till exempel för moskéer i Danmark. Och vi kommer fortsätta vårt arbete mot social kontroll och religiös extremism. Och jag upplever bara god vilja från övriga partier i danska riksdagen.

När tänker då Stefan Löfvéns Sverige införa motsvarande lagstiftning ? Man vet redan, att salafistiska grupper med hjälp av finansiering från utlandet försöker etablera nya indoktrinerings-centra, exempelvis i Karlstad.

Vi bör göra som Frankrike, Danmark och de flesta Europeiska länder redan gör. Vi kan inte kompromissa med extrem islam, eller börja ”dagtinga” eller parlamentera om yttrandefriheten – och låt oss visa extremisterna var skåpet skall stå !

En tanke på “I vilket SVT:s Quislingar fortsätter att försvara våldsbejakande Islam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s